Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

6df50068-1105-1456.jpg
Pa rekoh valjda gde sam uzeo, u Vip-u u Ušću, tamo imaš plave :)

Oho, evo i mene sa novom masinom.

Poslednja izmena:
Da l' stvarno još uvek držiš foliju i koristiš fon? :D

b2df048f-1fcc-c44e.jpg
Da l' stvarno još uvek držiš foliju i koristiš fon? :D

To je 5 min nakon kupovine u ušću, a pošto sam imao neke “utility" bermude ne bih rizikovao nošenje u džepu bez nekih leđa i folije. Vidiš sad sam u problemu, nemam ni futrolu ni oklop.

Šta je ovo, nema swipe?

Poslednja izmena:
Mene zvali istice mi u septembru da produzim ugovor(vip). Izgleda se i ja pridruzujem ovoj bandi :)

Hahah "napadose" coveka sto je slikao telefon sa folijom preko ekrana :D

@Gizmo Znao sam da ces da uzmes plavi!

Ima li neko da se pozali na nesto? Reprodukciju boja? Black crush? Mrtve pixele?
Slikajte nesto pa okacite u temi sa slikama.

Poslednja izmena:
Hahah "napadose" coveka sto je slikao telefon sa folijom preko ekrana :D

@Gizmo Znao sam da ces da uzmes plavi!

Ima li neko da se pozali na nesto? Reprodukciju boja? Black crush? Mrtve pixele?
Slikajte nesto pa okacite u temi sa slikama.

Ko mu kriv sto slikao sa upaljenim ekranom :D

Naravno da je gizmo uzeo plav, zna covek sta valja ;)

A za bagove polako, nek uzivaju malo ljudi, nigde se ne zuri :)

Čekaj, jel moguće da nema ili ne mogu da nađem. Jel može tapet da se pomera ono po malo dok šetam po ekranima levo desno?

mali off:

da li je neko uspeo (osim Vertumus-a :)) u VIPu da uzme ovaj telefon uz smart 1100 + 3gb po ceni od 30.990?

Vrlo je moguće da nema... Stavi Swiftkey ili sačekaj da Sale kupi telefon pa da prepakuje Swype i za S3. :)

pokusacu sutra pa cu da javim....u call centru sam dobio info da tako nesto nije moguce...koja poslovnica?

mali off:

da li je neko uspeo (osim Vertumus-a :)) u VIPu da uzme ovaj telefon uz smart 1100 + 3gb po ceni od 30.990?

Ja sam uzeo smart 1100 + 1gb i to zadovoljstvo će me koštati 24*(1115+500)din i telefon oko 330 jura u kešu. Ne vidim razlog da ne ispune cenu i za dodatak 3gb.

Није директно везано за овај случај, али може се повући нека паралела.
Моја девојка је у Аранђеловцу хтела да продужи уговор (одатле је), и да узме брату телефон, али јој нису дали, као није јој истекао уговор... Ја звао кол центар, питао, проверио, рекли да може, она отишла и опет ништа.
На крају отишла овде у Бгу у неку пословницу и завршила све за час...

Delta city, keš je naravno bio u dinarima al' manje mi zvuči ovako u ojrima. Posle sam morao u Ušće. Nisu imali micro sim.

@djilkosh_ns, probaću al sam mislio da ovom tw dam još malo fore. Mrka kapa.

Ne bih da probavam prvi. Jel radi Nokia otg kabl na s3?

Poslednja izmena:
1100 minuta i 1gb podataka za ~1600rsd.. ovo u telenoru kosta kao zlatna poluga

Pa zar nije rečeno da popust od 25% ne može uz internet dodatak?

Ajde molim te okači kopiju ugovora da se malo ciganim u vipu. Ta ponuda mi je bolja od mtsovih 50% i naravno uz to telefon.

ni nema to 25% al zato ima ovo

http://www.vipmobile.rs/privatni/po...ipa---50-uredjaja-u-posebnoj-ponudi.1776.html

koliko se razumem u matis dodje mu na isto 25% (al samo na pretplatu, dodatak 1bg ostaje 500din). možda o istom pričamo. 2 puta sam juče zvao call service, oba puta su mi isto rekli. Danas čim sam naslutio da ima plavi pod istim uslovima sam i uzeo.
iskreno, ovo mi je bolje nego na oglase+imam garanciju+ne cekam da padne cena. od ove kombinacije bolje nema, jedino slicno je smart 550 + dodatak 3gb za onoga kome treba jos vise neta.

sve sam na tenane prostudirao, a kod drugih je drastično više.

smart 550+1gb fon izadje oko 360e + 1300mesecno
smart 550+3gb ...................300e + 1800
smart 1100+1gb ..................... 330e + 1600

Poslednja izmena:
VIP ima najbolju ponudu za S3...kako radi ta mreza generalno u srbiji? net, voice....? vidim da su pobedili u nekakvom ocenjivanju kvaliteta mreze (connect)...relativno je koliko je to relavantno...

Ne znam jel do provajdera (do sada sam bio na telenoru) ili do telefona, net mi je drastično brži al nisam izašao sa NBGD.

ja ih koristim 2 god i prezadovoljan sam... ne znam jel se desilo jednom da je bio neki problem sa signalom, net pici, usluga prvoklasna... ne znam kako je kod drugih ali VIP je totalno korektan.

Sad ocekujem free S3 of VIPa ili cu da hejtujem :p

Zaboravih juče da napišem da u telenoru u kralja milana imaju izložena oba modela. I beli i taj plavi (ili šta bi već hteo da bude ;-) ).
Meni je lep ovaj moj beli koji trenutno telenor ima a taj sivo/plavi nije mi bio ubedljv. De gustibus...

Vrh Dno