Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Mogu na pm da ti posaljem linkove sa kojih stvarno moze da se nauci nesto. Ne pricaj o necemu ako nisi koristio, naglasavam koristio i radio na njemu.

Gizmo morace decko da ti posalje linkove. Kako mozes tako nepripremljen da dolazis na gostujuci teren?

kad ide već off, djilkosh, šta ti je to efs-ujem :) tj odakle ti :)

šta mislite dal će biti plastika slična kao na s2 ili će nešto unaprediti po tom pitanju...

Poslednja izmena:
Јао па ово је ајфон 5 тема. Треба ми већа диоптрија под хитно!

Te linkove pod hitno moram da dobijem, inače ću celog života živeti u laži :D . Našli anti-androidaši da mrače, baš na današnji dan, mora da im je stvarno dosadno.

Koliko vi nista ne znate o iphone-u i iOS-u, to je tek za pricu. Pa ako kojim slucajem nov iphone bude imao 4,5" ili cak vecu velicinu ekrana, nece moci da se poredi sa njim nista. Najzaninljiviji su komentari ljudi koji govore da je SVE ZAKLJUCANO, ***, stvarno je problem sto nema copy-paste pa da svaka dzudza moze da ga koristi :)

Setao ios 2god, i odrzavam ortakov iphone na koji sam ga ja svojevremeno nalozio, jer se on ni sa itunesom ne kapira, tolika je vezara za tehniku.

Najvece otreznjenje sa ios-om koje sam doziveo u startu je bilo nedugo posto sam krvavo platio 3gs. Dao ja 450e svojevremeno za 3gs, cudo tehnike, jos se dvoumio izmedju hd2 i 3gs-a, al posto sam koristio win mobile godinama, reko aj da ne budem fanbojevska odana raspala geekcina, daj da menjam malo, nece mi pasti kruna sa glave, ako ne valja zamenicu. I ono sve zaista fenomenalno u startu, ikonice smooth, prosto, ui ispred winmobile-a svetlosnu godinu, smaracina sa itunesom, al nesto se dobije, nesto izgubi - ok. I sad ja sedim u centru sa drugarom, koga nisam video 10god. I zove me covek, kaze, poslao sam ti na mail skenirane pasose u zipu, vidi dal su svi tu, al moras odmah da mi javis. I ja samouvereno vadim moje tek kupljeno krvavo placeno cudo tehnike, reko samo da cekiram mail, znam da je stari mpx 200 iz 2003 god to mogao a kamoli fon od 450e, mail klijent - trrrrt - nista!? Reko neki properties, zijacim ko budala. I na kraju sam i pored krvavo placenog fona, morao da skratim sastanak sa drugarom i odem gajbi ko mentol da cekiram attach u mailu. E onda xda, iphone Srbija, zijacenje, geekovanje, safari downloaderi, ifile, rock extensions, budalastine, glavljenje fona i pucanje rock extensions-a, sve u svemu efs-ovanje mu dodje kao setnja po parku za kolicinu izgubljenog vremena na geekovanje ios-a. Na kraju nema fodera "downloads" nego ides u nekakve sgtm12o3o44y3pp2/4345t fodere, ma zanimacija extra, nema sta...

Eto. Realno od Boze :)
I na kraju stigao svemoguci, naj od najboljih Note :D

Eto. Realno od Boze :)
I na kraju stigao svemoguci, naj od najboljih Note :D

E onda nakon 2 god ios-a reko daj da ne budem odana raspala geekcina, ajmo opet malo da menjamo, ajmo sad na android i uzmem s2. Odmah mi je zasmetao cartoon ekran, losiji zvuk, itd, ali otvorenost androida, jednostavnost sherovanja fajlova, organizovanost, folder "downloads", nema raspalog itunesa, samo ubacis video file bez obzira dal je mpeg/mvk/mp4/wmv itd i telefon ga pusta bez obzira sto je i full hd, i to sa sve prevodom po defaultu, je zaista koncept svetlosnu godinu ispred od zakljucanog i obogaljenog ios-a. Jos kad sam uzeo note, koji je ispravio s2 bagove i za sada je najbolji fon koji sam ikada imao - game over...

E pa brate, drago mi je da si konacno skratio sebi muke i uzeo ono sto ti odgovara :) pre 2 godine si citao ma xda o iphonu, a oni i dan danas nemaju forum za to. Imaju neki odvojen, ali nije nesto kvalitetan.

Nebitna je dalja prica, cekamo s3 veceras. Ako bude plasticnjak, gube instant 30% korisnika.

Nisam znao da i iOS moze da se efsuje, fascinantno :) Bozo da ti nisi skinuo onu aplikaciju cartoon camera kad si imao S2 i slucajno je efsovao sa stock kamerom, pa dobijao cartoon slike?

Hahaha, leave Bozha alone :) . Čovek neće da efs-uje u slobodno vreme, to je njegova stvar :d

Setao ios 2god, i odrzavam ortakov iphone na koji sam ga ja svojevremeno nalozio, jer se on ni sa itunesom ne kapira, tolika je vezara za tehniku.

Najvece otreznjenje sa ios-om koje sam doziveo u startu je bilo nedugo posto sam krvavo platio 3gs. Dao ja 450e svojevremeno za 3gs, cudo tehnike, jos se dvoumio izmedju hd2 i 3gs-a, al posto sam koristio win mobile godinama, reko aj da ne budem fanbojevska odana raspala geekcina, daj da menjam malo, nece mi pasti kruna sa glave, ako ne valja zamenicu. I ono sve zaista fenomenalno u startu, ikonice smooth, prosto, ui ispred winmobile-a svetlosnu godinu, smaracina sa itunesom, al nesto se dobije, nesto izgubi - ok. I sad ja sedim u centru sa drugarom, koga nisam video 10god. I zove me covek, kaze, poslao sam ti na mail skenirane pasose u zipu, vidi dal su svi tu, al moras odmah da mi javis. I ja samouvereno vadim moje tek kupljeno krvavo placeno cudo tehnike, reko samo da cekiram mail, znam da je stari mpx 200 iz 2003 god to mogao a kamoli fon od 450e, mail klijent - trrrrt - nista!? Reko neki properties, zijacim ko budala. I na kraju sam i pored krvavo placenog fona, morao da skratim sastanak sa drugarom i odem gajbi ko mentol da cekiram attach u mailu. E onda xda, iphone Srbija, zijacenje, geekovanje, safari downloaderi, ifile, rock extensions, budalastine, glavljenje fona i pucanje rock extensions-a, sve u svemu efs-ovanje mu dodje kao setnja po parku za kolicinu izgubljenog vremena na geekovanje ios-a. Na kraju nema fodera "downloads" nego ides u nekakve sgtm12o3o44y3pp2/4345t fodere, ma zanimacija extra, nema sta...

Vrh post, i ja sam isto bio zagrejan jedno vreme za iPhone ali ocigledno nije najbolja opcija za nasu nepodrzanu zemlju, i verovatno bi mi zasmetala/smorila ta zatvorenost nakon nekog vremena. Nego to za mejl, pretpostavljam da te tako namucilo samo zato sto si u srbiji, nacin na koji se otkljucavaju ovde.. ne verujem da bi se to desilo u nekoj podrzanoj zemlji?

Hahaha, leave Bozha alone :) . Čovek neće da efs-uje u slobodno vreme, to je njegova stvar :d

efs-ovanje ludom radovanje...

E pa brate, drago mi je da si konacno skratio sebi muke i uzeo ono sto ti odgovara :) pre 2 godine si citao ma xda o iphonu, a oni i dan danas nemaju forum za to. Imaju neki odvojen, ali nije nesto kvalitetan.

Fora je sto ios-ovci chute kao "govance u travi" ;) o problematici koju sam ja izneo u prethodna 2 posta, i pisu samo u superlativu. Evo recimo jos jedan primer. Ako se ne instalira itunes sync od 100kb sa nekog levog repo-a sa cydie, sve aplikacije instalirane preko installous-a se prilikom kacenja fona pobrisu! Kako je to super fora samo. Pobrisu ti se sve aplikacije pa zijacis po netu gde zasto kako zbog cega kuda. Fenomenalan utrosak vremena... Ima tih fora gomila. Jer ios nije zamisljen niti konstruisan kao otvoren sistem i treba se zaista pomuciti napraviti neku buzevinu, ali nije to to. I ona Shiri sa Srbijom nema nidje veze. Plus nemas ni normalnu garanciju za fon, budzenja besmislena...

Molim vas za razumevanje da ne pravite još jednu tempu iOS vs Android, stvarno nema potrebe.

efs-ovanje ludom radovanje...

Fora je sto ios-ovci chute kao "govance u travi" ;) o problematici koju sam ja izneo u prethodna 2 posta, i pisu samo u superlativu. Evo recimo jos jedan primer. Ako se ne instalira itunes sync od 100kb sa nekog levog repo-a sa cydie, sve aplikacije instalirane preko installous-a se prilikom kacenja fona pobrisu! Kako je to super fora samo. Pobrisu ti se sve aplikacije pa zijacis po netu gde zasto kako zbog cega kuda. Fenomenalan utrosak vremena... Ima tih fora gomila. Jer ios nije zamisljen niti konstruisan kao otvoren sistem i treba se zaista pomuciti napraviti neku buzevinu, ali nije to to. I ona Shiri sa Srbijom nema nidje veze. Plus nemas ni normalnu garanciju za fon, budzenja besmislena...
Nakacis iphone,upalis itunes,kliknes desni klik i Transfer Purcase i sve aplikacije sa installousa su tu...jesi vidio a,ipak moze i bez tog od 100kb :) ni jedan OS nije sjajan,svaki ima svojih mana,neki vise neki manje al ostavite se vi toga i pisite od S3 :)
Pretpostavljam da si mozda mislio na appsync,da bi itunes uopste vidio "narodne verzije" programa :)

Poslednja izmena:
Cisto ubijanje vremena dok ne izadje S3, pa onda sve moze da se brise :)

Inace, vidis da i ja trenutno koristim Note i zadovoljan sam uredjajem. U note temi sam naglasio da mi se jedino ne svidja push servise na androidu i to je to. A ti Bozo napljuva iOS kao da je neka tranja najgora. Da pricas o Bada sistemu pa i da te razumem, ovako pricas gluposti. Naveo si jednu stavku sa appsyns, i to zato sto nisi znao da namestis :D Tacno, glupo je navracati se na teme ios vs android, tu samo moze da se pogine i nikada da se ne objasni nista. Na iOS-u mi jedino fali normalan fle manager i download iz browsera. To priznajem da je kranje retardirano sto ne moze da se koristi. Ali, sta je tu je, i evo sada kazem ako nov iphone ne bude imao veci ekran od 4", meni nece i velikoj, ali velikoj vecini korisnika pasti na pamet da kupe isti. E tako isto i za s3, ako bude plastican, izgubice mnogo korisnika, to je sigurno.

Ja bih najvise od svega voleo da poprave push servis za android, da to bude kao na iOS, realtime 100%, onda garantujem da ne bih vise pogledao iphone, da te citiram "zakljucanog".

Meni je push 100% realtime. Koristim skype, viber, whats up, yahoo mail. Ne koristim face, mozda on zeza? Ove aplikacije koje sam naveo satiru kako rade na noteu i stock romu.

Meni je push danas zakazao, i za Gmail i Twitter, da li se mozda zabaguje kad menjam sa mobilnog interneta i wifi-a cesto?

Iako tel jos nije predstavljen odmah mogu da kazem sta mi se ni najmanje ne svidja.
16:9 odnos ekrana. 16:10 je idealan odnos, odnos koji je poznat i kao zlatni presek koji se vekovima provlaci kroz umetnost kao odnos koji najvise prija coveku i raznorazna svojstva mu se pripisuju. E sad su svi redom poceli da se prave pametni i trpaju 16:9 iz samo njima poznatog razloga. Mrzim 16:9 monitore a sada isto tako i telefone. Svojevremeno kad sam razmisljao da DHD zamenim za HTC Sensation samo jedan pogled na Sensation i njegov izduzen ekran mi je bio dovoljan da se manem corava posla.
E sad, briga mene za SGS3 necu ga uzeti pa ne znam kakav da je, al se bojim da ce shebati i Note 2...

jel veceras dan D?

Ma smorili su i Apple i Samsung sa ovim seljačkim marketingom, mada mislim da ih Samsung sada već šije po "seljacizmu". Kao kad slušam klasičnu srpsku raspravu dali je bolji Golf II ili Mercedes 190 D.

Nego deder da pitam ja kad će ta objava, oko 18h? :D

Valjda u 20h po nasem vremenu a ne 21?

Nazad
Vrh Dno