Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

http://www.technobuffalo.com/companies/samsung/black-galaxy-s-iii-images/

Kako je ovo odvratno! pogledajte poklopac:

Black-Samsung-Galaxy-S-III3.jpg

A home taster izgleda ostao isti sa plavog... :S:

Da li neko zna da li je u telenoru ova nova tura s3 zakljucana ili je sim free.Treba sutra da uzmem s3 u telenoru pa me interesuje da li su zakljucani ili ne.I ako su zakljucani kako da ih otkljucam posto je sa play stora povucena aplikacija voodo samsung s3 sim unlock.

Verovatno je zakljucana, samo prve serije koje su uvezene nisu bile.
Metod za otkljucavanje je i dalje isti, root pa voodoo. Nema je na play storu ali je ima ovde:

http://project-voodoo.org/android-apps#GalaxySIIISimUnlock

ocemo li malo da pricamo o custom romovima, kuvarima i sl.. ili je glavna tema silikoni, zastitne folije i sl. gl*posti

I ja sam uzeo beli Nillkin oklop.
Nego me interesuje instaliro sam Igo nego koje mape da ubacim a potrebna mi je citava evropa.
Nadam se da moze da se to izvede.

Hvala.

ma kad smo vec kod IGO navigacije.. ja sam instalirao onaj myIGO ali ima neki problem.. imam i POI i propratne podatke koji idu uz svaku mapu, ali mi uopste ne pokazuje POI.. kao da ih nema....
da li je neko imao isti problem?
kako ovo resiti?

ma kad smo vec kod IGO navigacije.. ja sam instalirao onaj myIGO ali ima neki problem.. imam i POI i propratne podatke koji idu uz svaku mapu, ali mi uopste ne pokazuje POI.. kao da ih nema....
da li je neko imao isti problem?
kako ovo resiti?

Možda imaš Navteq mape a POI za TT ili obrnuto?

hmmmm.. ima li neka aplikacija za android koja koristi igo kompatibilne mape, a da podrzava 1280x720 rezoluciju od samsung gs3?

Ima iGO koji u fullu radi ali će biti problem uskoro jer na JB ne radi zvuk.

Primo 9.6.5 ja mislim.

ja sam imao zvuk dok prvi put nisam cacnuo vol dugme. od tada jok a posle sam i citao o tome. mozda su resili problem. provericu.

Kako su zadovoljni vlasnici S3ke... uzeo bih tel preko telekoma pa me interesuju utisci.. ne bih romove nikakve stavljao posto sam n00b

Pa evo zadovoljni smo:)

Kako su zadovoljni vlasnici S3ke... uzeo bih tel preko telekoma pa me interesuju utisci.. ne bih romove nikakve stavljao posto sam n00b

Ma stock rom je extra leti, ja sam prezadovoljan sto se tice softvera.
Trebali su malo bolje da odrade ovaj okvir tj da ceo bude od srebrne boje a ne kad se izgrebe da strci crna i najvise me nervira to sto se jako brzo bude topao(ne vreo) donji deo telefona i ponekad mi bas smeta.
Gorila staklo se mnogooo lakse grebe nego na sgs1.
Osim ovoga sve je vrhunski.

Poslednja izmena:
Sta znaci ova jedinica u kruzicu kod sata sa desne strane u weather?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345113630935.jpg
    uploadfromtaptalk1345113630935.jpg
    32 KB · Pregleda: 243
Prepoznao ti ocene iz skole :)))

Ok ocene je pogodio
...
Sale kad stavim jos sunca (gradova) i dalje je 1.

Ma gde slušaš Saleta :p

To 1 ti je letnje računanje vremena tj. +1 ;)

Ok stigao S3! Sad imam problem sa micro SIM, naime vlasnik broja (ja sam korisnik) nije mi u blizini da zajedno odemo do vipa i zamjenimo za micro pa cu morati da rezem ovu sto imam. E sad, ovi u vipu kazu nemojte rezati i stavljati tu jer je manji i napon kod micro sim tako da se moze ******* ovaj konektor za sim u telefonu... koliko je to istina i da li da je koljem?

Pa i ja slusam sta mi govori i ne vjerujem al` opet covjek ne moze biti siguran... da rezem?

Nazad
Vrh Dno