Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Cime se vi bavite... :lupko:

Narode,jel se dešava nekome da se displej uključuje i isključuje sam od sebe i tako neko vreme-ni jedna aplikacija nije startovana? :eek:

Narode,jel se dešava nekome da se displej uključuje i isključuje sam od sebe i tako neko vreme-ni jedna aplikacija nije startovana? :eek:

Pogledaj da ti nije uključena neka tracking aplikacija ili bilo koji oblik navigacije koji koristi google maps. Meni je Sports Tracking pravila taj problem.

Aha,pa mislim da nemam ništa takvo instalirano,sada ću da ga pretresem..jel moguće blokirati adove/reklame ikako na nerutovanom fonu? :confused:

Vert, mnogo je ružan ovaj okvir što si uzeo za screenove, telefon uopšte nema tu boju. Jel ima nešto normalnije da se nađe?

Ljudi shta mislite kolika je realna doplata za s3 da dam ovaj one x i koliko para da ponudim?

Ja moj ispod 100€ doplate ne bih dao.
Jedino što mi nedostaje na HTC je zajednica ima i ovde ali to nije to bar po meni.

Poslednja izmena:
Tako sam isto i ja primetio kada zamastim tel vidi se ta linija. Sada sa folijom treba da se zagledam da je nadjem ali na moju žalost znam da je tu. Kada mi se to desilo skroz sam bio odlepio nosim Wave bez ikakve zaštite već godinu dana i ima možda jednu ogrebotine od 2-3mm a ovaj tel sam pazio držao ga zapakovanog u pismu kada ga nosim u džep i opet se ogrebo baš što kažete marfijev zakon

Ali kako kad ga ocistim lepo nema nista, kao nov! Gledam ga detaljno po suncu iz svih uglova i nema ni micro tacku. A kad predjem prstima i zamastim ekran crte su tu!? Logicno bi trebao bas na cistom ekranu da pokaze te crte a ne obrnuto..

Poslednja izmena:
Ljudi shta mislite kolika je realna doplata za s3 da dam ovaj one x i koliko para da ponudim?

Ma kakva doplata, ima da das pare ni za sta. Lepo prodaj i onda za kesh kupi mob koji hoces. Kad imas kesh, lakse ubijas cenu i sve.

Samo vidi to sto te ekran zezao da nekom ne crkne posle par dana

moze li neko da proveri svoj telefon (umesto sto se bavite glupostima) koje su mu hardwerske osobine..
tj. bas me zanima sta valjaju nasa 3 operatera po Srbiji??? ja sam uzeo kod Telenora plavi tj. "Pebble Blue"

i sve je super osim sto mi neke stvari ne daju mira...
svuda pise da sg3 ima 16GB interne memorije za podatke koja je mapirana kao /sdcard (valjda??) i 1GB radne memorije

a ja koliko vidim, ovaj moj pokazuje 11-12GB internog roma i nekih 780-790MB radne memorije... WTF??

antutu benchmark.. pa system i hardware info... a ima i "android hardware info".... i tako .. manite glupe teme o tome koje javne licnosti imaju isti telefon kao vi.. nije to igracka dokone klincurije koja je vukla tatu i mamu za pantalone dok im nisu ispunili zelju (ili ipak jeste).. zar nikog ne interesuje nista ozbiljnije od kurcenja pred drugovima??

konkretno. ako su svi/vecina sg3 u srbiji takvi.. onda je u pitanju svojevrsna prevara? ja sam ga kupovao zbog hardverskih osobina a ne da bi se kurcio pred ljudima najnovijim modelom... a koliko vidim ovde se nesto debelo ne slaze... ili je ovako normalno? za 16gb model?

Wolf, opusti se malo, nismo na fakultetu, nego na forumu.

I da, normalno je da ima 11-12GB i toliko rama.

I da, normalno je da ima 11-12GB i toliko rama.
normalno za sta? za Srbiju? :) :)

forum nije isto sto i deciji vrtic... postoji razlika...
forumi treba da imaju edukativnu ulogu a ne da budu online sprdacina za dokonu decurliju... pogotovo forumi ovog tipa...

ok, ako je 11-12GB normalno, kud se dede onih 4-5 GB iz reklama???

Poslednja izmena:
normalno za sta? za Srbiju? :) :)

forum nije isto sto i deciji vrtic... postoji razlika...
forumi treba da imaju edukativnu ulogu a ne da budu online sprdacina za dokonu decurliju... pogotovo forumi ovog tipa...

ok, ako je 11-12GB normalno, kud se dede onih 4-5 GB iz reklama???

I na xda sam video isti podatak, nema veze srbija sa time. Ne mogu sad da ti dam objasnjenje gde se denulo tih 4-5GB, radim nesto drugo i ne radi mi mozak.

- valja malo da se provuce neka opustencija, da se zabavimo, a i naucimo ko od slavnih fura koji mob :) -

ajde da pricamo o ozbiljnim temama... na nekim drugim temama za neke druge telefone se prica o kuvanim romovima, twikovanju, uporedjuju se performanse... diskutuje o hardweru koji je na nivou kompjutera a ne glupavog telefona za napaljenu decurliju......

mene to inspirise, a ne price o silikonskim futrolama, mermernim oblogama i srBskom dzet-setu koji telefone kupuje zato sto im se slazu uz najnovije "verase" odelo... :) a pri tom ne zna nista drugo osim da pozove, posalje poruke, malo twitter i malo fejs...

1GB rama nemas jer je otišlo nesto i na GPU, a jel imas 1TB kad formatiras hdd ili imas manje? 2GB je sigurno otišlo za instalirane aplikacija + kontam da su povećali sistemski deo i da je oko 1GB za sistem...

Pitanje, jel ti ovo prvi Android?

ajde da je otislo na GPU.. to ima smisla.. verovatno GPU nema svoju memoriju pa pozajmljuje.. (i tako su gpu i cpu u jednom cipu)

ali 16GB da se pretvori u 11-12GB?? ja jos nisam cestito ni nagurao aplikacije u telefon... :)

jos samo fali da saznam da nije u pitanju quad nego dual core.. pa neka ide sve u K.... :)

Jesam ti sad objasnio gde je otišlo tih 3 i nešto giga ili me nisi razumeo :)

ne ti si dao logicno objasnjenje za gpu sto se tice onih 200 i kusur mb RAM-a

ali nisi dao objasnjenje za magiju koja pretvara 16gb u 11-12gb?

i nemoras biti tako cinican... nisam ja toliko neupucen koliko bi ti voleo da jesam... mozda je veci problem sto me uopste ne interesuje koji telefon koristi Zeljko Joksimovic? :)
koristio sam hakovani hd2 sa 2.3.7 GB romom i 4.0.4 ICS romom.... nesto kratko wildfireS i sad ovaj samsung...

Da ne citiram sebe ponovo, ali izgleda da nisi pročitao sta sam napisao...16gb kad formatiras, nemas 16 nego imas 15 i nesto ili 14 i nesto... 2GB je odvojeno za instaliranje aplikacija (data) (a to je kod wildfireS-a negde oko 200-300MB i nisi mogao više da instaliraš aplikacija nego si morao vratolomija da radis sa link2sd itd...) da bi još 1 ili 2gb otišlo na deo za system tu gde ti stoji ROM i ostale sistemske stvari (kao što win7 zauzme toliko i toliko mesta po instaliranju) ... Sad jasnije ili još na neki način da prevedem :)

Nisam ciničan, ali napisah i ti nisi izgleda pročitao dobro do kraja :)
A i ja ti objašnjavam, ni mene ne zanima Lane & Co ;)

Poslednja izmena:
mali ot, ne zamerite :)

chose past tense of choose (Verb)
Verb:
Pick out or select (someone or something) as being the best or most appropriate of two or more alternatives.
Decide on a course of action, typically after rejecting alternatives: "he chose to go".

Vertimuse, progutao si jedno slovo, napisao si chose umesto choose, ovde, "THEMED MMS. LETS GO HOLO!!! CHOSE UR DESIRED BUBBLE AND BACKGROUND" jer ipak nisi pisao recenicu u proslom vremenu, pa rekoh da napomenem da se "nebrukas" pred 2+ miliona ljudi :)

JELLY BEAN DOMINATION v1.1 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.​

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

v1.1 BRINGING NEW NAME, NEW WORLD. ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

THEMED DIALER AND IN/END CALL SCREEN. CRYSTAL CLEAR (THIS IS JUST 1st STAGE, NOT THE FINAL LOOK)

2yns45w.png

THEMED MMS. LETS GO HOLO!!! CHOSE UR DESIRED BUBBLE AND BACKGROUND

s4w48x.png

14xms5y.png

SOUL BOUND v2.0
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

CHANGELOG

Sincerely,
VERTUMUS

@Xwolf ne znam koliko si (ne)upucen ali trebalo bi da znas se GB na papiru nikad nece poklopiti sa GB u "stvarnom" koriscenju. Dakle tvojih 16GB je zapravo ~ 14.5GB, a ostalih par GB je "nestalo" zahvaljujuci magiji zvanom Samsung stock OS i pre-instaliranim aplikaciijama.

Stavih foliju na display i ocajno izgleda. Da li je vredna dodatna zastita izoblicenja boja? A opet,kada bih video ogrebotinu..j.... ti ovu gorilu,treba da je zovu meduza glass! :mad:

Stavih foliju na display i ocajno izgleda. Da li je vredna dodatna zastita izoblicenja boja? A opet,kada bih video ogrebotinu..j.... ti ovu gorilu,treba da je zovu meduza glass! :mad:

I meni je ovo tragedija. Tri dana je prošlo od kad sam je stavio i nisam ni blizu da se naviknem.

ne ti si dao logicno objasnjenje za gpu sto se tice onih 200 i kusur mb RAM-a

ali nisi dao objasnjenje za magiju koja pretvara 16gb u 11-12gb?

i nemoras biti tako cinican... nisam ja toliko neupucen koliko bi ti voleo da jesam... mozda je veci problem sto me uopste ne interesuje koji telefon koristi Zeljko Joksimovic? :)
koristio sam hakovani hd2 sa 2.3.7 GB romom i 4.0.4 ICS romom.... nesto kratko wildfireS i sad ovaj samsung...

To za Zeljka je bila sala, vec se raspravljalo u temi za One X i Note ko ih nosi pa sam ja postavio Zeljkovu sliku ovde bez veze.
Ako te ne interesuje preskoci.

Sto se memorije tice i laici znaju da ako kupis karticu od 8GB neces dobiti 8GB isto tako vazi i za 16,32... znaci u startu smanji nekoliko procenata.
Dalje svaki uredjaj sa OS-om i instaliranim aplikacijama ce imati 20-25-30% manje od te memorije sto nije cudno i svima je poznato, isto to vazi i za RAM memoriju 1GB nije 1GB.
Recimo Nexus 7 od 8GB ima samo 5.5GB slobodno.

Sto se folije tice zavisi sta stavljate. Ja sam na G II imao kvalitetnu foliju na kojoj nisu ostajali otisci toliko i nije mi smetala, ma sve je stvar navike ali ima razlike od proizvodjaca do prizvodjaca a ima i nekoliko vrsta pa birajte.
Bolje vam se isplati da narucite sa ebay-a nego da kupujete krseve po prodavnicama i bukvalno bacate pare.

Poslednja izmena:
Jel imao neko situaciju da tel ne iskljuci ekran kada ga tokom razgovora priblizite glavi?
Meni se dva puta desilo i oba puta je restart "resio problem"...
Isprobavao sam tada da prikrivam prstom senzor itd ali nista dok nisam restartovao.

Ja, isto dva puta isto oba puta restart resio problem.

Nazad
Vrh Dno