Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@Dr.Sonic, Gizmo, hvala. Nisam još rutovao, dok dođem kući. Stavio sam ovaj najnoviji uk od juče i promenio csc na njihov. Sad još root i još par stvarčica i to je to.

Ljudi jel mts daje fiskalni rachun uz garanciju, ja kad sam menjao hox za s3 ovaj lik mi reche da mts ne daje fiskalni dok sam ja u vip-u dobio fiskalni na onoj knjizhichi za garanciju?

Meni su u servisu (Bg Electronics) nisu prihvatili telefon bez fiskalnog. Trebalo bi da imas ili fiskalni ili ugovor (kao dokaz o kupovini).

Ja sam u mts-u dobio fiskalni.
A sta mislite dal mi vazi garancija idalje s obzirom na pad telefona.Vidi se da je samo srebrna boja oguljena, znaci okvir kad se skine polopac nigde nije napukao?

Pa verovatno vazi za neki softverski problem, sto se tice hardvera ne verujem.

galaxysiiigarnetredhandson20-1343458487.jpg

galaxysiiigarnetredhandson15-1343458481.jpg

galaxysiiigarnetredhandson22-1343458490.jpg

Jel neko nauljio igo primo 2.0 da kliza na ovoj rezoluciji? Dobro bi dosao koji link a da sljaka..;)

^goth kids edition :d

^ cim sam video ovaj crveni s3, pripio mi se sok od visnje :/

hvala dule!! prvi put u zivotu da sam uhvatio gps signal u kuci i to za bukalno 5sec!!!

Sto se tice navigacije, instalirao sam Navigon, radi u 720p i vrshi posao.

Dalje, koji FW da stavim a da mi se ne zaključa fon, pošto je fon iz Vipa a ja u Mts-u?

Za te pare, možda malo jače, ja uzeo 32gb 4. klasa. Doduše koristim na tabletu. Nema nigde da štucne.

@dule2303. kako prelazim izmedju nq i topmap mapa? i sa ovim sys ako drzis program na srpskom mapa je na cirilici sto je problem kad ides u grcku. naravno hvala za primo

Poslednja izmena:
Bukvalno mi uze reč iz usta, ogavan je :)

Sve se plašim da bi odbili S4 model sa 2GB RAM-a samo zbog crvene boje...Ja ne bih...Još bi te žene opsedale kada vide crveni telefon...:D

Nego, nemojte shvatiti ovo kao da trolujem, vlasnik sam HoX-ali se razočarah se juče kod jednog S3, poklopac na delu gde se noktom otvara, je totalno razglavljen. Drugim rečima, veoma blago povlačenje (pokret da bi se otvorio poklopac) je dovoljan da se odvoji poklopac od tela telefona.
Kakva su vaša iskustva, da li su te žabice toliko lošije urađene od, recimo, onih na S2?

Sto se tice navigacije, instalirao sam Navigon, radi u 720p i vrshi posao.

Dalje, koji FW da stavim a da mi se ne zaključa fon, pošto je fon iz Vipa a ja u Mts-u?

svakako ne ova zadnja dva UK iz jula. inace ti vipovi su sa romom za sri lanku tako stagod da turis nece biti tako daleko

Zamolio bih vas da ne delite piratski sadrzaj. iGo se placa a siguran sam da ga vlasnik linka nije platio pa cak i da jeste ne sme da ga deli. Za ovakve stvari sledice momentalni ban bez prethodne opomene.

Nazad
Vrh Dno