Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

^ pa stvarno, sta kao nikad nisi lego da spavas i upalio skroz crnu sliku na ekranu da gledas u nju!? =]

Btw, ovi sto su narucilivli sa ebay rock case, kolko ste cekali na dostavu ?

Kako da proverim jel mi fabrichki sim free ili je otkljuchan preko nekog programa, nisam nishta menjao od kad sam kupio fon znachi onaj rom shto je bio kad sam ga uzeo od choveka i dalje stoji?

^ dal je pa bitno ?:)

Ali ako bas hoces udji u download mod, power + home + volume down dumice drzi u isto vreme dok se ne upali download mod. izbacice ti prvi WARNINGG!! al samo klikni volume up. Pa u vrhu gore sitnim slovima pise "custom binary download: YES - znaci da je rootovan ili NO - znaci da je fabricki.

u oba slucaja sve jedno je. ako ti zatreba za garaciju ili nesto uvek mozes da ga vratis na fabricki :)

Poslednja izmena:
Имам проблем, па ми дајте предлог како да га решим. cell standby ми поједе највише батерије. Тачније за 18,5ч ми поједе 42%, на другом ми је екран са 31% андроид 10% позиви 8%. На њему је I90300XXLF2. Нисам рутовао, ни чачкао јер први пут лично користим андроид па док се не привикнем нећу ни да га рутујем, па ме интересује неко решење ако би сте били љубазни и дивни да га понудите. :) Поздрав и унапред хвала.

Drugar hoce da uzme S3 u CG na ugovor...Nude mu ga za 280e uz 35e pretplatu (plus jos neke pogodnosti jer je stari korisnik... bla bla) na 2 god. Da li vredi te pare? Sta da mu kazem?

To je mnogo,za skoro istu pretplatu je u Srbiji 1 din. kod operatera.
Mislio sam da nasi deru ali Crnogorci ga preterase.

Pa i meni se ucinilo nesto mnogo, al reko' da pitam za svaki slucaj. Ovo je u m:tel-u (mts) ponuda....

Sto bi se reklo briju ga na suvo.:d
Mislim da mu se ne isplati da ga uzima tako na ugovor.Skupo je to kod njih.

mnogo je kod mts imas za 1 rsd 35e pretplata 10gig 3000 min/poruka

Имам проблем, па ми дајте предлог како да га решим. cell standby ми поједе највише батерије. Тачније за 18,5ч ми поједе 42%, на другом ми је екран са 31% андроид 10% позиви 8%. На њему је I90300XXLF2. Нисам рутовао, ни чачкао јер први пут лично користим андроид па док се не привикнем нећу ни да га рутујем, па ме интересује неко решење ако би сте били љубазни и дивни да га понудите. :) Поздрав и унапред хвала.

Ma cell standby ti "jede" normalno bateriju, to grafikon laže. Imaš na xda kako da rešiš, mislim da su ovi iz samsunga zeznuli neku vrednost umesto 3,4mA stavili 34mA i to zeza....ali i da rešiš ovo nećeš dobiti duže trajanje baterije samo tačnu vrednost na grafikonu.

Jel se vama desava da cim skinem tel sa punjaca u sekundi baterijacspadne 99% bez obzira sto kad se napunio bio je na punjacu nekad i par sati vise...

Jel se vama desava da cim skinem tel sa punjaca u sekundi baterijacspadne 99% bez obzira sto kad se napunio bio je na punjacu nekad i par sati vise...

Meni se to desavalo kada sam uzeo telefon, da bi posle 10ak dana nakon skidanja sa punjaca pokazivao 100% napunjenost baterije. Promena se desila sama od sebe :)

Meni tek posle 10-tak min korishcenja padne na 99% ja sam zadovoljan baterijom :D

desavalo se na pocetku kasnije ne

Ma cell standby ti "jede" normalno bateriju, to grafikon laže. Imaš na xda kako da rešiš, mislim da su ovi iz samsunga zeznuli neku vrednost umesto 3,4mA stavili 34mA i to zeza....ali i da rešiš ovo nećeš dobiti duže trajanje baterije samo tačnu vrednost na grafikonu.

Хвала. А је л’ то најновији ICS?

Tako je i kod mene, 100% nisam video na S3 ni jednom.

Kontaktirao gameloft povodom batman-a da je bagovit i tako to i oni mi posalju posle par sati drugi link i ja ponovo skinuo i prc.Dva puta mi lopovi naplatili. Stasno...na sirotinji zaraduju

Kontaktirao gameloft povodom batman-a da je bagovit i tako to i oni mi posalju posle par sati drugi link i ja ponovo skinuo i prc.Dva puta mi lopovi naplatili. Stasno...na sirotinji zaraduju

Je l' se vidi negdje na koji broj odlazi taj sms za kupovinu?

Jesu kod VIP-a zakljucani SGS3?

Nazad
Vrh Dno