Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ne brini nemam ni ja :D.
A vidim da je meni
I9300XXALEF Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXALEF (4.0.4)
Region Asia
Country: Sri Lanka
Carrier: Unbranded
Build Date: 22 May 2012
Modem: DDLE9
CSC: ODDALE7
Change List: 611327

a najnoviji stock je ovaj

I9300XXBLFB Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXBLFB (4.0.4)
Region Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 26 June 2012
Modem: XXLFB
CSC: OXABLFB
Change List: 782020

(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610). Pa me zanima posto za moj pise SriLanka a za ovaj drugi UK, da li mogu samo da fleshnem novi rom i to je to? Ili mora i jos nesto da se odradi ? (csc?). Noobovsko pitanje posto mi na HTCu bilo malo drugacije to :D

Menni je jutros preko wifi odradio update

Novi update vam ukida search telefona iz google bara i donosi poboljšanja u stabilnosti i performansama.

J..... vip plavi i dalje bez updatea a još uvek najveći potrošač baterije je cell standby! Jadno za telefon koji košta 700 evra! :mad::mad::mad:

Ja sam instalirao poslednji firmware sa XDA linka. Mozete i vi ostali tako da odradite. Sve gotovo za par min.

Samo jos da uspem da promenim CSC posto na *#1234# kaze CSC: Unknown a ovaj CSC Select nesto nece :)

EDIT: Bilo koja ideja za promenu CSCa je dobrodosla :)

Poslednja izmena:
Ja isto dobio update, kad sam pre par dana radio reset telefona na pocetku kad me pitao za region update stavio sam UK, ne znam dal je bitno al reko da napomenem.

I jos nesto, ako nekog zanima da li se ljusti srebrna boja sa okvira ako ga ogrebete odgovor je da.Isto je kao na sgs1 vremenom se sve vise i vise guli a zamena je naucna fantastika.

Pfff evo videh jednu novinu koju mi je doneo update a to je da su attach dugme dok kucas poruku sa desne,prebacili na levu stranu ekrana i time dodatno suzili prostor za tekst poruke koja se trenutno kuca... Glupo ali verovatno jer je ranije to dugme bilo odmah ispod send pa su ljudi promasivali :)
Ja nisam imao problema...

A ja sam posle apdejta primetio da mi baterija ne pada sa 100% oko 40 minuta vec. Pre je bilo 10 minuta i 99%....

Evo sam sebi da odgovorim posto ne mogu da editujem poruku :/
Uspeo sam da sredim CSC.
Factory reset i jos jedan flash i umesto unknown CSC stoji XABLG6 valjda je to dobro.
Cisto ako se neko nadje u slicnoj situaciji.
Poz.

U call log-u nema vise slusalice sa desne strane za poziv, i ubacen je brightness control u notification bar.

J..... vip plavi i dalje bez updatea a još uvek najveći potrošač baterije je cell standby! Jadno za telefon koji košta 700 evra! :mad::mad::mad:

+ 1! I kako posle čovek da se ne iznervira i odmah da zove Odina u pomoć!?

Odradio update preko wi-fi najnormalnije... Inace tel sa Telenora.
Od novina primetih da kad "svucem zavesu" sa vrha ekrana imam opciju podesavanja osvetljenja. Ranije nije stajala tu...

Ajde bacite na PM linkove odakle svlacite stvari za tel, naravno mislim na aplikacije...
Hvala unapred :wave:

a koji update nudi...??
onaj sto sam postovao link sa xda-dev ili neki drugi (noviji? stariji?)

Takodje odradio update preko wi-fi najnormalnije... Inace tel sa Telenora.

Čitam da najnoviji update sakati search opciju, to je zbog apple vs samsung rata.

Ja sam instalirao poslednji firmware sa XDA linka. Mozete i vi ostali tako da odradite. Sve gotovo za par min.

Samo jos da uspem da promenim CSC posto na *#1234# kaze CSC: Unknown a ovaj CSC Select nesto nece :)

EDIT: Bilo koja ideja za promenu CSCa je dobrodosla :)

Preko ODIN-a?

Telefon sa Telenor mreze. Nudio mi je update, i kada sam kliknuo samo je rekao da update ne postoji.
Izgleda da je problem sto sam stavio za regiju Serbia :(

Aha preko odina. I sve radi savrseno :). Cak me i KIES ne smara da mi telefon nije podrzan za update :D

E moji flešeri, čekate operatera da vam izbaci update :)

cekajte ljudi... taj odin... da li to radi samo ako je telefon rootovan..
dajte mi neki dobar sg3 faq da procitam...

zasto se pitam ono gore.. pa ako se radi o oficijelnom samsung update-u za telefon.. zasto mora hakerskim alatima da se ubacuje unutra..?
zar nije dovoljno skinuti onaj update sa xda-dev (vidim da su postavili i neki novi od 20. jula, mora da je to ovaj o kojem se ovde prica) pa ga legalno flesovati?

cekajte ljudi... taj odin... da li to radi samo ako je telefon rootovan..
dajte mi neki dobar sg3 faq da procitam...

zasto se pitam ono gore.. pa ako se radi o oficijelnom samsung update-u za telefon.. zasto mora hakerskim alatima da se ubacuje unutra..?
zar nije dovoljno skinuti onaj update sa xda-dev (vidim da su postavili i neki novi od 20. jula, mora da je to ovaj o kojem se ovde prica) pa ga legalno flesovati?
Ne mora da bude rutovan. Odin je Samsungov nezvanicni alat, nije hakerski :)

Nazad
Vrh Dno