Ako neko ne vidi anomalije,ne znaci da njih nema,vec da ih mozda nema na konkretnom primerku telefona.Isti slucaj je bio sa HOX-om,medjutim svi su tad navalili da pricaju kako je to amaterizam i kako su to ogromni propusti.Meni to smeta,sto sada nema "pljuvaca" HTC-a i HOX-a da kazu bar slicne stvari na racun GS3...I posle neki odavde nisu fanbojevi
I da,malopre se igrah nekih pola sata sa GS3..Beli model.I nije toliko ruzan spreda,ali pozadi...Kao da im je isteklo vreme za dizajn a onda da ih je *****ao proizvodjac plastike i uvalio im ono..
I dalje je subjektivni osecaj u ruci losiji od HTC konkurenta,iako ima napretka u odnosu na GS2.
Tw su stvarno ispolirali da radi lepo,mora im se priznati,mada me je par puta jako iznervirao wakeup lag(desavalo se to da bude i do 2 sec).Vizuelno meni ruzniji od Sensea,ali moozda je to samo i navika.
Ekran..hm..amoled ne volim i to ti je..Zato je meni hox ekran bolji,iako je gs3 ekran takodje perfektan.Opet,to je samo moje misljenje,jednostavno ne volim te jarke boje,nekako kao da mi cak i smetaju. Ja planiram htc one S,ali ne znam stvarno kako bih se privikao na amoled..Anomalija sa tackicama na ekranu nije bilo,tj ja ih bar nisam primetio,mada nisam imao uslove koji se navode da su potrebni,a koji su opet meni suludi jer ne znam u kojoj realnoj situaciji bih mogao da ih imam,plus da toliko buljim u ekran.Bilo je tih sitnih linija ali nista strasno..Doduse,meni ono lici i na klasican flickering ekrana,tako da ne znam da li je to sto se spominje po netu a i ovde.Kod ovog drugara bela vuce na nesto sto je najpribliznije rozikastoj nekoj boji,definitivno nije bela.
E da,ono sto je mene iznenadilo je da zvuk preko slusalica,po meni, nije nista specijalan i da je tu mrtva trka izmedju HOX-a i GS3..Uporedjivajuci sa mojim Sensationom,mislim da je najmanji napredak kod oba telefona upravo na tom polju. Ima ga,ali nista drasticno kao pojedini segmenti.
Kamera,definitivno solidno bolja na gs3,ali manja razlika u kvalitetu izmedju gs3 i hox nego sto je to bilo gs2 vs sensation.
Sve u svemu odlicna spravica,po meni,gotovo mrtva trka izmedju 2 trenutno najbolja telefona.Moozda bih se ipak odlucio za gs3 zbog kamere koja je stvarno lepo uradjena,ali opet,ne volim mnogo lagane uredjaje (oba su ispod neke moje granice tolerancije) plus izrada mi je bolja na hox-u.Ipak najveca prepreka kod oba modela je sto su za moju saku jednostavno prevelika,tako da ne verujem da cu uzimati bilo koji od ova 2