Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Shta mislite kakvu zashtitu da uzmem belu ili crnu, imam beli telefon?

za koji klub navijas? crno - belo - crveno?

jel moze neko da mi kaze u cemu sluzi ovaj power saving mode.. ja nesto ne vidim razliku u preformanskama/ bateriji ?:)

jel moze neko da mi kaze u cemu sluzi ovaj power saving mode.. ja nesto ne vidim razliku u preformanskama/ bateriji ?:)

Pa da stedi bateriju. Ja sam razliku primetio u benchmark programima i rekao bih igrajuci igrice (Nova 3, Shadowgun)...
A sta radi mozes videti u Settings-u tj. sta su onih par stavki koje mozes da stikliras/destikliras.

koji je najbolji video player za s3 ? skinuo sam neki ali imam problem kad gledam recimo film u busu zvuk je tih...

Pa brate ljuti se kolko hoćeš al stavi slušalice. I zbog sebe i još više zbog drugih.
Mx player

Poslednja izmena:
haha stavim slusalice nisam pajser (one sto idu uz s3) ali zvuk mi je tih :D Sad cu probati taj :D

Ma isključio si notifikacije, uključi i izgubiće se. :) Već je bilo..

:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343664301671.jpg
    uploadfromtaptalk1343664301671.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 254
Uradi glupi plavi vipov praistorijski apdejt ali i dalje ne radi ota vec samo preko svemoguceg kiesa. Neko rešenje za nemogućnost ota apdejta? kaže ne može da se konektuje na server jer ga zeza multiplaskleroza ili nešto sl...:confused:

Ne znam kada ćete shvatiti da je Kies đubre... Skineš ROM, odin i za 5 minuta ste na novoj verziji. Ota će valjda raditi za UK ili sta vec postavite/skinete...

^ mislim da bi to trebalo na prvu stranu da se stavi i velikim crvenim slovima.

Da li je neko naišao na baterije sa pojačanim kapacitetom? Reče mi jedan lik da može da nabavi baterije od 4500mah...ja mu nešto ne verujem baš...

koji cache cleaner koristite. probao sam stari dobri cache cleaner NG ali ne mozw da odradi ciscenje do kraja. uvek zakuca app tokom procesa.

Da li je neko naišao na baterije sa pojačanim kapacitetom? Reče mi jedan lik da može da nabavi baterije od 4500mah...ja mu nešto ne verujem baš...

Samo ako zelis da ostanes bez butine, jaja ili nekog drugog dela tela ili odevnog predmeta a mozda cak i cele kuce/stana dok ti se telefon bezbrizno puni preko noci. Vecina tih baterija su krs, neispitane i nepouzdane sa jako losom ili nikakvom kotrolom kvaliteta. Za izbegavanje u 99% slucajeva.

Zar nije bilo price da jedino od tih većih kapaciteta baterija vredi jedino one Mugen? Znam i da su dosta skupe, pa zato kontam i da vrede tih para..

U čemu je fora sa adfree na s3, barem kod mene, čas mi blokira reklame čas prolaze. Još to nisam ni na jednom uređaju video.

Nazad
Vrh Dno