Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pozdrav ljudi.

Imam jednu muku sa telefonom,a to je da samo mogu 160 simbola da stavim u porukama. Kada udjem da u podesavanja stavim 200 ili bilo koju drugu cifru on me uvek vrati na tih baksuznih 160. Kako to da resim ?

Pocetnik sam u svetu Androida ne zamerite :)

160 simbola je standard u porukama i to ne mozes da menjas nikako (1 poruka ce uvek da ima maksimalno 160 karaktera osim ako ne konvertujes u mms).

To sto ti menjas je u stvari koliko ti se cuva poruka u telefonu(text message limit per conversation).

Poslednja izmena:
Imam plavi s3 iz vipa. Otključan, jer koristim 063. Jutros je stigao update od 88mb ali u toku updatea, android se okrenuo na leđa i pojavio se trougao :)
Kad se rebutnuo, kaže nije mogao da se updatuje i da probam preko kiesa. Da li je još neko probao ovaj novi update?

Ja ne znam koji je dZavo u pitanju, ali ne radi mi mms. MMS funkcija omogucena na mom paketu, proverio u Telenoru (Za biznis korisnike ovo mora posebno da se omoguci), podesavanja tacna, ali niti mogu da posaljem a ni da primim mms.
Jedan SGS3 je sa CM10, drugi stock, ista stvar.

Ima li neko ideju kako resiti ovu enigmu?

Uradio update preko vipa... e sada cemo videti sta su promenili...

Ja ne znam koji je dZavo u pitanju, ali ne radi mi mms. MMS funkcija omogucena na mom paketu, proverio u Telenoru (Za biznis korisnike ovo mora posebno da se omoguci), podesavanja tacna, ali niti mogu da posaljem a ni da primim mms.
Jedan SGS3 je sa CM10, drugi stock, ista stvar.

Ima li neko ideju kako resiti ovu enigmu?

Da li pokusavas preko wi-fi ili gprs (3g) da posaljes mms?

Imam plavi s3 iz vipa. Otključan, jer koristim 063. Jutros je stigao update od 88mb ali u toku updatea, android se okrenuo na leđa i pojavio se trougao :)
Kad se rebutnuo, kaže nije mogao da se updatuje i da probam preko kiesa. Da li je još neko probao ovaj novi update?

Skini APN srbija sa marketa izaberi mrezu da ti instal komplet podesavanja i probaj onda mms.

Jel moze neko da mi kaze sa koje su oznake stock firmware-a telefona kad se kupi u Telenoru?
Snimao sam neke custom rom-ove i slucajno izbrisao clockworkmod folder sa backup-om originalnog roma a prethodno nisam nigde zapisao ili procitao baseband version, kernel version i build number. Vratio bih sada taj originalni i cekao oficijalni update na JB. Moze i na PM.
P.S. Znam, ispao sam glup :( "Zezajte me drugari pa da zavrsimo sa tim."

Edit: I ako se ne varam za OTA update trebam da unroot-ujem telefon?

Poslednja izmena:
I dalje na j..enom plavom vipu ne radi wifi update vec samo preko kiesa?

Poslednja izmena:
Onaj što su ovi sa Telenora dobili pre mesec dana (88mb).

VIP LH1 jutros

jel zna neko koje su razlike u odnosu na LF2? nisam nesto cackao, a primetio sam samo display brightness kontrolu u status baru i neka sitnica u accuweather widgetu...

Tek sad vidim koliko ste vi sa Mts/Telenora bili povlašćeni. Posle ovog update-a kao da imam drugu bateriju. Manje više što ne pada odmah na 99% kao ranije ali ovo je zada odlično,...pPp da ne ureknem videćemo na dalje. :)

Tek sad vidim koliko ste vi sa Mts/Telenora bili povlašćeni. Posle ovog update-a kao da imam drugu bateriju. Manje više što ne pada odmah na 99% kao ranije ali ovo je zada odlično,...pPp da ne ureknem videćemo na dalje. :)

Citas mi misli druze,bas mi to prodje kroz vugla! :beer:

Gospodo,moja preporuka vam je da čak i ako se pojavi apdejt za JB ne apdejtujete svoje uređaje,zato što još nije ispeglan.Sinoć sam ubacio Omega 18 sa test firmware XXDLH9 Android 4.1.1 (Date: 31/08/2012).Mogu da vam kažem da sam razočaran.Radi samo android tastatura,ostale zatvara.Spor je,potrošnja baterija velika.Vratio sam se na proveren FoxHound 1.4.4 Final.I omega 13.1 je odličan rom.

Sto se tice blokiranja tastature, pokusaj nekim firewall programom da blokiras samsung tastaturi izlaz na net. Trebalo bi da pomogne.

Drugari ako moze kratak odgovor na pitanje: Ako se gleda samo baterija, kolika je u stvari prednost s3 u odnosu na hox? Znacajna ili i ne bas toliko? :type:

Drugari ako moze kratak odgovor na pitanje: Ako se gleda samo baterija, kolika je u stvari prednost s3 u odnosu na hox? Znacajna ili i ne bas toliko? :type:

Ja na s trojici izvučem oko pet i po sati screen on time dok ovi sa HOX-om izvlače oko tri, četiri.

Btw onaj problem koji sam imao zadnja dva dana sa "stay awake" preko noći i gutanja baterije, posle ovog updatea više nemam a popalio sam syncove, ono za lokaciju...
55dea605-d4db-ca30.jpg

55dea605-d569-6ae1.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno