Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

to sto je pentile je bitno samo veoma malom broju ljudi... ici ce ovo kao alva ponovo...

ja ga preskacem sigurno... mada me raduje baterija... da ima recimo 60fps 720p uzeo bih bez razmisljanja... ovako cekam ip5 i sgsIV :)

I posle kukaju na Apple-u kako je ovakav ili onakav...PA STO NE NAPRAVE TELEFON DA VALJA?! Ima da ih pociste ponovo sa sledecim iPhone-om. Ovo je suludo potrosenih sat vremena zivota. Prezentacija 0! Proizvod 0!

Ma daaj, da ulazim u poruke kako bih pozvao nekog? Glupost teska ... Tandaranja sa gestures, a hw dugme ko cir na sred telefona. Zadnji dio, sav onako musav posle ruku Engadget-ovih "strucnjaka", mi lici na izandjale Nokie ili telefone koji se u srecnim zemljama daju za 1 CHF samo da ih operateri ne bace. Sve u svemu, pokusali su da kopiraju Apple-ovu dosadasnju filozofiju (daj malo - uzmi mnogo, uz veliki hajp) al su se malo zafrknuli....

I posle kukaju na Apple-u kako je ovakav ili onakav...PA STO NE NAPRAVE TELEFON DA VALJA?! Ima da ih pociste ponovo sa sledecim iPhone-om. Ovo je suludo potrosenih sat vremena zivota. Prezentacija 0! Proizvod 0!

Ma daaj, da ulazim u poruke kako bih pozvao nekog? Glupost teska ... Tandaranja sa gestures, a hw dugme ko cir na sred telefona. Zadnji dio, sav onako musav posle ruku Engadget-ovih "strucnjaka", mi lici na izandjale Nokie ili telefone koji se u srecnim zemljama daju za 1 CHF samo da ih operateri ne bace. Sve u svemu, pokusali su da kopiraju Apple-ovu dosadasnju filozofiju (daj malo - uzmi mnogo, uz veliki hajp) al su se malo zafrknuli....

+1

@vertumus

Tacno je da nece imati komjuniti nikad kao Galaxy. Ali reci mi sta te vuce da ga kupis, onako iskreno, a da nije to sto ima udarno ime :D
Iskreno, komjuniti i to sto moze dosta customatizacije sa njim da radis. Uglavnom to.

Misliš na 450 stranica o promeni tema i boje ikonica?
Da na to mislim. I na milion modova i romova koje devovi prave za Galaxy telefone. Verovatno je to tebi bzvz, meni nije

Ja sam ionako resio da ne menjam SGS II dok ne izadje IP5 i realno tako ce i ostati... Jako su male sanse da predjem na SGSIII ijednog trenutka. SGS 2 mi je lepsi, a QuadCore mi nije preko potreban... Takodje mislim da bi mi 4.8 ˝bilo previse...

Tako je svi sa GS II na IP5! Transfver za medalju... :)

Dobro, meni se svidja sto je ekran 4,8". To je mozda i taman, jer dok nosim note nije bas svejedno u koje cu farmerice uci :D

Steta sto se quad core nije iskoristio u vise od jednog segmenta(gledanja snimka dok se kucaju poruke o_O), obecali su nesto revolucionarno, a objavili vec ono sto smo "videli".

Разочаран сам PenTile екраном. Није сигурно да може да се дође до батерије, мислим да је кућиште залепљено као код HTC One X. Изглед ту и тамо, мислим да је у природи бољи него на сликама. По мени је боља куповина LG P880 4x HD, биће сигурно 20-30% јефтинији од тројке, а сличних карактеристика, и да, SGS2 i Note ће да буду приступачнији са ценама кад маса навали на тројку.

Da na to mislim. I na milion modova i romova koje devovi prave za Galaxy telefone. Verovatno je to tebi bzvz, meni nije

Dovoljno je veliki da možeš dobiti odgovor(naći rešenje) za svaki problem.

Inače, telefon je i više nego odličan, meni se i izgled sviđa(beli) ali nekako sam posle ovonolikog marketinga očekivao nešto što će mi držati usta otvorena sat vremena.
Videćemo kakav će biti sa cenom i da li će opet biti onih ispada tipa jedna kamera za srećnike druga za luzere odnosno vredi li čekati kraj maja ili kupiti One X.

Samo da odu ovi trolovi da lepo prodiskutujemo zašto vam je S3 ružan? Meni je bela verzija skroz dobra, plava i ne baš toliko. Niste hteli više pravougaoni oblik, sad ste dobili nešto drugačije, pa opet ne valja? :) . Niste hteli da bude potpuno isti Galaxy Nexus, i nije, pa je to sad opet loša stvar. Ja mislim da bi trebalo da sačekate malo da vam se slegnu utisci, pa onda tek da osuđujete razumno dobar telefon. Ajde da kažem da je Samsung hajpovao ovaj telefon, ali hajp je nastao među samom zajednicom - Samsunga je bolelo dupe, sedeo je po strani i pustio ljude da maštaju. U tome je glavni problem - kada očekuješ da će nešto biti ultra mega giga, a ono ispadne samo ok. Zato kod ovakvih stvari treba držati očekivanja na nekom normalnom nivou, tako da ne možeš posle da budeš razočaran.

Pentile - jaka stvar, svi gledamo telefon pod mikroskopom, tako da ćeš 306 ppi biti vidljivo u normalnom korišćenju? Neće imati nikakve veze sve dok ne zabiješ telefon uz nos.

Niko nije pomenuo sve ove gestove i zezancije - ima dosta zanimljivih stvari tu, ali ljudi se uhvatili za dizajn

Quad-Core vam je "ok" - mislim da zaista nema smisla davati ovome previše značaja osim benchmark rezultata . Ja imam SGS sa single core, pa mi za moje potrebe telefon radi i više nego dobro.

Bežićno punjenje - malo više detalja da su pružili, kako će se izvršavati.

Au.. tek sada vidim koliko je musava zadnja strana telefona, uzas.

A dizajn.. pa recimo da je Huawei silovao Alcatel :d

Pa pazi Gizmo, ovo je korak nazad, dizajn je.. necu nista da kazem a od tecnih metala :d i ostalih hajpovanih materijala nista.

Stvarno izgleda kao neki galaxy otpadak iz paketa operatera koji kosta 50e. Jedino sto je ekran ogroman.

A za pentile.. pa ljudi su napljuvali Motorolu Razr/Maxx samo tako, kao i One S, zasto ne bi i ovoliko ishajpovan model? :)

Ja sam ocekivao poboljsano snimanje zvuka, kao kod Nokie 808, kameru f 2.0 [zbog One X], razne marketinske poslastice kao slow motion snimanje sa 120 fps u 720p rezoluciji itd itd.

Poslednja izmena:
По некој мојој слободној процени цена код оператера ће бити виша него за one x. Надам се да грешим. Све у свему, могли су и морали мало више да се потруде. Овако остаје неизвесност шта ће бити кад стигне ајфон5 (неки док читају ово вероватно уживају више него током секса)...
Ја се надам да Цезар неће занемарити своју тему за с2 :D

Jel ima negde da se pogleda prezentacija? :) *** bio sa devojkom :D

Inace po ovome sto sam citao i gledao slike, meni se svidja prednji deo, malo zaobljen ovo ono.... Taman mislim da bi mi tih 4.8 bilo taman, jer mi je Note knap.... Zadnji deo mi je katastrofa! Ocekivao sam bolju kameru, ne sa 5000 megapixela nego sa nekim kvalitetnim modulom unutra.... Boze opet katastrofa boje... Sve u svemu zavisi od cene da li cu ga uzeti... Ako bude papren, mislim da cu uzeti tablet u odnosu na S3

Niko nije rekao da je telefon loš, ali isto tako nije ništa bolji od one x.
Nekome je lep, nekome ružan, to isto ne može da se diskutuje, ali može ružna sjajna plastika, glupi hardverski dugmići.
Treba sačekati novi motorolu, možda starac može da iznenadi :)

Kako sta name smeta kod dizajna? :D

Prvo i PRVO, plastika je morala da se izbaci = FAIL, nema ICS dugmice, po meni = FAIL, ima HW buton, vise mi se svidjao nexus style ali dobro, morali su da drze distancu neku nad tim. Opet, ponavaljam opet, nema kamera dugmence? Why God, why? Mozda preterujem, ali mogli su makar +2mpx da dodaju, cisto marketing ovo ono. Ovako se bukvalno ne razlikuje od sadasnjih quad core modela, grubo receno. Da, imaju taj super amoled... Vredi li preci sa S2 ili sa Note na S3? To cemo tek videti :D

Kako sta name smeta kod dizajna? :D

Prvo i PRVO, plastika je morala da se izbaci = FAIL, nema ICS dugmice, po meni = FAIL, ima HW buton, vise mi se svidjao nexus style ali dobro, morali su da drze distancu neku nad tim. Opet, ponavaljam opet, nema kamera dugmence? Why God, why? Mozda preterujem, ali mogli su makar +2mpx da dodaju, cisto marketing ovo ono. Ovako se bukvalno ne razlikuje od sadasnjih quad core modela, grubo receno. Da, imaju taj super amoled... Vredi li preci sa S2 ili sa Note na S3? To cemo tek videti :D

Plastika nije morala da se izbaci, jer neces nositi ciglu nego lep, tanak i lagan telefon. Kakvi ICS dugmici? Ne znam sta je sa pojedincima, ali ja bas volim to jedno jedino dugmence koje postoji + naravno ono za otkljucavanje/zakljucavanje.

Znam da idem u off ali ne zamerite, samo da pokažem kako izgleda profesionalizam.
iPhone5 u očima italijanskih dizajnera

I da se razumemo moj izbor je između S3 i One X, zabole me za iP5 da me ne razapnete kao Emix-a.

Te slike, odmah da ti kazem da nema sanse da bude tako tanak telefon, a i ako bude ne daj boze da ti ispadne...

Djilkosh_Ns имаш репризу презентације на
http://www.ustream.tv/channel/m-2012#utm_campaign=t.co&utm_source=10925916&utm_medium=social

мислим по нашем у 23.30, провери на време

Скида се задњи поклопац, јипииииии

E fala. Pa naravno da se skida, nisu oni kao HTC.

Generalno kriva su ocekivanja,nagadjanja, sto nije ovo,sto nije ono .... telefon je odlcan,kao sto je odlican i One X, bice za svaciji ukus. Razlike u koriscenju,svakodnevnom nece da postoje tako da svi zadovoljni.

Generalno kriva su ocekivanja,nagadjanja, sto nije ovo,sto nije ono .... telefon je odlcan,kao sto je odlican i One X, bice za svaciji ukus. Razlike u koriscenju,svakodnevnom nece da postoje tako da svi zadovoljni.
Baš tako. Budimo realni a ne zaslepljeni,....meni je bezveze da gledam ovaj sudar buržua Appleovci vs Samsungovci.

Najveća prednost ovog modela u odnosu na One X je SD slot i mogućnost vađenja baterije.

Мени лично се допада што нема ИЦС дугмиће који само одузимају део екрана, овако је боље. Шта би са распоредом иконица у пет колона. Само су доњи дугмићи у пет колона док је на екрану све у 4 колоне.

Nazad
Vrh Dno