Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Gospodo,moja preporuka vam je da čak i ako se pojavi apdejt za JB ne apdejtujete svoje uređaje,zato što još nije ispeglan.Sinoć sam ubacio Omega 18 sa test firmware XXDLH9 Android 4.1.1 (Date: 31/08/2012).Mogu da vam kažem da sam razočaran.Radi samo android tastatura,ostale zatvara.Spor je,potrošnja baterija velika.Vratio sam se na proveren FoxHound 1.4.4 Final.I omega 13.1 je odličan rom.

Greška.mislio sam na samsung tastaturu,koja mi se ne sviđa,zatim Voice Search ne radi.

Poslednja izmena:
ja ne mogu da nadjem normalan luncher, ili su krs sa opcijama ili posle odredjenog vremena pocnu da laguju!

Dal moram na glupi tuch wizz da ostanem :(

Ja od pojavljivanja koristim Apex i sad sam na ApexPro i nikakvih problema nemam ;)

Ej drustvo upao mi telefon u more.
Iscupao sam odmah bateriju i ostavio da se osusi na suncu. U sobi sam imao samo obican fen, pa nisam smeo da ga susim toplim vazduhom. Stavio sam telefon u pirinac da izvuce vlagu iz njega i sutradan ga upalio. Upalio se i uspeo sam da primetim da ne radi blic, led lampica za notifikacije (treperi u svim bojama ili se skroz slabo primecuje), slusalica i prednja kamera. Juce se vratio sa letovanja i pravac Swisscom, medjutim kazu da je bolje da ga bacim jer ce vremenom sam crknuti (u sta i ja verujem da ce poceti polako da otkazuje jedna po jedna funkcija). Otvorio sam sam telefon i video da je samo malo vode uslo u gornjem delu telefona (primecujem po tragovima soli) dok je srednji i donji deo netaknut. ocistio sam lepo sva mesta gde je bilo soli osusio i opet spojio sve lepo.
Led lampica je proradila, blic i dalje ne radi. E sad Zanima me jel neko od vas imao slicno iskustvo?
Ne mogu da verujem da sam ovoliko zavoleo ovaj Galaxy, do sada sam imao uvek HTC. U kuci imam jo si 2 HTC, a sad trenutno koristim iphone 4s i tek sad vidim sta je s3 u odnosu na jabuku.
Izvinite na ovom malo poduzem referatu. Pozzz

Šta si radio majke ti u moru sa telefonom? :screwy:

----------------EMIX----------------------- VS -------------MIRONIKO---------------------

9ftklc.jpg
2dkhcw6.jpg

Hm, stvarno tesko reci koja je bolja

Mironiko, hvala jos jednom :)

----------------EMIX----------------------- VS -------------MIRONIKO---------------------

9ftklc.jpg
2dkhcw6.jpg

Hm, stvarno tesko reci koja je bolja

Mironiko, hvala jos jednom :)

Hahhahaha nemoj molim te VS. sa njim nisam u konfliktu :D
Predlazem glasanje i naravno glasam za ROCK :d i ako je i ova Belkin odlicna.

Pa da, svako svoga konja hvali :D
Sa rock-om je mnogo sigurniji osecaj, mada moze da smeta nekima koji drze telefon na malom prstu. Taj deo je grub kao i ceo case pa smeta pri duzoj upotrebi. Belkin uopste nema na tom mestu zastitu a ni sa gornje strane
Kad bih morao da biram, izabrao bih... necu da vam kazem :p

Da ima ja bih uzeo odma 2 :D al nema niko :( i ja glasam za rock dosta lepshe izgleda

Ej drustvo upao mi telefon u more.
Iscupao sam odmah bateriju i ostavio da se osusi na suncu. U sobi sam imao samo obican fen, pa nisam smeo da ga susim toplim vazduhom. Stavio sam telefon u pirinac da izvuce vlagu iz njega i sutradan ga upalio. Upalio se i uspeo sam da primetim da ne radi blic, led lampica za notifikacije (treperi u svim bojama ili se skroz slabo primecuje), slusalica i prednja kamera. Juce se vratio sa letovanja i pravac Swisscom, medjutim kazu da je bolje da ga bacim jer ce vremenom sam crknuti (u sta i ja verujem da ce poceti polako da otkazuje jedna po jedna funkcija). Otvorio sam sam telefon i video da je samo malo vode uslo u gornjem delu telefona (primecujem po tragovima soli) dok je srednji i donji deo netaknut. ocistio sam lepo sva mesta gde je bilo soli osusio i opet spojio sve lepo.
Led lampica je proradila, blic i dalje ne radi. E sad Zanima me jel neko od vas imao slicno iskustvo?
Ne mogu da verujem da sam ovoliko zavoleo ovaj Galaxy, do sada sam imao uvek HTC. U kuci imam jo si 2 HTC, a sad trenutno koristim iphone 4s i tek sad vidim sta je s3 u odnosu na jabuku.
Izvinite na ovom malo poduzem referatu. Pozzz

Vodi nije najveci neprijatelj phona. Pogresio si sto ga nisi odmah cim je upao u more oprao cistom slatkom vodom iz cesme, naravno pre toga izvadio bateriju pa ga posle susio na suncu i u pirincu. Morska voda je veoma korozivna tako da ce od ostatka soli u telefonu oksidirati kontakti...

Da, ali kad je već tako kako je, odnesi ga u neki servis koji ima i zna da koristi sprej za izvlačenje vlage. Ako nije mnogo posoljen ;) može to da se sredi.

Za izvlacenje vlage iz mobilnog samo pirinac, nokako sunce i fen. Zbog kondenzacije...

Poslednja izmena:
BGelectronics

Evo za one sto kazu da hox ima kesa bateriju:)
bc0225ef-4bf9-0432.jpg
bc0225ef-4bff-9aed.jpg

znam da nije tema ali dosta se pricalo o navigacijama. Navitel, nova ruska navigacija. mape su vise nego ok za balkan (bg ima novi most). radi na vise rezolucija. dacu joj sansu.

6d5da2b5-5a25-08d4.jpg

Slika nije sa s3 al to je to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno