Ej drustvo upao mi telefon u more.
Iscupao sam odmah bateriju i ostavio da se osusi na suncu. U sobi sam imao samo obican fen, pa nisam smeo da ga susim toplim vazduhom. Stavio sam telefon u pirinac da izvuce vlagu iz njega i sutradan ga upalio. Upalio se i uspeo sam da primetim da ne radi blic, led lampica za notifikacije (treperi u svim bojama ili se skroz slabo primecuje), slusalica i prednja kamera. Juce se vratio sa letovanja i pravac Swisscom, medjutim kazu da je bolje da ga bacim jer ce vremenom sam crknuti (u sta i ja verujem da ce poceti polako da otkazuje jedna po jedna funkcija). Otvorio sam sam telefon i video da je samo malo vode uslo u gornjem delu telefona (primecujem po tragovima soli) dok je srednji i donji deo netaknut. ocistio sam lepo sva mesta gde je bilo soli osusio i opet spojio sve lepo.
Led lampica je proradila, blic i dalje ne radi. E sad Zanima me jel neko od vas imao slicno iskustvo?
Ne mogu da verujem da sam ovoliko zavoleo ovaj Galaxy, do sada sam imao uvek HTC. U kuci imam jo si 2 HTC, a sad trenutno koristim iphone 4s i tek sad vidim sta je s3 u odnosu na jabuku.
Izvinite na ovom malo poduzem referatu. Pozzz