Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jutros update na BLG8. Vratili search koji je greskom sklonjen :p :D.

Poslednja izmena:
Jutros update na BLG8. Vratili search koji je greskom sklonjen :p :D.

Kome treba SIM unlock, neka preskoči BLG6 (verovatno i BLG8).
Flešovanjem navedenog roma SIM ponovo postaje locked, a voodoo SIM unlock app ne radi na ovom romu.
Jedini način da se ponovo dobije SIM unlock je flešovanje nekog starijeg roma.

Kome treba SIM unlock, neka preskoči BLG6 (verovatno i BLG8).
Flešovanjem navedenog roma SIM ponovo postaje locked, a voodoo SIM unlock app ne radi na ovom romu.
Jedini način da se ponovo dobije SIM unlock je flešovanje nekog starijeg roma.

***, sinoć sam to video pa reko, bolje da sačekam.
Od juče i meni kies prepoznaje telefon tj ne piše da je nemoguće apdejtovati telefon već da je najnoviji softver već na njemu.

Poslednja izmena:
A telefoni koji su u startu bili unlocked?

Dobro, dobro, trpajte me sad!

A jel ima neka fora da se trajno otključa fon, ne vezano za verziju roma? Ja moj plavi otkljucao sa Vip-a, al sad ispada da je cimka da flesujem zadnji firmware, jer će se zaključati?

ma sta vas briga da li je locked/unlocked.. necete ga prodavati.. kad istekne ugovorni period, trazite od operatera unlock kod... bar kod telenora to nije problem..

pre ce biti da taj unlock nije full, tj. ne otkljucava blokadu u 2g/3g modulu vec je hakovanje firmware-a da ignorise lock flag.. cim stavis novi firmware, ponisti se hack/crack

mislim da svi telefoni imaju poseban 2g/3g modul sa svojim zasebnim firmware-om... to se kod htc_hd2 zvalo radio rom/radio modul .... od njega zavise te telefonske funkcije, sve ostalo je u osnovi dzepni kompjuter a 2g/3g je samo device kojem se kompjuter obraca

CM10 je i ako nije cak ni u Alpha fazi, opako dobro optimizovan... Ja za sad uber prezadovoljan, odzivom, brzinom, izgledom, baterijom ....
Predlazem svakome da proba.

Screenshot_2012-07-27-18-34-13[1].png Screenshot_2012-07-27-18-34-21[1].png

Sta je tu dobro :/ Ja na bateriji manjeg kapaciteta(one X) izvucem bar 2h rada ekrana uz ukljucen push sve vreme i naravno data konekciju... Nisam siguran da ti je ta baterija uredu.

Pa dobro je to sto je rom u preview fazi i jos nije utegnut kako treba, a sve radi vrhunski, pa cak i baterija drzi ok :p A odavno ja sumnjam da mi baterija nije ok :) ali nikako da stignem da kupim novu

Nosi ti to na garanciju... Moralo bi baterija da drzi bar 20% vise od OneX-a gledajuci brojke mA, a u praksi verovatno i dosta vise...

Slabo je to Dapimp slabo... Vidim da ti Android OS pojeo sve garant, a i optimizacija nista posebno... Mislim da bi mogao na stocku sa tom upotrebom tri dana da izdržiš...

Moze li neko da mi preporuci zastitnu masku i foliju za S3, a da moze da se kupi u BG. Pretpostavljam da je o tome bilo reci, ali prevelika je tema da bih to trazio. Hvala unapred!:)

Gde imaju neke dobre futrole za S3,

i ja trazim futrolu, ali ne one sto idu u dzep sa sve telefonom.. nego futrole sa stipaljkom i magnetnim poklopcem.. sto se kace na kais...
al' svi cute.. uhvatili se za silikonske folije pa samo o tome pricaju :)

Kakve štipaljke i magneti, nije ti ovo Nokia 3310.

ja hocu da ga stavim u futrolu i da ne mislim...a futrola da stoji uzduz na kaisu. kao futrola za naocari za sunce.. pokazalo mi se najprakticnije.. a ne da ga guram po dzepovima i da vadim prvo iz dzepa pa onda iz futrole...

kad bi vise razmisljao o tome sta je prakticno a ne o tome sta je fensi... mozda bi dosao do istog zakljucka :) ali verujem ja u tebe :)

To mi apsolutno nije praktično, da mi nešto visi na kaišu tako, plus ne nosim pantalone stalno pa neću imati uvek kaiš. Ne mora da izgleda fensi, ali ne mora ni baš toliko glupo da izgleda...

ne visi to sa kaisa.. zato sto se ne montira uzduz kao futrola za noz :) nego poprecno.. duza strana ide uz kais... kapiras... maltene se neprimecuje.. a kad ne nosis pantalone... onda poneses neku torbicu za preko ramena.. pa u nju ubacis te drangulije tipa kljucevi, novcanik, mobilni :) (fotoaparat...)

Ako hoces da nosis u futroli na kaisu moras prvo u sup po oruzani list da te panduri ne bi jurili! :) Ja kupio silikusu i foliju sve za 700 dindzi i zadovoljan sam. Mada je folija smor zbog izoblicenja al ***,ne moze jare i super slika bez deformacije!

Kada rutuješ SuperSu već treba da ti bude prisutan.

Dapimp probaj da kalibrises bateriju neće ništa da košta rezultati su ti jako loši probao sam skoro svaki rom i na svakom sam izvukao min 3 sata screen time.
uploadfromtaptalk1343467893892.jpg
uploadfromtaptalk1343467915211.jpg
uploadfromtaptalk1343467967412.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi jel mts daje fiskalni rachun uz garanciju, ja kad sam menjao hox za s3 ovaj lik mi reche da mts ne daje fiskalni dok sam ja u vip-u dobio fiskalni na onoj knjizhichi za garanciju?

Nazad
Vrh Dno