Sve to isto prošli sa Flip 3. Menjali tako do besvesti, dok ta "o trošku" nije izdržala duže od 2 nedelje... onda se odlepila i više nismo imali živce, nošen tako dok nije stiglo mesec dana pred istek garancije... zamenili ekran jer su ustanovili da je "defekt ekrana prouzrokovao odlepljivanje", mi prodali telefon i ratosiljali se bede.Flip 5 uzet pre tacno godinu dana u MTS-u, za zenu
- Pre manje od mesec dana pocela polako folija da se odvaja
- Odnet u MTS na reklamaciju i besplatnu zamenu, prosledjuju Pro Mobiju, odradjena zamena
- Posle 3 dana, nova folija pocinje da se odlepljuje, pri preklopu se cuje krcanje folije, u MTS-u kazu bolje idite direktno u Pro Mobi, brze ce biti
- Pro Mobi prima telefon, komentar servisera na licu mesta je da najverovatnije treba da se menja display
- Sutradan stize poruka da telefon moze da se preuzme, komentar na radnom nalogu - zamenjena folija o trosku servisa
- Manje od 24h nova folija krece da se odlepljuje i pri preklopu se cuje krckanje folije
- Odnet ponovo u Pro Mobi i sada cekamo odgovor
Napomena:
Originalna folija, iako delimicno odlepljena ni u jednom trenutku nije krckala pri preklopu, dok obe zamenske jesu
Flip 5 uzet pre tacno godinu dana u MTS-u, za zenu
Napomena:
Originalna folija, iako delimicno odlepljena ni u jednom trenutku nije krckala pri preklopu, dok obe zamenske jesu
Po ovome: Paragraf lex bi trebalo da možeš da tražiš zamenuKupio sam ovu krsinu od telefona Z filip 6 i evo posle 30 dana ne radi preklop.
Tj ne moze da se zatvori.
Uzeo sam preko mts.
Pretpostavljam da moram da saljem na servis tj nosim njima.
Uzeo sam tel 17.07. i već se pokvario da li imam pravo na zamenski uređaj ili moram da cekam popravku?
Izgleda da se u Srbiji ne isplati uzimati telefone na preklop.Kupio sam ovu krsinu od telefona Z filip 6 i evo posle 30 dana ne radi preklop.
Tj ne moze da se zatvori.
Uzeo sam preko mts.
Pretpostavljam da moram da saljem na servis tj nosim njima.
Uzeo sam tel 17.07. i već se pokvario da li imam pravo na zamenski uređaj ili moram da cekam popravku?
Cuje cuje.Je l' se čuje krckanje folije ili na šarki zabaguje kada otvaraš?
To mi rekla i koleginica neki njen drug ima fold vec 2 god svi zivi u drustvu ga njakaju, cackaju nikad ni 1 problem nije imao.Ne znam za Flip ali za Fold mogu da potvrdim da nema.
Ako "idemo na odmor" podrazumeva more, odlepiće se drugi-treći dan tamo. 🫣 Kada se vratite, insistirajte da pregledaju EKRAN, jeste do sr**e folija ali hoće i ekran ako je ulegao na pregibu da tako brzo odlepljuje folije. Kad vam zamene ekran, prodajte ga i kupite nov telefon. 🙃Posle više od nedelju dana, dobili smo novu foliju, treća po redu zamenska.
"The definition of insanity is doing the same thing over and over again expecting different results"
Ode i 3 folija.Izdrzala je 30 dana.Ode i druga folija,za malo manje od mesec dana.Pustila malo iznad preklopa,celom duzinom.
Znaci,problem je do folija iz servisa i verovatno temp.vazduha.
Mislio sam da nalepim one kineske,rezervne.Treba da idemo na odmor.
A onda kapiram,zezace zbog garancije verovatno.
Ako je odlepim,zezace opet.
A imamo i osiguranje tel.kod yettela.
Esej...
Hvala Vam puno, spontano sam reagovala i odnela u radnju u kojoj sam kupila telefon. Iscitacu ceo forum. Sve najbolje@BIP pre svega si u startu pogresila sto nisi nosila odma telefon direktno u ovlasceni servis i po predaji trazila da ti se zavede da nema fizickih ostecenja (naravno, verujem da nisi toliko upucena u sve procedure). Takodje uvek svima savetujem da naprave par slika (i kraci snimak uredjaja) pre nego sto isti ostave (mozes i pred njima to da odradis). Ako neces da gubis zivce i vreme, angazuj lepo odma advokata i prepusti mu slucaj...mozes iscitati par strana unazad, kolega je prosao bas kroz tu proceduru i prica se totalno lepo (i kako treba) zavrsila...jedino je on bio kraci za nekih 100e (al bolje i to nego 500).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari