Nikad HTC nece imati komjuniti kao Galaxy sto ima
I posle kukaju na Apple-u kako je ovakav ili onakav...PA STO NE NAPRAVE TELEFON DA VALJA?! Ima da ih pociste ponovo sa sledecim iPhone-om. Ovo je suludo potrosenih sat vremena zivota. Prezentacija 0! Proizvod 0!
Ma daaj, da ulazim u poruke kako bih pozvao nekog? Glupost teska ... Tandaranja sa gestures, a hw dugme ko cir na sred telefona. Zadnji dio, sav onako musav posle ruku Engadget-ovih "strucnjaka", mi lici na izandjale Nokie ili telefone koji se u srecnim zemljama daju za 1 CHF samo da ih operateri ne bace. Sve u svemu, pokusali su da kopiraju Apple-ovu dosadasnju filozofiju (daj malo - uzmi mnogo, uz veliki hajp) al su se malo zafrknuli....
Iskreno, komjuniti i to sto moze dosta customatizacije sa njim da radis. Uglavnom to.@vertumus
Tacno je da nece imati komjuniti nikad kao Galaxy. Ali reci mi sta te vuce da ga kupis, onako iskreno, a da nije to sto ima udarno ime![]()
Da na to mislim. I na milion modova i romova koje devovi prave za Galaxy telefone. Verovatno je to tebi bzvz, meni nijeMisliš na 450 stranica o promeni tema i boje ikonica?
Da na to mislim. I na milion modova i romova koje devovi prave za Galaxy telefone. Verovatno je to tebi bzvz, meni nije
Samo da odu ovi trolovi da lepo prodiskutujemo
Kako sta name smeta kod dizajna?
Prvo i PRVO, plastika je morala da se izbaci = FAIL, nema ICS dugmice, po meni = FAIL, ima HW buton, vise mi se svidjao nexus style ali dobro, morali su da drze distancu neku nad tim. Opet, ponavaljam opet, nema kamera dugmence? Why God, why? Mozda preterujem, ali mogli su makar +2mpx da dodaju, cisto marketing ovo ono. Ovako se bukvalno ne razlikuje od sadasnjih quad core modela, grubo receno. Da, imaju taj super amoled... Vredi li preci sa S2 ili sa Note na S3? To cemo tek videti![]()
Sa s2 vredi, sa note nikako ne vredi.
Znam da idem u off ali ne zamerite, samo da pokažem kako izgleda profesionalizam.
iPhone5 u očima italijanskih dizajnera
I da se razumemo moj izbor je između S3 i One X, zabole me za iP5 da me ne razapnete kao Emix-a.
Djilkosh_Ns имаш репризу презентације на
http://www.ustream.tv/channel/m-2012#utm_campaign=t.co&utm_source=10925916&utm_medium=social
мислим по нашем у 23.30, провери на време
Скида се задњи поклопац, јипииииии
Ovo zavisi od donatoraЈа се надам да Цезар неће занемарити своју тему за с2![]()
Baš tako. Budimo realni a ne zaslepljeni,....meni je bezveze da gledam ovaj sudar buržua Appleovci vs Samsungovci.Generalno kriva su ocekivanja,nagadjanja, sto nije ovo,sto nije ono .... telefon je odlcan,kao sto je odlican i One X, bice za svaciji ukus. Razlike u koriscenju,svakodnevnom nece da postoje tako da svi zadovoljni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari