R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
Dobio na poklonPosluzice dok ne stignu Rock Quicksand.
Tesktura je slicna, tvrda, hrapava plastika.
![]()
![]()
![]()
Uzeo sam i ja ovu belu. Odlicno cuci
Dobio na poklonPosluzice dok ne stignu Rock Quicksand.
Tesktura je slicna, tvrda, hrapava plastika.
![]()
![]()
![]()
Kako je to moglo da nastane? Možda su sedeli sa telefonom u džepu ili tako nešto?Kvalitet ...prepolovice se:d
http://www.androidworld.nl/123786/scheurtjes-de-behuizing-van-de-samsung-galaxy-s-iii/
Puca ko ledenica, ovo nije od padova nikakvihIma tu uticaja i velicina i kvalitet naravno! Sa ovakvim kucistem bi im se svaki prepolovio ovoliki telefon! Sreca pa su manji ostali! Kako Nexus ne puca a iste velicine
Na ovoj Galaxy seriji debelo zakidaju sve na ustrb hardware-a!
Stiglo kamenje! Za tacno 7 dana, Odusevljen! Ovo su originali:
![]()
Zasto telefon nije napravljen od ovakvih materijala??
koliko GB interne memorije vam pokazuje sg3? meni nesto oko 11-12GB .. to je ustvari nesto kao interni SD.. koliko ima RAM-a ovo cudo?
uzeo sam plavi tj. danas mi je stigao.. trenutno jurim neku koznu futrolu za "na kais"
koristi li neko onaj samsung account za sinhronizaciju..
koji fajl sistem koristi sg3 sa eksternu microSD.. ja sam pripremio jednu od 8GB u fat32 i na njoj neke podatke... kad sam to ubacio u sg3 kuka mi kako je sd kartica ili prazna ili je nepoznat fajl sistem
alo bre, nepoznat fat32?????
Na ovom pise rock a na onom drugom ne pise.... Case kao case.
Razlika izmedju originala i onog gore belog u realnom koriscenju je?
Pa ranije sam imao isto toliko screen on i 45 min razgovora i morao sam da punim bateriju ponovo. Sad imam duplo vise razgovora za sta mi prevashodno sluzi telefon.
Meni je dobro, ako tebi nije ... ***a.
Kaspersky mi skemba dva trojanca-bili u live wallpaperima..toliko o tome da nam ne treba zaštita!![]()
Jedna molba za vlasnike SGS3-ke.
Mogao bi neko od vas ko ima sgs3 a ne koristi Dropbox, ili pak ne zna šta je, da pokloni našem saletu account. Njemu bi (a i nama koji uživamo u njegovim uslugama) puno značilo a vama ako ne koristite ništaDa spojimo lepo sa korisnim.
Unapred hvala ukoliko neko hoće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari