milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775

Pa rekoh valjda gde sam uzeo, u Vip-u u Ušću, tamo imaš plave![]()
Oho, evo i mene sa novom masinom.
Poslednja izmena:
Pa rekoh valjda gde sam uzeo, u Vip-u u Ušću, tamo imaš plave![]()
Da l' stvarno još uvek držiš foliju i koristiš fon?![]()
Da sa telefonom, uzeo SGS1 tada... I ja mislim da bi im se isplatiloSta znam...mozda slozim neku glupavu facu pa odem da ih pitam
![]()
Oho, evo i mene sa novom masinom.
Da l' stvarno još uvek držiš foliju i koristiš fon?![]()
Hahah "napadose" coveka sto je slikao telefon sa folijom preko ekrana
@Gizmo Znao sam da ces da uzmes plavi!
Ima li neko da se pozali na nesto? Reprodukciju boja? Black crush? Mrtve pixele?
Slikajte nesto pa okacite u temi sa slikama.
Čekaj, jel moguće da nema ili ne mogu da nađem. Jel može tapet da se pomera ono po malo dok šetam po ekranima levo desno?
mali off:
da li je neko uspeo (osim Vertumus-a) u VIPu da uzme ovaj telefon uz smart 1100 + 3gb po ceni od 30.990?
pokusacu sutra pa cu da javim....u call centru sam dobio info da tako nesto nije moguce...koja poslovnica?
mali off:
da li je neko uspeo (osim Vertumus-a) u VIPu da uzme ovaj telefon uz smart 1100 + 3gb po ceni od 30.990?
Ja sam uzeo smart 1100 + 1gb i to zadovoljstvo će me koštati 24*(1115+500)din i telefon oko 330 jura u kešu. Ne vidim razlog da ne ispune cenu i za dodatak 3gb.
ja sam sve galaxyje kupio u telenoru na TIM400 imam 4 komada..... 3kom S2 i jedan S3, a licno svoj sa svojim brojem koristim na onom paketu sa 1000MB mesecnoi to mi zavrshava posao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari