Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nije, to je "S Voice"...

Јој кад му испадне телефон из руке. Много он млатара руком...

Konacno veca baterija.....ocekivao sam sve soft tastere....

Najcudnije mi je sto su stavili isti PenTile ekran, kao i samo 8mpx kameru. 1GB ram memorije, sta je novo sem procesora?

Pa da. A i nije prva stvar što je maznuto, jedna tužba više-manje :)

Ja sam se malo razočarao, iskren da budem. Očekivao sam Samoled plus ekran, više od giga rama, i nadao sam se malo kvalitetnijim materijalima.
To bi malo povećalo cenu telefona, ali bi napravili razliku.
Ovako, mislim da pokušavaju da naprave profitnu marginu koju ima Apple, sa cenom koju će fon imati.
Samo...jedan je Apple, i što mi najviše smeta, opet će im biti dovoljno da izbace blago unapređenje iphone-a, i da ubiju sa prodajom.
A, mi, kupci smo jedini na gubitku...

Krkojzla, šta ćemo sa opkladom :D ?

Da li bi iz ove teme moglo da se obriše zadnjih 5 strana prose.ravanja? Došao sa posla i pomislio ima nešto i krenuo da čitam... grrrr

U svakom slučaju mnogo je ružan ovaj donji deo, kao i pozadi. Deluje da je softver dosta dobro optimizovan.
Mada, na ovoj slici je lepo ispao.
gsmarena_002.jpg

Ja sam se malo razočarao, iskren da budem. Očekivao sam Samoled plus ekran, više od giga rama, i nadao sam se malo kvalitetnijim materijalima.
To bi malo povećalo cenu telefona, ali bi napravili razliku.
Ovako, mislim da pokušavaju da naprave profitnu marginu koju ima Apple, sa cenom koju će fon imati.
Samo...jedan je Apple, i što mi najviše smeta, opet će im biti dovoljno da izbace blago unapređenje iphone-a, i da ubiju sa prodajom.
A, mi, kupci smo jedini na gubitku...

Krkojzla, šta ćemo sa opkladom :D ?

+1 sve si rekao!

Definitivno mi se svidja to sto se displej ne iskljucuje dok se cita nesto na njemu, milijardu i jedan put mi se to desilo i jako smara da se non stop pritiska ekran ili dugme za otkljucavanje :).

Ne nije, vi imate "vašu" sobu, ovo je naša.

Naravno, "našu", u koju vi isto dolazite. Samo smirella i biće sve okej.

Čeka se cena S3, ali mislim da će biti u rangu S2 sada :) Sem procesora ništa novo, a ovaj S voice i paljenje ekrana svaki put kad podigneš ima da jede bateriju.

O zvuku vode neću ni da kažem išta, to je revolucionarno :)

Ali ovaj mini video da gledam dok koristim browser? :lupko:

Ovi sto ga predstavljaju nemaju ni trunku zara. Sta je to "showmanship", nikad cuo? Brate, malo zivosti, zaista...

Inace, ne isplati se prelaziti sa S2 na S3, definitivno.

Цезаре, слаже се са њеним оделом:D

Телефон лепо изгледа. Они су могли без проблема да ставе и 20mpix камеру и full hd екран да су хтели, али нема потребе. Играју паметно, сваке године додају нешто ситно, као што раде и остали...

joooj dal' se vadi baterija?

opa bato....bezicno punjenje...

I sa marketingom udaraju na patetiku...

I muzicki plejer prodaju uz telefon?

Poslednja izmena:
opa bato....bezicno punjenje...

E tako neka stvarno dobra i bitna stvar a ona preletela preko toga za dve sekunde.

Dobra ideja, mada kad pomislim malo bolje, kad ti rikne punjač ima da bude skuuup. A oni kojima trebaju dva punjača npr, i u kolima? Šta će oni?

FLIP COVER?? Hahaha

Nazad
Vrh Dno