Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ljudi to je lepak izmedju digitizer i screen-a zato je kod svakog drugacijeg oblika ...

moze li neko da mi da verziju ,Adobe Flash Player 11.1.115.9 ,molim vas :) imam neku sad poslednju kod koje mi zaustavlja video po nekad..... zabada.... ide zvuk , slika stane.... na browseru....

ne treba, probao sam 11.1.115.8, i dalje zabada video.... ne znam koja je fora.... prodacu S3 i uzeti note.... ne vredi, poceo je da me smara .....je*eni obican video nece da sljaka

Poslednja izmena:
moze li neko da mi da verziju ,Adobe Flash Player 11.1.115.9 ,molim vas :) imam neku sad poslednju kod koje mi zaustavlja video po nekad..... zabada.... ide zvuk , slika stane.... na browseru....

ne treba, probao sam 11.1.115.8, i dalje zabada video.... ne znam koja je fora.... prodacu S3 i uzeti note.... ne vredi, poceo je da me smara .....je*eni obican video nece da sljaka

WTF? Expres prodaja! :D

Moguce je da je lepak u pitanju, to je najlogicnije, ali ipak ne bi trebalo da se vidi uopste, ni u mrklom mraku, definitivno jeste problem. Mene bi uzasno nerviralo.
I uopste mi se ne svidja kako G III prikazuje crnu boju kada se stavi skroz crna pozadina, meni je na Wave i G I i II bila totalno crna pozadina bas kao kada se zakljuca telefon, a ovo deluje vise nekako sivo ili neka tamnija bez varijanta, sve zavisi...

Šta tačno ne radi? YouTube klipove puštaš kroz browser? Mobile verzija ili desktop?

Probaj drugi browser?

Ne znam šta ste se toliko zaleteli, taj telefon će da vredi tek kad se slegne sve i community napravi brdo dobrih ROMova. Isto je bilo sa S i S2. :)

Pustam preko browsera, desktop varijanta.... cesto zabode video ,zvuk nastavi.... bas cesto... smara. Inace fleke po ekranu me ne smaraju toliko, slabo se to primecuje

Zašto uopšte koristiš desktop varijantu? Tako klipovi nisu optimizovani za telefon. Ja uopšte i ne mogu da dobijem klip u desktop varijanti YouTube-a, uvek se prebaci na m.youtube.com. Pričamo o Stock browseru?

Ja mogu, udjem na youtube ,prebacim na desktop view i kad pustim slika zabode... zvuk nastavi. Na sgs2 je to funkcionisalo besprekorno, i tako imam opciju da biram rezoluciju... ili kad hocu da pogledam neki youtube snimak na nekom drugom sajtu forumu... bas bezveze ,sa s2 nisam imao tih problema

@Gizmo- Naravno da moze da se dobije desktop varijanta i kod mene na Note sve radi kako treba, cak i preko stock browsera na 1080p, ni da stucne. Na GB kucas about:useragent i onda izaberes desktop, a na ICS samo ides na menu dugme i stikliras desktop version. Ja samo preko browsera gledam yt, volim desktop iskustvo.

Poslednja izmena:
Hm.... da li ce samsung da izda neko saopstenje povodom ovog problema sa flekama.
Secam se da je apple izbacio neki odgovor kada su one zute mrlje bile po iPhoneu 4 (ili bese iPad?! Lepak koji se nije osusio ili sta vec).

@miki a bice nam lakse sa saopstenjem ? :) Nece sigurno reci, zamenite Vas uredjaj :p

Evo uspeo sam da namestim da me ne vraća stalno na mobilnu verziju YouTube-a, neka glupa fora jer me je stalno pitalo kako hoću da otvorim, i posle čekiranja Desktop view on opet odčekira kada izabarem Internet. Pustio 720p kroz desktop verziju i ništa ne zabada?

Poslednja izmena:
@ DaPimp - Pa to si u pravu. Ali pf...da se zna sta je zahvaceno tim problemom, pa ako nije prevelika kolicina i da se zameni sto da ne. Preskup je to uredjaj da ima falinku (mada ni HTC nije menjao jer je verovatno na svim HoXovima isti problem).
Kakav smor. Ima da trazim u VIPU da ugase svetlo da vidim ima li mrlja :).

Nije dovoljno da ugase svetlo, treba da bude mrkli mrak da bi video. Ja sam ko ***** morao da se zavlačim ispod ćebeta da bi video o čemu se tu radi i pronašao 7,8 crnih tačkica. Otvorite Burn-in Tester pro aplikaciju, smanjite slajdere na minimum i probajte da prstom pređete preko tih tačkica, stvori se onaj beli kružić. Ne znam da li ja tripujem, ali kada se na tom delu gde sam stavio prst i doveo beli kružić, tačkica nestane na kratko, pa se opet vrati, tako mi se barem čini.

Kakav smor. Ima da trazim u VIPU da ugase svetlo da vidim ima li mrlja :).

Ma zamenice ti ljudi i meni su ali i taj novi primerak ce verovatno imati. Moj novi primerak ima ali vrlo malo,.....sad posle tri dana kad mi se slegao utisak ne znam zasto sam uopste i menjao prvi primerak jer je ovo previse bizarna stvar koja se skoro pa i ne primecuje ali dobro.

Inace u vezi youtube-a, meni ne zabada ni na 1080p sve radi fantasticno za sada...ppPpp da ne urocim. :)

Ali da flash zeza zadnjih mesec dana to jeste, ja sam na kompu vratio staru verziju jer je ova 11.adsfjsabf kocnjava samo takva.

Poslednja izmena:
Probao sam youtube na desktop verziji 1080p radi normalno nema nista da koci.Mene nervira sto mi je kad sam isao na home dugme ucitao sve ponovo na home screenu, jes da je za sekundu al nervira i to mi se vec 4-5 puta desilo.

@jim9
Pa to i ja kontam da ce ako se bas vidi da zamene ili nesto.
Koliko sam mogao da zakljucim iz nekog razloga na plavima je to manje :D?

P.s. Koliko je glupo sto ne mozes da pozoves poslovnice da pitas da li je stigao telefon nego moras da se jebavas licno da ides svaki cas da vidis...
A ni ovi sa korisnickog ne mogu da provere stanje.

P.s. Koliko je glupo sto ne mozes da pozoves poslovnice da pitas da li je stigao telefon nego moras da se jebavas licno da ides svaki cas da vidis...

Gde to? U Telenoru mogu da ti kazu da li je stigao, kada ce, da li ima na stanju, cak mozes i da rezervises primerak.

Ko je pitao za igo, ovo je max koji sam izvukao
b2df048f-2d42-0a10.jpg

A evo i potrošnje.
b2df048f-2dd2-ba6c.jpg

Danas sam ga akao malo manje. Svakako mi nije jasan rezultat.

Пробај овај ИГО

http://www.ipmart-forum.com/showthr...d-Reborn-Skin-v1-5-3-Final!-EUR-TTS-Multi-Res

а data.zip са 1280x720 имаш овде

https://rapidshare.com/#!download|756p1|3076967237|RebornSkinV1.5.5_Android_960_.rar|18773|0|0

Јави да ли ради ја немам С3 па не могу да проверим

Ja sam Vip call center zvao u nedelju, reko "Dobar dan u kojim poslovnicama imate S3", riba kaže sačekajte par minuta da proverimo stanje. Sačekao i rekoše mi da imaju najviše komada u Ušću, tako da sam otišao tamo i uzeo.

@ Corvus Corax - u Vipu
@ Gizmo - ja sam zvao juce i cova mi je rekao da ne mogu to nikako da znaju jer se stanje konstantno menja?! Pa valjda moraju da znaju sta gde imaju na stanju pobogu...
Nista. Jedino da zovem sad opet :).
E jesu slepci :D

Evo uspeo sam da namestim da me ne vraća stalno na mobilnu verziju YouTube-a, neka glupa fora jer me je stalno pitalo kako hoću da otvorim, i posle čekiranja Desktop view on opet odčekira kada izabarem Internet. Pustio 720p kroz desktop verziju i ništa ne zabada?

meni zabode, cesto... koji je firmware, da ubacim neki drugi.... smara me to

Vrh Dno