Ok stigao S3! Sad imam problem sa micro SIM, naime vlasnik broja (ja sam korisnik) nije mi u blizini da zajedno odemo do vipa i zamjenimo za micro pa cu morati da rezem ovu sto imam. E sad, ovi u vipu kazu nemojte rezati i stavljati tu jer je manji i napon kod micro sim tako da se moze ******* ovaj konektor za sim u telefonu... koliko je to istina i da li da je koljem?
Kakav bi bio verovatno najbolji telefon na trzisu.Bas sam sedeo sa drugom pre neki dan koji ima E72 spooooro,S3 vredi svake pare ako nista drugo ono samo zbog brzine.Nokiu E72
Ja ga koristim već dvadesetak dana, ni najmanji problem do sada.
Još uvek sam na verziji 9.1, veoma zadovoljan pa me mrzi da probam nove.
Hvala puno za odgovor.... iskreno turbulentno monetarno letoKakav bi bio verovatno najbolji telefon na trzisu.Bas sam sedeo sa drugom pre neki dan koji ima E72 spooooro,S3 vredi svake pare ako nista drugo ono samo zbog brzine.
Ekran je odlican,kamera isto,Android je ok i prilagodljiv,steta sto finalna izrada nije kvaliteta E72 i ne ocekuj ga da traje po 4,5 godina kao svojevremno najbolji Nokia modeli.
Mislim da ces se tesko navici,velika je promena,mozda je bolje da uzmes SGS1 za pocetak![]()
Meni radi, moram da priznam da uopste nije lose![]()
Odlična Omega, instalirah v12 pre par dana, bez ikakvog štucanja radi
Jel to treba neki update da se radi ili sta? Ja u opcijama nemam da izaberem srpski...
Za mene FoxHound neprevazadjen. U odnosu na stock i omegu sve prosto leti. Nije losa omega al nemoze mi prici foxu.
U pravu si, upravo sam instalirao FoxHound i mnogo je brzi od opere. Samo su mi slova nesto mnogo sitna (na normal su), kad stavim na large onda su pa neprirodno velika
U TT jedva vidim sta pise, oci mi ispadose![]()
Ekran (GG) je katastrofa na s3 u poredjenju sa s2 i s1. Dosta njih se zalilo da su im se pojavile ogrebotine a pazili su i mazili telefone. Ima ih i ovde samo cute. Nisam od onih koji svog konja hvale ali cu i sada reci, za.ebali su skroz stvar sa zvucnukom i gorilom. Razumem da bude istog kvaliteta kao prethodni model ali da bude losijeg, pa jos i duplo skuplje, to ne razumem
Ne razumem sta ti je sitno. Kod mene je sve kao na stock-u. Jedino ako ti nije do launcher-a. Kod mene je stock pa verovatno nemam tih problema. Ili si izabrao nesto pogresno prilikom instalacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari