Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Šta da se radi, jedino je sivi bio dostupan za hitno slanje :) . Odma ja stavim na oglas ako nećeš hehe.

Aj kad stigne pa da je vidim uzivo ako ti nije frka. Crna je crna :)

@ostali
Imam dva klipa na FB od subote snimljena sa SGS III, sad ne znam kako da vam sherujem ovde da vidite jel ima tog seckanja ili ne

Okaci na free share sajt full bitrazu da probam softversku obradu ako nije problem.

Ovde izgleda Gizmo jedini ima tel koji ne secka :). Voleo bi da to vidim uzivo ako nije problem. Kad god tebi odgovara. Da je problem samo na mom tel bilo bi extra. Kao sto rekoh bio sam i u telenoru i vipu i svi imaju isti problem. Cak mi covek raspakovao par komada sa namerom da mi zameni al ono isti djavo. Odoh kuci sa istim telefonom. Taj fps sa media info ne govori mnogo jer i ja imam bas slican fps al bitno je ovo stucanje koje ne moze da registruje a vidljivo je. Voleo bi da mogu preci preko toga al ne mogu.

@hunder Znam da zvuci glupo ali zasto ne sacekas update? Mozda ce se nesto promeniti?
Pocecu da verujem da se za ovo trziste salju "posebni" telefoni.

A kad se samo setim kako su sa G II svi bili zadovoljni kada je izasao :(

@hunder Znam da zvuci glupo ali zasto ne sacekas update? Mozda ce se nesto promeniti?
Pocecu da verujem da se za ovo trziste salju "posebni" telefoni.

A kad se samo setim kako su sa G II svi bili zadovoljni kada je izasao :(

Dok nisu posle 5 dana videli scef02 modul kamere na kojem je bolje da ne snimas nego da snimas :p ovakve stvaribsupo meni nedopustive i to je jedina stvar koja me odvaja od androida, jer generalno svi imaju gomile i gomile problema.

Aj kad stigne pa da je vidim uzivo ako ti nije frka. Crna je crna :)

@ostali
Imam dva klipa na FB od subote snimljena sa SGS III, sad ne znam kako da vam sherujem ovde da vidite jel ima tog seckanja ili ne

gledao sam ja, ali ne vidim seckanje, a bas ima promena svetlosti i svega + nema onog izostravanja/uostravanja... :)

Jel ima i za sgs3 code za proveravanje modula.nebi me cudilo da su za nas stavili neke falsh.

Ovde izgleda Gizmo jedini ima tel koji ne secka :). Voleo bi da to vidim uzivo ako nije problem. Kad god tebi odgovara. Da je problem samo na mom tel bilo bi extra. Kao sto rekoh bio sam i u telenoru i vipu i svi imaju isti problem. Cak mi covek raspakovao par komada sa namerom da mi zameni al ono isti djavo. Odoh kuci sa istim telefonom. Taj fps sa media info ne govori mnogo jer i ja imam bas slican fps al bitno je ovo stucanje koje ne moze da registruje a vidljivo je. Voleo bi da mogu preci preko toga al ne mogu.

Jel si uopšte pogledao te klipove što si pravio ili si samo gledao na ekranu dok si snimao? Nisam previše obraćao pažnju, ali to seckanje izgleda postoji samo na ekranu dok snimaš kao neki bug, dok je snimak sam po sebi dobar. Kada budem našao vremena, ispitaću detaljnije tu stvar.

Пробај овај ИГО

http://www.ipmart-forum.com/showthr...d-Reborn-Skin-v1-5-3-Final!-EUR-TTS-Multi-Res

а data.zip са 1280x720 имаш овде

https://rapidshare.com/#!download|756p1|3076967237|RebornSkinV1.5.5_Android_960_.rar|18773|0|0

Јави да ли ради ја немам С3 па не могу да проверим

Evo ga i taj. Još manji od prvog
5d5761be-8992-0a25.jpg

Prvi
5d5761be-89a9-db2f.jpg

A onaj problem sa jačom potrošnjom baterije cell standby od ekrana rešen običnim restartom koji do tada nisam radio.

Jel si uopšte pogledao te klipove što si pravio ili si samo gledao na ekranu dok si snimao? Nisam previše obraćao pažnju, ali to seckanje izgleda postoji samo na ekranu dok snimaš kao neki bug, dok je snimak sam po sebi dobar. Kada budem našao vremena, ispitaću detaljnije tu stvar.

Ceo dan ih pravim i gledam. Sve moguce kombinacije. Napominje da ovog problema nema kad koristim lgcamera pro. Ali program ima problem kod formata slike. Naime snima 4:3 full hd pa slika izgleda razvuceno kako nemam pojma. Sto dolazimo do zakljucka da je software u pitanju.

pa kad azuriraju mapu onda hocu.
nadji mi neki broj u bul arsenija carnojevica, mogu onda misliti sta je sa manjim ulicama i mestima
nego sta je sa ndrive, on je stizao sa azurnom mapom i bio full screen koliko se secam na vecim rezolucijama (tada p1000)?

Poslednja izmena:
pa kad azuriraju mapu onda hocu.
nadji mi neki broj u bul arsenija carnojevica, mogu onda misliti sta je sa manjim ulicama i mestima
nego sta je sa ndrive, on je stizao sa azurnom mapom i bio full screen koliko se secam na vecim rezolucijama (tada p1000)?

Probaj manja mesta,na igo ih nema ni na mapi. To sto nema na par mesta brojeva i nije neki hendikep imas krizanja pa probaj da skratis destinaciju. Veci broj je sa brojevima. Kucas ime ulice pa broj

ok pogledacu jos jednom, imam ga na drugom fonu. navigacija mi vecinom treba u bg i to ne da me navodi nego vise da vidim gde je adresa. Ndrive sam pronasao neki sto sam odavno skinuo (10.1.15) radi ok u full screenu

Poslednja izmena:
Kod mene snima odlicno, nema seckanja. Evo sad stigoh iz grada i snimah malo po sobi pri slabijem svetlu u 1080p i nema nikakvog seckanja.

Jedino što me nervita je što je blic skroz gore ili kad se položi skroz levo, pa kad snimam u mrklom mraku desnu stranu ne može da dohvati tj. ne osvetli je dovoljno...ali ja do sada bolje video snimke na telefonu od ovih nisam video. To je samo moje mišljenje naravno.

koja je razlika (sem u ceni 50e) između "običnog" i TOP modela trojke?
Biće kod naših operatera izvesna količina od ponedeljka-utorka
Da li ih je bilo već u ponudi?

Poslednja izmena:
Mozda misli sa i bez lte..kod nas nema modela sa lte podrskom..

Kod mene snima odlicno, nema seckanja. Evo sad stigoh iz grada i snimah malo po sobi pri slabijem svetlu u 1080p i nema nikakvog seckanja.

Jedino što me nervita je što je blic skroz gore ili kad se položi skroz levo, pa kad snimam u mrklom mraku desnu stranu ne može da dohvati tj. ne osvetli je dovoljno...ali ja do sada bolje video snimke na telefonu od ovih nisam video. To je samo moje mišljenje naravno.

Izgleda cu morati da ga nosim u servis.posto sve modele koje sam probao imaju ovaj problem. Samo vas par ima ovde ispravne modele.

nije moguce da samo par ima "ispravne" modele..mozda bi ti video to isto sto vidis na tvom i na drugim a da oni ne vide..

Da, mi smo slepi pa ne možemo da primetimo da li nešto secka ili ne...

Uzeo sam u vipu i kazem vam da su svi sa istim problemom. Cak sam isao i do telenora u Knezu i njihovi izlozeni modeli su imali ove probleme. To su potvrdili i radnici u poslovnici. E sad da li bi videli da im nisam pokazao na sta da obrate paznju ne znam.

Nazad
Vrh Dno