moze li neko da mi da verziju ,Adobe Flash Player 11.1.115.9 ,molim vasimam neku sad poslednju kod koje mi zaustavlja video po nekad..... zabada.... ide zvuk , slika stane.... na browseru....
ne treba, probao sam 11.1.115.8, i dalje zabada video.... ne znam koja je fora.... prodacu S3 i uzeti note.... ne vredi, poceo je da me smara .....je*eni obican video nece da sljaka
moze li neko da mi da verziju ,Adobe Flash Player 11.1.115.9 ,molim vasimam neku sad poslednju kod koje mi zaustavlja video po nekad..... zabada.... ide zvuk , slika stane.... na browseru....
ne treba, probao sam 11.1.115.8, i dalje zabada video.... ne znam koja je fora.... prodacu S3 i uzeti note.... ne vredi, poceo je da me smara .....je*eni obican video nece da sljaka
Pustam preko browsera, desktop varijanta.... cesto zabode video ,zvuk nastavi.... bas cesto... smara. Inace fleke po ekranu me ne smaraju toliko, slabo se to primecuje
Kakav smor. Ima da trazim u VIPU da ugase svetlo da vidim ima li mrlja.
P.s. Koliko je glupo sto ne mozes da pozoves poslovnice da pitas da li je stigao telefon nego moras da se jebavas licno da ides svaki cas da vidis...
A ni ovi sa korisnickog ne mogu da provere stanje.
Ko je pitao za igo, ovo je max koji sam izvukao
![]()
A evo i potrošnje.
![]()
Danas sam ga akao malo manje. Svakako mi nije jasan rezultat.
P.s. Koliko je glupo sto ne mozes da pozoves poslovnice da pitas da li je stigao telefon nego moras da se jebavas licno da ides svaki cas da vidis...
A ni ovi sa korisnickog ne mogu da provere stanje.
Пробај овај ИГО
http://www.ipmart-forum.com/showthr...d-Reborn-Skin-v1-5-3-Final!-EUR-TTS-Multi-Res
а data.zip са 1280x720 имаш овде
https://rapidshare.com/#!download|756p1|3076967237|RebornSkinV1.5.5_Android_960_.rar|18773|0|0
Јави да ли ради ја немам С3 па не могу да проверим
Evo uspeo sam da namestim da me ne vraća stalno na mobilnu verziju YouTube-a, neka glupa fora jer me je stalno pitalo kako hoću da otvorim, i posle čekiranja Desktop view on opet odčekira kada izabarem Internet. Pustio 720p kroz desktop verziju i ništa ne zabada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari