Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Bio sam danas u Vipu da kupim mobilni ali sam odložio kupovinu za sutra da se konsultujem ovde prvo. Nikad nisam imao Amoled ranije pa me interesuje da li su normalne one linije koje se vide na beloj ili nekoj svetlijoj pozadini? Pogledao posle i na Notu i kod njega ih ima samo znatno više su izražene. Inače na oba izložena primerka u Vipu i Telenoru su primetne ove mrežice, linije kad se približi displej na 10-15 cm? Jel ovo tako treba, da se ne cimam ako je to normalno za Amoled jer ih na One X-u nema?

To nije normalno... Ja to nemam na SGS2...

Te futrole samo kvare izgled telefona.. Ja tražio malo kvalitetniju da uzmem međutim nema.. HTC ima najljepše futrole., u i dodju u standardnom paketu...

Bio sam danas u Vipu da kupim mobilni ali sam odložio kupovinu za sutra da se konsultujem ovde prvo. Nikad nisam imao Amoled ranije pa me interesuje da li su normalne one linije koje se vide na beloj ili nekoj svetlijoj pozadini? Pogledao posle i na Notu i kod njega ih ima samo znatno više su izražene. Inače na oba izložena primerka u Vipu i Telenoru su primetne ove mrežice, linije kad se približi displej na 10-15 cm? Jel ovo tako treba, da se ne cimam ako je to normalno za Amoled jer ih na One X-u nema?

Mrežica je normalna, jer je pentile matrix.
Nisam siguran na koje linije misliš, mada mi se čini da to nešto nije dobro.

Аааа извините, погрешно сам протумачио, другар пита да ли може Нокиа ОТГ кабл на Самсунг. Е то не знам. Треба видети на Гуглу.

Mrežica je normalna, jer je pentile matrix.
Ma ok, i onaj radnik mi reče da je to za Amoled normalno, nego rekoh opet da pitam. I ko kaže da se ne primećuje da je pentile matrica sam sebe laže jer se primećuje čim približiš telefon i to ne moraš ni da se naprežeš jer su kockice, mrežica kako god vidljive prilično. Nego u Nišu operateri imaju samo beli, ja u suštini beli i planiram da kupim a kako mi reče onaj u Vipu razlog što ga nema nije neka prekomerna potražnja za plavim već što plavi nije bio ni poručen u velikom broju verovatno jer je bila ona frka oko boje.

Ma ok, i onaj radnik mi reče da je to za Amoled normalno, nego rekoh opet da pitam. I ko kaže da se ne primećuje da je pentile matrica sam sebe laže jer se primećuje čim približiš telefon i to ne moraš ni da se naprežeš jer su kockice, mrežica kako god vidljive prilično. Nego u Nišu operateri imaju samo beli, ja u suštini beli i planiram da kupim a kako mi reče onaj u Vipu razlog što ga nema nije neka prekomerna potražnja za plavim već što plavi nije bio ni poručen u velikom broju verovatno jer je bila ona frka oko boje.

Ma niko tu ne porucuje, oni treba da budu srecni sto su i to dobili jer se plavi i dalje jako tesko nalazi, bio je odlozen 15 dana u mnogim zemljama pa je nestasica, potraznja za plavim je mnogo veca.

Bahh... telenor nema plavi uopste i sledeca nabavka treba da im bude tek za mesec,dva tako da moram da se pomirim sa belim izgleda :rolleyes:
Sve ovo vazi ako operaterka iz podrske ima neke veze sa time sto radi :D

Juce sam se igrao sa S3 i mogu reci da sam zadovoljan; za moj ukus je prevelik ali mislim da je ovo prvi android telefon koji nema lag tj trenutno odgovara na kontakt bas kao i ios na iphonu sto radi!!

Juce sam se igrao sa S3 i mogu reci da sam zadovoljan; za moj ukus je prevelik ali mislim da je ovo prvi android telefon koji nema lag tj trenutno odgovara na kontakt bas kao i ios na iphonu sto radi!!

A iphon ima duplo slabiji hardver ;-)
Salu na stranu, mislim da je ICS prilicno ispeglaniji OS od gb-a

Poslednja izmena:
Zvali su me danas iz Telenora. Kao što je već pomenuto, plavog nema nigde, a rekoše mi da je "poručen, ali se ne zna ni otprilike kada će ga biti u ponudi". Takođe, rekoše i da kada bude u ponudi na sajtu, biće i u Telenor prodavnicama.

Jel neko "metnuo" CM9 ili paranoidandroid mozda? I ako jeste, kak'a su iskustva?

Uzeh i ja danas u toku dana plavi. Poslednji komad u Vipu u Knezu. Za sad zadovoljan :)

Danas sam svratio do Usca i u Samsung-ovoj prodavnici svratio da vidim S3, posto posedujem One X hteo sam da vidim ima li razlike. Prvo sam se uvatio za S2 misleci da je to S3, srecom bila je reklama pored pa sam ubrzo shvatio da je desno S3. Na prvi pogled osvoile su me jarke boje imam utisak da je displej ostriji (kod mene je na auto osvetljenje, pa mozda je i to uticalo, tamo su sigurno "odsrafili" do kraja podesavanja), mada vise naginjem na te boje koje "prste". Kamera, slika je bila ostra ko zilet slikao sam ono postolje oko telefona, mogao sam i da slikam sa one X pa da i uporedim razliku posto je osvetljenje bilo eksta za slikanje, ali nisam se setio mozda drugi put. Video nisam koristio, vec sam pregledao sta su ljudi snimali i ono ide ko podmazano.
Meni se vise svidja home dugme na Samsungu pristupacnije je, ono na HTC-u mi nije jasno sa gornje strane, al ajde. Sto se dizajna softvera tice, templejta ili kako se vec zove, Samsung voli ostre ivice pa lici/podseca na Win8 okruzenje, dok HTC ima zaobljene ikone... Oba telefona reaguju kao munje, tako da jedino gde vidim da ce ljudi da se dvoume je izmedju marke Samsung ili HTC na prvu loptu.
Oba uredjaja su zverke, ali predenduju da se "ugoje" ako ne pocnu programi da koriste tu njihovu sirovu snagu.

Poslednja izmena:
Joj ja se lomim izmedju belog i ovog plavog.Beli mi je mnogo lepsi al su mu lose uradili onaj okvir oko ekrana.Crna linija pa tek ekran.Na ovom plavom se ne vidi toliko.Jedno dobrih 10min sam proveo kraj jednog i drugog i natenane razmotrio sve ono sto sam ovde mogao da procitam.Ekran je vise nego odlican i poredjenje sa sgs ll je neprimereno.To sto kazete da je na automatskom taman to ne znaci da je ekran los nego senzor je lose kalibrisan pa previse smanjuje jacinu nego na sgs ll.Kad se stave i jedan i drugi na pola sgs ll je za nijansu jaci al zato boje vriste u odnosu na sgs lll.Meni je ono sve al realno ne.Kamera me odusevila pogotovo video stabilizacija slike koji extra radi posao.Sve u svemu sam prelomio samo jos boju da odaberem.Mozda onaj GAY u meni prelomi i uzmem ovaj fensi beli.Bez uvrede ostaloj populaciji :D.Nego ima li tutorijal kako da ovaj mhl hdmi kabal koji mi je ostao od sensationa prepravim da radi na njemu.Neki pinovi su zamenjeni al koji i kako ne mogu da nadjem.

Danas i ja cackah S3 po prvi put, nisam stigao ranije. Lepo lezi u ruci za tu velicinu ekrana. Lepog je oblika i bas je lagan (mozda previse?). Sve jako brzo radi, ekran je odlican... Generalno se vidi solidan napredak u odnosu na SGSII. Vise mi se dopao plavi.

Nisam nista novo rekao, ali eto, cisto sam hteo da podelim misljenje. ;)

Nazad
Vrh Dno