kad ide već off, djilkosh, šta ti je to efs-ujemtj odakle ti
![]()
Koliko vi nista ne znate o iphone-u i iOS-u, to je tek za pricu. Pa ako kojim slucajem nov iphone bude imao 4,5" ili cak vecu velicinu ekrana, nece moci da se poredi sa njim nista. Najzaninljiviji su komentari ljudi koji govore da je SVE ZAKLJUCANO, ***, stvarno je problem sto nema copy-paste pa da svaka dzudza moze da ga koristi![]()
Eto. Realno od Boze
I na kraju stigao svemoguci, naj od najboljih Note![]()
Setao ios 2god, i odrzavam ortakov iphone na koji sam ga ja svojevremeno nalozio, jer se on ni sa itunesom ne kapira, tolika je vezara za tehniku.
Najvece otreznjenje sa ios-om koje sam doziveo u startu je bilo nedugo posto sam krvavo platio 3gs. Dao ja 450e svojevremeno za 3gs, cudo tehnike, jos se dvoumio izmedju hd2 i 3gs-a, al posto sam koristio win mobile godinama, reko aj da ne budem fanbojevska odana raspala geekcina, daj da menjam malo, nece mi pasti kruna sa glave, ako ne valja zamenicu. I ono sve zaista fenomenalno u startu, ikonice smooth, prosto, ui ispred winmobile-a svetlosnu godinu, smaracina sa itunesom, al nesto se dobije, nesto izgubi - ok. I sad ja sedim u centru sa drugarom, koga nisam video 10god. I zove me covek, kaze, poslao sam ti na mail skenirane pasose u zipu, vidi dal su svi tu, al moras odmah da mi javis. I ja samouvereno vadim moje tek kupljeno krvavo placeno cudo tehnike, reko samo da cekiram mail, znam da je stari mpx 200 iz 2003 god to mogao a kamoli fon od 450e, mail klijent - trrrrt - nista!? Reko neki properties, zijacim ko budala. I na kraju sam i pored krvavo placenog fona, morao da skratim sastanak sa drugarom i odem gajbi ko mentol da cekiram attach u mailu. E onda xda, iphone Srbija, zijacenje, geekovanje, safari downloaderi, ifile, rock extensions, budalastine, glavljenje fona i pucanje rock extensions-a, sve u svemu efs-ovanje mu dodje kao setnja po parku za kolicinu izgubljenog vremena na geekovanje ios-a. Na kraju nema fodera "downloads" nego ides u nekakve sgtm12o3o44y3pp2/4345t fodere, ma zanimacija extra, nema sta...
Hahaha, leave Bozha alone. Čovek neće da efs-uje u slobodno vreme, to je njegova stvar :d
E pa brate, drago mi je da si konacno skratio sebi muke i uzeo ono sto ti odgovarapre 2 godine si citao ma xda o iphonu, a oni i dan danas nemaju forum za to. Imaju neki odvojen, ali nije nesto kvalitetan.
Nakacis iphone,upalis itunes,kliknes desni klik i Transfer Purcase i sve aplikacije sa installousa su tu...jesi vidio a,ipak moze i bez tog od 100kbefs-ovanje ludom radovanje...
Fora je sto ios-ovci chute kao "govance u travi"o problematici koju sam ja izneo u prethodna 2 posta, i pisu samo u superlativu. Evo recimo jos jedan primer. Ako se ne instalira itunes sync od 100kb sa nekog levog repo-a sa cydie, sve aplikacije instalirane preko installous-a se prilikom kacenja fona pobrisu! Kako je to super fora samo. Pobrisu ti se sve aplikacije pa zijacis po netu gde zasto kako zbog cega kuda. Fenomenalan utrosak vremena... Ima tih fora gomila. Jer ios nije zamisljen niti konstruisan kao otvoren sistem i treba se zaista pomuciti napraviti neku buzevinu, ali nije to to. I ona Shiri sa Srbijom nema nidje veze. Plus nemas ni normalnu garanciju za fon, budzenja besmislena...
Meni je push 100% realtime. Koristim skype, viber, whats up, yahoo mail. Ne koristim face, mozda on zeza? Ove aplikacije koje sam naveo satiru kako rade na noteu i stock romu.
Krki i emixu je dosadno![]()
jel veceras dan D?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari