Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jesi sa titaniumom vraćao data od adfree-a? Meni to zna da pravi problem, probaj da ga obrišeš odradi wipe aplikacije i ponovo restorujes bez data, znaci samo app ili skines ponovo sa marketa...

P.S. @moderatori

Bilo bi dobro da stavite korisne linkove u prvi post da se ne bi stalno moralo objasnjavati, flash, root itd. Sve više će biti korisnika ovog telefona, pa da se dzabe ne ponavljaju odgovori, zna da bude frustrirajuce stalno jedno te isto pisati...

Poslednja izmena:
Nisam ni instalirao tb. Probaću još jednom da reinstaliram adfree.

Jel instalirao neko Vertovu temu na XXLFB, jel ima bagova?

U čemu je fora sa adfree na s3, barem kod mene, čas mi blokira reklame čas prolaze. Još to nisam ni na jednom uređaju video.

Možda je u ovome problem
screenshot2012-07-31-09-.png

Uz malo cackanja evo koliko sam uspeo da izvucem :)

Stock rom sa rootom.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343731156672.jpg
    uploadfromtaptalk1343731156672.jpg
    77.6 KB · Pregleda: 284
Jeste, to je. Sad sam proverio. Na 3g imam reklame na wifi nemam. Obrisao sam proxy i sad nemaju reklame ni na 3g. Pitanje, jel ima ovo nekih negativnih strana, tipa da krenu da mi naplaćuju internet umesto što mi je besplatan 1gb u paketu (na Vipu sam)?

Nema negativnih strana i ja sam na VIPu.

Nema, i ja sam na VIPu, plus mi nije radio Plume kada je bio podešen proxy.

Kako se instalira ta tema jel to ceo rom ili samo tema?

^+1

i jel resili sim unlock za XXLFB, ?

Mislim da treba odexed stock rom ako je ostalo kao i sa sgs2 i naravno da mora root.

pozz, evo bas sam instalirao novu 3 da vidim kako fercera na s3-ici. Sad kad je hocu otvoriti izbaci mi NOVA 3 got stopped?? Cemu to?

U čemu je fora sa kalendarom? Neke rođendane imam duple, google kalendar i moj kalendar, neke samo u jednom od ta dva. Svi rođendani su iz kontakata koji su ubačeni što iz google naloga, što ručno prilikom ispisivanja novih. Kad sam prčkao i šta nešto nisam ispratio. Inače gledam ih iz ovog stock widgeta, s planner.

Poslednja izmena:
Pogresna arhitektura. Skini za mali.

Kako to da uradim, igra je kupljena preko gameloft-ovog oficijelnog sajta, gdje mi je odmah uredaj prepoznat kao sgs3
tako da ima opcija samo za buy i kasnije za download..

Hmm,mislio sam da si instalirao narodnu igru. Za original ne znam. Nisam nikada kupovao.

Btw, planiram da kupim jednu aplikaciju. Kako si kupio? Meni ne prijavljuje kupovinu preko kartice?

Hmm,mislio sam da si instalirao narodnu igru. Za original ne znam. Nisam nikada kupovao.

Btw, planiram da kupim jednu aplikaciju. Kako si kupio? Meni ne prijavljuje kupovinu preko kartice?

Kupujem gameloft-ove igre obicno direktno preko njihove stranice, jer je puno jeftinije, npr: Nova 3 na google play-u kosta oko 5 evra a tu 0,5 evra :D Al eto ne kontam trebalo bi sve da radi savrseno jer pise da je za ovaj phone, bas sam imao slicne probleme sa batman-om i kontaktirao sam ih da ne radi, i odmah su uklonili igru sa stranice do sl. update-a navodno...Sto se tice google play-a nisam ni ja u mogucnosti da placam na razlicite nacine, jedino sa bank kartom, sto ja smatram veuma siromasnim jer su oni ipak postali da nekazem "veliki".

Ja sam bio instalirao narodnu verziju nove 3 i radila je perfektno. Moguce da su ti dali za povresnu arhitekturu. Takkav problem sam imao za gta. Ali sam skinuo sd fajlove i sada razbija :)

Nazad
Vrh Dno