core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
ima tu istine... videchu uzivo! ako mi ne ne bude svidelo, uzechu beli...fake brush metal print, mislim da je to bas seljački detalj.
ima tu istine... videchu uzivo! ako mi ne ne bude svidelo, uzechu beli...fake brush metal print, mislim da je to bas seljački detalj.
Ја чекам телефон са овим
http://blog.gsmarena.com/lg-showcas...rtphone-display-with-pixel-density-of-440ppi/
дисплејем.
Mnogi su zezsce popljuvali Nokiu 808 kada je izasla upravo zbog tog izgleda, telefon je isto od polikarbonata ali nije ovako sav sljasteci kao ogledalce ili kutija za puder, jedino sto je kamera izbocena iza, sto ce svakome ko se razume u optiku biti razumljivo.
Ako je 808 ruzan kako je 90% vas na forumu pisalo nekoliko dana konstantno je onda pitam sta je GIII? Najlepsi telefon ikada napravljen?
Telefon je ruzan i svako ko kaze da nije laze samog sebe, zbog hardvera tj. unutrasnjosti i softvera.
GIII u kucistu One X je savrsen spoj, ali savrsenstvo ne postoji, Samsung je to pokazao po 100-ti put.
Koga boli da li je ruzan ili nije, bitno je kakav je osecaj u ruci, a osecaj je isti kao i svi ostali androidi otkad su se pojavili - plastičan. Ekran prevelik, ne moze se nositi komotno u dzepu, ne moze se koristiti jednom rukom, i dalje uzasan sto se tice reprodukcije boja, sve je tirkizno, ko se bavi fotografijom/videom i treba da prikaze nesto to je na Amoledu nemoguce. Sa druge strane, napokon Android koji glatko radi, trebalo im je samo 3 godine i hardver iz laptopa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari