Novi update vam ukida search telefona iz google bara...
A ja sam posle apdejta primetio da mi baterija ne pada sa 100% oko 40 minuta vec. Pre je bilo 10 minuta i 99%....
Dobar si...meni 100% samo dok je priključen punjač. Čim ga skinem ode na 99% retko zadrži na minut, dva 100%.![]()
Dobar si...meni 100% samo dok je priključen punjač. Čim ga skinem ode na 99% retko zadrži na minut, dva 100%.![]()
J..... vip plavi i dalje bez updatea a još uvek najveći potrošač baterije je cell standby! Jadno za telefon koji košta 700 evra!![]()
Ja sam instalirao poslednji firmware sa XDA linka. Mozete i vi ostali tako da odradite. Sve gotovo za par min.
Samo jos da uspem da promenim CSC posto na *#1234# kaze CSC: Unknown a ovaj CSC Select nesto nece
EDIT: Bilo koja ideja za promenu CSCa je dobrodosla![]()
Jel ima neko rešenje na za taj novitet? Inače to baš dosta koristim.
Ne mora da bude rutovan. Odin je Samsungov nezvanicni alat, nije hakerskicekajte ljudi... taj odin... da li to radi samo ako je telefon rootovan..
dajte mi neki dobar sg3 faq da procitam...
zasto se pitam ono gore.. pa ako se radi o oficijelnom samsung update-u za telefon.. zasto mora hakerskim alatima da se ubacuje unutra..?
zar nije dovoljno skinuti onaj update sa xda-dev (vidim da su postavili i neki novi od 20. jula, mora da je to ovaj o kojem se ovde prica) pa ga legalno flesovati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari