Mozda mislio covek najsigurnija, nemoj da se hvatas za sitnice
Jel znate čime se skida rdja i stara farba sa metalnih površina?
Svako ko placa navedenu cenu jeste ovca i tu je svaka rasprava suvisna.
Peskarenjem.
Ajmo malo utisaka o jb,jutros instaliran check rom jb,za sada sve radi bez problema posto je izbacen smemo ,za bateriju cemo videti,google now lepo radi na srpskom sto je ogroman pomak
Da li znate kolika je cena SGS3, kod jednog od naših operatera, za biznis korisnike, odnosno firme koje uzimaju paket kartica sa nulom u mreži, kao i određenim brojem minuta van, sms, GB, internacionalnim i roamingom...95K....malo li je...
Sa aktiviranim svim data (3G+WiFi), GPS, koliko moze da istraje baterija ako se ne ukljucuje ekran preko 30-ak minuta?
Poceo sam da se igram starijim fonom malo vise (ArcS), koji je izdrzavao po 5-8 dana bez punjenja, ali je bio samo za pozive i muzu koriscen.
Sada uz 3G moram na 2 dana da ga punim, a jos tek ako koristim nesto ozbiljno!
Mislis cena sa svim pretplatama ili ono "uscesce"? Posto za 95K mozes da dobijes skoro svaki paket kod svakog operatera sa "cenom telefona" zajedno (tj. da te telefon i sve planirane pretplate izadju 96K).
Svako ko placa navedenu cenu jeste ovca i tu je svaka rasprava suvisna.
Samo 2% na 3 sata? Ispada 150h, sto je 6 dana - zezas ili je typo?Racunaj oko 2% na 3sata sa ukljucenim svim opcijama.Bar je kod mene toliko i pola sata ekran 9-10% pa izracunaj![]()
Da ne bi trosio 3G ako moze na WiFi, i jer me mrzi da iskljucujem ako moze da izdrzi dan ili dva izmedju punjenja.@alfa, a šta će ti i 3G mode kad je wifi uključen?
Mene ne - ipak je razlika kada se pomalo koristi samo 3G/WiFi, izlgleda da bolesno trosiA GPS ti ne troši bateriju dok ga neka aplikacija ne pokrene... Opet ne možeš uporedjivati ArcS (single core, manji ekran itd) sa ovim... Mada mi je čudno da sa Arcom izdržiš od 5-8 dana, a sa ovim istom (ne)upotrebom izdrži 2 dana...
A to sto mozes da ga kupis za manju cenu sa svim mogucim obavezama kod operatera?Aj jos jednom... Sta ti ili ja mislimo o tome je irelevantno za raspravu o ceni telefona u prodaji - ona je takva kakva je i koristi se kao referentna. Pogotovo u poredjenu sa cenama drugih telefona.
Samo 2% na 3 sata? Ispada 150h, sto je 6 dana - zezas ili je typo?
Ovo se odnosi na rezim kad je telefon u standby modu tj nista ne radi.I da sigurno ce izdrzati tih 6 dana ako ga ne pipnes i ako te niko ne nazove
Na to dodas pozive poruke koji mail malo internet malo ovo malo ono i posle 24h ponovo na utikac![]()
Da li znate kolika je cena SGS3, kod jednog od naših operatera, za biznis korisnike, odnosno firme koje uzimaju paket kartica sa nulom u mreži, kao i određenim brojem minuta van, sms, GB, internacionalnim i roamingom...95K....malo li je...
Kapiram da kada dobiješ extra povoljnosti, i ne možeš imati subvencionisanu cenu, ali što je mnogo, mnogo je...
S druge strane One X je 65K...mnogo realnija cena.
I naravno, za koji biste se odlučili između dva navedena?
Kod MTSa se mozes sve dogovoriti. Ako ti sleduje 100 krs telefona (ako imas 100 brojeva npr), bez problema ce ti umjesto nekoliko tih telefona dati SGS3.
Da, ali Arc ima 1500mAh bateriju, a GS3 ima 2100... I meni je čudno što je izdržao toliko, meni je rekord malo manje od 5 dana sa mojim Neom, a on ima istu mašinu i bateriju, a poprilično manji ekranOpet ne možeš uporedjivati ArcS (single core, manji ekran itd) sa ovim... Mada mi je čudno da sa Arcom izdržiš od 5-8 dana, a sa ovim istom (ne)upotrebom izdrži 2 dana...
Ovo se odnosi na rezim kad je telefon u standby modu tj nista ne radi.I da sigurno ce izdrzati tih 6 dana ako ga ne pipnes i ako te niko ne nazove
Na to dodas pozive poruke koji mail malo internet malo ovo malo ono i posle 24h ponovo na utikac![]()
Da, ali Arc ima 1500mAh bateriju, a GS3 ima 2100... I meni je čudno što je izdržao toliko, meni je rekord malo manje od 5 dana sa mojim Neom, a on ima istu mašinu i bateriju, a poprilično manji ekran
@alfa, pa kad si vec zakačen na wifi ne treba ti 3G ionako to bezobrazno troši bateriju zahvaljujući našim operaterima koji "sredjuju" pokrivenost godinama... Razlika u korist 2G-a je nekih 30-ak %
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari