Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

VIP ima najbolju ponudu za S3...kako radi ta mreza generalno u srbiji? net, voice....? vidim da su pobedili u nekakvom ocenjivanju kvaliteta mreze (connect)...relativno je koliko je to relavantno...

3 godine na VIP-u nikakvih problema... Ne krecem se po selima tako da ne bi mogao da znam za signal u malim mestima... Net mi izvlaci od 6 do 8 mbit/s...

Ima mesta gde vip nema dometa, ali to su uglavnom neka zabačena mesta. Ali isto tako ima mesta gde vip ima domet, a mts nema.

Vrlo je moguće da nema... Stavi Swiftkey ili sačekaj da Sale kupi telefon pa da prepakuje Swype i za S3. :)

I ja se uzdam u Saleta za moj HoX, ali Swype trenutno ima neki problem za instalaciju na ovoj rezoluciji, pa ce se malo sacekati...

Ja sam kupio slide it, kada je bila za neke smesne pare, ali je u poredjenju sa swypom zivo sra...

Ljudi, vreme je da krenemo sa diskusijom za futrole i ostale zaštite :) . Silikonska leđa, hardcase, flipcover, kožna futrola i slične stvari. Šta vi planirate? Ja sam gledao ovaj CaseMate Barely there, ali su mi otvori skroz čudno isečeni, i kapiram da se veoma teško dolazi do power dugmeta jer je duboko... Plus kažu da je smeće.

http://www.amazon.com/Case-Mate-CM0...id=1339991294&sr=8-1&keywords=barely+there+s3

case-mate-barely-there-galaxy-s-iii-case.jpg

Sa druge strane, ovaj Rock case mi je stvarno fenomenalan.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27048830&postcount=237

rock-quicksand-hard-shell-case-samsung-galaxy-s3-siii-cover-1206-12-hunleong@1.jpg

http://www.amazon.com/Rock-Samsung-...8&qid=1339993318&sr=1-1&keywords=rock+case+s3

Kada bih mogao da ubacim fon u neku futrolu dok na sebi ima cover, to bi bilo ekstra. Kapiram da bi moralo nešto što se razvlači, neki neopren ili tako nešto. Dajte još neke ideje za kožne futrole, šta bi moglo da se uzima.

Prilozi

• case-mate-barely-there-galaxy-s-iii-case.jpg
    case-mate-barely-there-galaxy-s-iii-case.jpg
    11.1 KB · Pregleda: 205
Uh ne volim flipcase varijante, plus je ova dosta skupa :)

Najbolji je oficijalni Samsung case za G III mislim da nema nista bolje trenutno.

I ja se uzdam u Saleta za moj HoX, ali Swype trenutno ima neki problem za instalaciju na ovoj rezoluciji, pa ce se malo sacekati...

Ja sam kupio slide it, kada je bila za neke smesne pare, ali je u poredjenju sa swypom zivo sra...

Pa kupite mi jedan i napravicu vam brzo :) (raznih boja :D)

vratih se sa mini odmora i planiram kupovinu s3, nisam nasao u temi, jel treba obratiti paznju na neke stvari pri kupovini koje su karakteristicne za model..

jos uvek se nisam odlucio za boju..

i jos par pitanja za korisnike, kakva je baterija npr u odnosu na s2, kamera npr u odnosu na 4s, imao sam priliku da beli s3 probam par minuta sto nije dovoljno, kakav je za svakodnevno koriscene u odnosu na s2 zbog velicine..

ako bi stavljao neki case, onda bi bio http://www.mobilefun.co.uk/genuine-...wec-twin-pack-p35227.htm?referer=aff_aw_85386

Mislim da su svi primerci iz ove prve serije otkljucani. Operateri su trazili da se zakljucaju, ali to bi odlozilo izlazak telefona. Pa su odustali od toga. Predpostavljam da ce ubuduce biti zakljucani (cak i mts).

Ljudi, vreme je da krenemo sa diskusijom za futrole i ostale zaštite :) . Silikonska leđa, hardcase, flipcover, kožna futrola i slične stvari. Šta vi planirate? Ja sam gledao ovaj CaseMate Barely there, ali su mi otvori skroz čudno isečeni, i kapiram da se veoma teško dolazi do power dugmeta jer je duboko... Plus kažu da je smeće.
...

Ja koristim Case Mate Barely There za SGS1 i mogu ti reći da je ok hardcase. Mnogo bolja varijanta nego silikonske mekane. Otvor za power dugme je sličnih dimanzija kao ovaj za SGS3, i lako se napipava, a pristup dugmetu je totalno nesmetan. E sad sto se opšteg kvaliteta tiče - malko se izderala po obodima ali ništa strašno. Jes da "udebljava" telefon ali mislim najminimalnije što sam ja uspeo da nađem.
Ja bih lično za trojku pazario ovaj
http://www.case-mate.com/Samsung-Ga...y-S3-Brushed-Aluminum-Barely-There-Cases.asp#
u crnoj boji
getDynamicImage.aspx

Mada moram priznati da i ovaj rock izgleda simpa. :)

Mene više brine folija. Ekran je malo zakošen sa strane. Na hox-u sam video foliju koja je zbog toga dosta uža. Doduše i ekran je zakošeniji.

Ja sam kupio par CaseMate-ova, za razlicite aparate i mogu reci da bih za novi fon razmislio.

Naime doticni mi se odlomio pri vrhu, jer sam ga skidao sa fona jedno 15-tak puta (u pitanju je SGS). Moram biti fer i reci da su mi poslali novi, ali opet....

Pink koji sam kupio za iPhone se izgulio, pa ne izgleda bas najlepse...

Evo futrolica za 500 din za prvu pomoc malo je gejovska ali po Nisu nista bolje za sad.
IMG_20120618_121104.jpg

ko je iz kg-a i zeli da pogleda galaxy,ima izlozen u vipu kod poste. u telenoru i u vipu u glavnoj nema izlozen primerak

Vec sam pre 10ak strana izbacio klip iz vip poslovnice u kgu i sliku sa paketima i koliko daje browsermark ;)

Jel uzeo neko preko tnora PLAVI? U Nisu nema ni u jednoj poslovnici i ne znaju kada ce da stigne... samo zapisu broj telefona da te obaveste kada stigne,kao. Bas bezveze :mad:

Mislim da su rezervisali ljudi. Zovi call centar i informisi se i rezervisi primerak. Tako je najbolje.

Bio sam danas u Vipu da kupim mobilni ali sam odložio kupovinu za sutra da se konsultujem ovde prvo. Nikad nisam imao Amoled ranije pa me interesuje da li su normalne one linije koje se vide na beloj ili nekoj svetlijoj pozadini? Pogledao posle i na Notu i kod njega ih ima samo znatno više su izražene. Inače na oba izložena primerka u Vipu i Telenoru su primetne ove mrežice, linije kad se približi displej na 10-15 cm? Jel ovo tako treba, da se ne cimam ako je to normalno za Amoled jer ih na One X-u nema?

Nazad
Vrh Dno