Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Dobio na poklon :) Posluzice dok ne stignu Rock Quicksand.
Tesktura je slicna, tvrda, hrapava plastika.

20120716_155328.jpg

20120716_155340.jpg

20120716_155356.jpg

Uzeo sam i ja ovu belu. Odlicno cuci :)

Stiglo kamenje! Za tacno 7 dana, Odusevljen! Ovo su originali:

20120718_115042.jpg

Zasto telefon nije napravljen od ovakvih materijala??

Puca ko ledenica, ovo nije od padova nikakvih :D Ima tu uticaja i velicina i kvalitet naravno! Sa ovakvim kucistem bi im se svaki prepolovio ovoliki telefon! Sreca pa su manji ostali! Kako Nexus ne puca a iste velicine :) Na ovoj Galaxy seriji debelo zakidaju sve na ustrb hardware-a!

Ne lupetaj.

Na ovom pise rock a na onom drugom ne pise.... Case kao case.

koliko GB interne memorije vam pokazuje sg3? meni nesto oko 11-12GB .. to je ustvari nesto kao interni SD.. koliko ima RAM-a ovo cudo?
uzeo sam plavi tj. danas mi je stigao.. trenutno jurim neku koznu futrolu za "na kais"

koristi li neko onaj samsung account za sinhronizaciju..

koji fajl sistem koristi sg3 sa eksternu microSD.. ja sam pripremio jednu od 8GB u fat32 i na njoj neke podatke... kad sam to ubacio u sg3 kuka mi kako je sd kartica ili prazna ili je nepoznat fajl sistem
alo bre, nepoznat fat32?????

meni 64gb radi normalno formatiran u fat32

@ Emix

sad mozes da mi poklonis beli :D

Odakle si narucio ovo ?

Meni bi Rock napokon trebao da stigne danas, proklete komplikacije, trebao sam da ga dobijem pre tri nedelje. Jedan dan me zeznuo da mi ga ortak donese lično tad...

Razlika izmedju originala i onog gore belog u realnom koriscenju je?

Razlika je u kvalitetu i materijalima sto se i na slikama vidi. A tek kada Rock uzmes u ruke vidis koja je razlika, ja sam mislio da je ovaj Teracell slicne teksture ali u stvari je totalno drugacije uradjena plastika. Rock je hrapav kao da je u pitanju pesak. Zaista najbolje se vidi razlika kada se uzme u ruke nema sta tu da se prica.
Mogao sam i ja da uzmem za 2$ iz kine ali ne hvala, da kacim to na telefon od 600e.

Link odakle sam ja narucio:

http://www.ebay.co.uk/itm/ROCK-Galaxy-S3-Case-Cover-Quicksand-Matte-GREY-Texture-/170873186282?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c8d5e7ea

Ovo je sivi, imali su i black i purple kada sam ja narucivao sada ne mogu da nadjem.

Poslednja izmena:
Jok telefon od 1000e :p. Anyway pitah posto mi nije bila jasna razlika tolika u ceni :).

Da li sam nesto pogresno napisao? Koliko ja znam telefon u prodaji kosta oko 600e.

Nekome je mozda svejedno case od 5 i od 25e, meni nije. Neko mozda ne vidi razliku.

Konkretno razlika u ceni Teracell-Rock je oko 5e ako mene pitas vredi dati 5e vise.

Poslednja izmena:
450e novi po oglasima. Ma nebitno je zato sam i smajli stavio ne przi se:). A i pitao sam za razliku bas zato sto nisam u rukama imao te od 20+e. Jer sam uvek stavljao samo full body folije na skupe telefonea ovi caseovi izgledaju ok:).

Ne przim se ja uopste.
Telefone "nove" ne kupujem preko oglasa nikada, pricao sam o maloprodajnoj ceni. Telefon u Nemackoj recimo kosta 600e. Ali nebitno je totalno.

Tvoj komentar ispod moje slike i sledeci koji je usledio je bio kao da si popio svu pamet sveta a sada kazes ne znas koja je razlika nisi nikada koristio case? Ako mi ne verujes na rec ja ne mogu da te ubedjujem. Ponavljam nekome je silikon kineski od 2$ super.

Ja ispod tvoje slike nisam stavio komentar, nego pitanje koja je razlika? Ne znam sto si to shvatio kao trolovanje.
Ipak se przis. Al ajde. Kud te i pitah da uporedis :).

N/C

Poslednja izmena:
Ebali vas case-ovi.
Konacno da progledam sto se tice baterije. CM9 ima daleko bolju autonomiju. Ne moram svaki dan da punim telefon :)

aIqsZ.png
kYIgE.png
fVGBZ.png

Probao sam i JB, odlican rom. Da se ispegla jos par sitnica i moze da postane daily rom, bez problema. U sustini, ima malo grafickih glitcheva, ne radi wifi tether i to bi bilo to na sta sam ja naleteo.

46 minuta screen on??? Kako je to dobro??? Barem 3 dana bi trebao da imas, a ne 1 ipo dan...

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim, S3 osim što ima bolje performanse ne drži ništa bolje bateriju od S1...ako ga muški koristiš, ode baterija između 6 i 12h :-\

Pa ranije sam imao isto toliko screen on i 45 min razgovora i morao sam da punim bateriju ponovo. Sad imam duplo vise razgovora za sta mi prevashodno sluzi telefon.
Meni je dobro, ako tebi nije ... ***a.

Pa ranije sam imao isto toliko screen on i 45 min razgovora i morao sam da punim bateriju ponovo. Sad imam duplo vise razgovora za sta mi prevashodno sluzi telefon.
Meni je dobro, ako tebi nije ... ***a.

Nesto tebi baterija nije u redu.

Evo sa mog telefona danas:
1.5 sat razgovora, preko sat screen on i baterija na 66%.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1342632582337.png
    uploadfromtaptalk1342632582337.png
    68 KB · Pregleda: 320
  • uploadfromtaptalk1342632592198.png
    uploadfromtaptalk1342632592198.png
    44 KB · Pregleda: 309
  • uploadfromtaptalk1342632632960.png
    uploadfromtaptalk1342632632960.png
    136 KB · Pregleda: 314
  • uploadfromtaptalk1342632765284.png
    uploadfromtaptalk1342632765284.png
    76 KB · Pregleda: 296
^hmmm definitivno nesto nije uredu.... ja se jos primio kao malo dete.

Čovek da me raspori, a ja lepo rekao :)

Kaspersky mi skemba dva trojanca-bili u live wallpaperima..toliko o tome da nam ne treba zaštita!:cool:

Jedna molba za vlasnike SGS3-ke.

Mogao bi neko od vas ko ima sgs3 a ne koristi Dropbox, ili pak ne zna šta je, da pokloni našem saletu account. Njemu bi (a i nama koji uživamo u njegovim uslugama) puno značilo a vama ako ne koristite ništa :) Da spojimo lepo sa korisnim.

Unapred hvala ukoliko neko hoće.

Pa ne mora niko da mu daje, kačio je neko .zip fajl za fleshovanje dropbox - a kroz CWM, and samo nek neko okači to ponovo ako ne nadje Sale ;)

Kaspersky mi skemba dva trojanca-bili u live wallpaperima..toliko o tome da nam ne treba zaštita!:cool:

Od Kasperskog sam odustao kada je na 4 razlicite masine sa tek instaliranim Windowsom (2 licencirana, 1 OEM i 1 narodni), nekim
cudom nasao isti "virus" -lovesan-. Toliko o kredibilitetu... :trust:

Jedna molba za vlasnike SGS3-ke.

Mogao bi neko od vas ko ima sgs3 a ne koristi Dropbox, ili pak ne zna šta je, da pokloni našem saletu account. Njemu bi (a i nama koji uživamo u njegovim uslugama) puno značilo a vama ako ne koristite ništa :) Da spojimo lepo sa korisnim.

Unapred hvala ukoliko neko hoće.

Hvala. Imam vec 60gb ali me stalno blokiraju kad je povećan saobraćaj a ovih dana je i smrdljivi SBB čudo. Juče sam ti jedan fajl od 2mb uploadovao skoro 2 sata. Strašno

Nazad
Vrh Dno