Pravio sam poređenje sa automobilima zato što je par dana za telefon ništa, baš kao što je mesec dana ništa za auto koji je isto tako u garanciji i još nema ni razrađen motor. Auto koji je mesec dana star je na oglasima/auto placevima jeftiniji 20% u odnosu na nov isto kao što je gs3 jeftiniji 20% na oglasima u odnosu na isti u slobodnoj prodaji. I ja bih isto tako pre kupio tako auto ili telefon, ali ta cena automobila i telefona je sa razlogom niža u odnosu na početnu. A mnogi koji imaju para neće da se zanise sa tim nego će da kupe nov
Da samo sto tvoje poredjenje nije isto, evo sad se moze naci u bg-u s3 (u nekoliko radnji i oglasima) nov-neotpakovan-nekoriscen s3 sa dvogodisnjom garancijom kod ovlascenog servisera, koji je kupljen kod operatora i vecina njih je sim free za 460-480€, a ima i za 400€ kao novi ali korisceni mesec i vise dana..ljudi na forumu jednoatavno kazu da se ne isplati kupiti u radnji isti takav za 600 i vise € a mozes za npr 470€..
Sto se tice poredjenja s2 i s3 malo je glupo
Ja sam beli s3 nosio mozda nedelju dana, vrlo pazim telefone mada ne nosim folije i zastite, na zadnjoj plastici su se pojavili sitni tragovi koriscenja-pecke. Menjao sam ga za plavi koji zbog crnog okvira na ekranu izgleda bolje od belog, ali je zadnji poklopac uzas na plavom, smesno lose uradjen, presijavanje pa ona nijansa plave bas lose..