Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Evo ja googlam u medjuvmrenu kolko sam skapirao to mu dodje to sto si ti napisao.

E sad kolko sam ja razume (ispravite me ako gresim plz) 2 farijante samo update na novijuverziju do mu dodje kad kroz odin ide samo .pda i ti fajlovi su obicno 80-100 mb a kad ide komplet instalcija sve ispocetka onda ide pda modem csc i to mu dodje npr ovo sa xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610 oko 800 mb. ?:)

to na sta ti mislis 80-100mb je OTA update koji moze biti proizvoljne velicine, to sto su je poslednji bio valjda 80ak ne znaci nista... OTA moze biti jedan update za windows a moze biti ceo service pack... :)

to sto si ti linkovao je kompletan rom, sto znaci da bi sa njime mogao da flashujes potpuno prazan telefon ali isto tako i samo da ga updatujes ako je rom koji pokusavas da instaliras kontinuacija prethodnog...

Jel' imao neko sličan problem?
Treći dan zaredom mi Android OS ostavlja telefon budnim više nego što bi trebalo?
Aplikacije iste kao i pre toga, ne verujem da je do njih.
Čitam na XDA da je postojao ovaj problem na ranijim verzijama ali da je sa 4.0.4 rešen...međutim...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1346184374931.jpg
    uploadfromtaptalk1346184374931.jpg
    27.7 KB · Pregleda: 232
  • uploadfromtaptalk1346184386318.jpg
    uploadfromtaptalk1346184386318.jpg
    51 KB · Pregleda: 222
to na sta ti mislis 80-100mb je OTA update koji moze biti proizvoljne velicine, to sto su je poslednji bio valjda 80ak ne znaci nista... OTA moze biti jedan update za windows a moze biti ceo service pack... :)

to sto si ti linkovao je kompletan rom, sto znaci da bi sa njime mogao da flashujes potpuno prazan telefon ali isto tako i samo da ga updatujes ako je rom koji pokusavas da instaliras kontinuacija prethodnog...
e to me zanima! da razdelim sta mu dodje samo jpdate a sta komplet rom. znaci ja sa koji trenutno imam xxlf2 .mogu da nakacim fon na komp ot otvorim odin u pda stavim ovaj komplet rom sa linka koji sam ostavio i on ce samo da ga update nece komplet da ga instal iz pocetka i rr mi ceo fon?;)

Kad skine neki update tel..jel posle toga da ga restartujem ili moze i bez toga?

e to me zanima! da razdelim sta mu dodje samo jpdate a sta komplet rom. znaci ja sa koji trenutno imam xxlf2 .mogu da nakacim fon na komp ot otvorim odin u pda stavim ovaj komplet rom sa linka koji sam ostavio i on ce samo da ga update nece komplet da ga instal iz pocetka i rr mi ceo fon?;)

upravo tako.

Kad skine neki update tel..jel posle toga da ga restartujem ili moze i bez toga?

ako mu treba restart, restartovace se on sam.

@-=crusader=-

Hvala puno! :)

btw zna li neko u koliko sati je samsung unpacking 2012 ?:)

Poslednja izmena:
Hajde svi da se bacimo na crtanje, mozda i Samsung Srbija recimo uradi ovako nesto? :D Dobro dosta mastanja. :d

Meni se svidja kako se onaj wallpaper poklapa sa slikom pa se dinosaurus vidi i napred tek kada se stavi wallpaper. Odlican je telefon, i odlican gest Samsunga svakako.

Siguran sam da će ova vest izazvati još sličnih pokušaja.

Komentar:

"I sent Apple my request for a free iPhone along with my cute cartoon of a Steve Jobs zombie but I haven't heard back from them yet."

"One more RAWR!"

I jos jedan:

"So if I told Apple I owned an iPhone and iPad, what exactly would I get in return?"

-"An email telling you about their next products and links to where you can preorder them."

:D

Vidim da mi iskuliraste pitanje. :p

Bez zezanja, daj' ako neko zna nek' me usmeri. Našao sam razlog zašto Android OS ostavlja toliko dugo telefon budnim ( skoro pa dva puta više od trajanja rada displeja).

Naime, razlog je google messaging service tj. svi google servisi ali ovaj najviše. Najčešći battery drain na Ice Creamu kako kažu po forumima ali nigde rešenja. Kad ugasim ovaj servis situacija je ok, kao na prvoj slici. Čim uključim wifi ili gtalk google services se uključe opet i ako ih ne isključim dobijem battery drain i stay awake time skoro pa koliko i samo trajanje baterije.
Sa svih google gluposti tipa Google +, Google talk, latitude, ono za lokaciju..sam se izolovao i opet se aktivira ovaj google messaging service čim uključim wf.
Pitanje:
- Kako da blokiram ovaj servis da se ne uključuje sam?

Molim za odgovor pre neko što krene stampedo postova oko prezentacije Note2. Hvala. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1346245142169.jpg
    uploadfromtaptalk1346245142169.jpg
    36 KB · Pregleda: 159
  • uploadfromtaptalk1346245893563.jpg
    uploadfromtaptalk1346245893563.jpg
    35.9 KB · Pregleda: 163
Rootujes i izbrises njegov .apk:)

v257598p0.jpg

moze li mala pomoc, ako neka ima neku ideju...
ne vereujem da je samsung galaxy s3 toliko kriv koliko mozda sam android i/ili google play, uglavnom kad izaberem neku aplikaciju koju sam vec instalirao (na one koje nisu instalirane i ne moze se staviti rating i komentar/misljenje) i hocu da napisem komentar/sugestiju/predlog i da dam ocenu od 1-5 zvezdice.. ne mogu da to uradim.. tj mogu da dam ocenu od 1-5, ali cim pocnem na telefonu da kucam komentar/sugestiju ono polje za potvrdu u kojem pise "ok" postane zasivljeno i ne moze da se klikne na njega.. sve dok je i jedan karakter teksta ukucan... stvarno ne znam koji mu je djavo...

sa druge strane kad preko desktop kompjutera odem na google play i naravno ulogovan i sve... mogu normalno da ocenjujem i komentarisem aplikacije... sasvim normalno??? u cemu je fora???

Kod men je zasivljeno Ok dok ne napišem nešto u komentaru.

@jim9 ne znam ja nikad na GS2 nisam imao taj problem, a sve od Google - a mi je poukljucivano... Talk najviše koristim od svih messenger programa i nikakvih problema nemam... Možda da promeniš ROM, mada vidiš da niko nema problem kao ti, znaci neka aplikacija ili bug u ROM-u ti povećava Android OS... Meni npr. Opera kada otvorim par tabora i pritisnem home I zakljucam telefon pravi harakiri i podiže Android OS... Kada izadjem iz svih tabova i samo odem na back, ostane u cache-u, ali ne pravi problem...

@jim9 ne znam ja nikad na GS2 nisam imao taj problem, a sve od Google - a mi je poukljucivano... Talk najviše koristim od svih messenger programa i nikakvih problema nemam... Možda da promeniš ROM, mada vidiš da niko nema problem kao ti, znaci neka aplikacija ili bug u ROM-u ti povećava Android OS... Meni npr. Opera kada otvorim par tabora i pritisnem home I zakljucam telefon pravi harakiri i podiže Android OS... Kada izadjem iz svih tabova i samo odem na back, ostane u cache-u, ali ne pravi problem...

Ma ja sam na stock romu, ovo mi je prvi Android pa se još "vagam" da li da ubacujem drugi.

Ma za dva meseca mi se dva puta desilo, jednom odmah nakon kupovine, problem bila Sports Tracking aplikacija, palila i gasila displej sama i drugi put sad, s tim što je ovo trajnije. Nisam ništa instalirao novo već desetak dana, samo update postojećeg kad mi ponudi. I nisu samo problem google servisi, isto je i sa facebook-om. Kad pogasim ovo onda je sve ok. Sinhronizacija u pozadini pravi problem izgleda, mada mi je svugde na manual, mislim na fb i google talk i to.

Poslednja izmena:
Kako smo ga lepo izduvali za JB, coming soon znači minimum dve nedelje. Stvarno smo očekivali previše...

Jel spremate pare za sgNote2? :D

Vidim ja da ce u oktobru da budu puni oglasi S trojki :d

Nazad
Vrh Dno