Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Razlika je u tome što ja priznajem da sam Samsungov simpatizer, a ti poričeš da si simpatizer Apple-a, a znam šta pišeš na forumu i znam koji je tvoj stav o Apple-u. Druga stvar, kao što meni Apple fanboyi često ističu - u pogrešnoj si temi da bi govorio da je Samsung jadan i bedan, i da bez prethodnih dokaza o tome ko stoji iza ovoga, pričaš kako Apple nikada ne bi spao na ovaj nivo. Otvori novu temu i pričaj o ovome koliko god hoćeš, samo ne ovde.

I am done, the end.

Emix je nokia fan, fyi ;-) aj sad nazad na temu :p

Meni se ne sviđa, iskreno. Nego, kada će više ovi OEM-ovi da ugrađuju h/w dugme za kameru. Jeste da je ne koristim mnogo, ali bre, znači. :D

Baš me zanima koliko će biti još ovakvih slika i kakav će dizajn na kraju biti pravi - verovatno nijedan od viđenih. Samsung je dao toliko fake kućišta, bojim se da je ovo još jedno od njih.

Meni se ne sviđa, iskreno. Nego, kada će više ovi OEM-ovi da ugrađuju h/w dugme za kameru. Jeste da je ne koristim mnogo, ali bre, znači. :D
ruku na srce, kod telefona je cesto bolje koristiti onscreen kontrole, eto na N8 slike ispadaju mutnije kad se koristi hw dugme, jer se bas u trenutku slikanja tel. zatrese malo...

Dugme za slikanje kao na N82 je perfekcija, sve ostalo je govance u boji.

Oblik je apsolutno isti kao gnex, jedino su dodali one tastere. Moguće da im je i ovo jedno od lažnih kućišta.

@Seraph

Ahhhahahahahhah! :D

Inace, mislim da je to to - S3 it is. Ne znam zasto, deluje mi tako.

O2X via TTv2b5

Mislim da su se ljudi ispucali sa predvidjanjima ka nikada do sada kako ce telefon da izgleda. Svaki dan izadje bar jedna vest da je bas to sgs3. Kada izadje znacemo kako ce izgledati, sumnjam da ce odstupiti od samsungovog standardnog dizajna android telefona.

Kako mogu da kopiraju nesto sto je njihovo? Nexus je isto samsung, koliko ja znam.

Kako mogu da kopiraju nesto sto je njihovo? Nexus je isto samsung, koliko ja znam.

Sada - da. Isto kao sto je i prethodnik bio.
Onaj prvi, inicijalni Nexus pak nije - pravio ga je HTC.

Anyway, Nexus linija je Google-ova, bas kao sto kloshar rece... a da li ce sutra novi telefon iz te linije proizvoditi (opet) Samsung, Motorola ili pak neki treci - videcemo.

Glasine su da će opet samsung. Što je i dobro, mada možda i motorola može napravi dobar uređaj

Ah, Motorola je ipak nji'ova... ;)

In da haus prodaksn! :D

Ne bih se bunio da sledeći nexus ima kućište od ugljeničnih vlakana kao što ima razr, još da im samsung da samoled hd i puna kapa :)

Nazad
Vrh Dno