dejan90srb
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.02.2020
- Poena
- 65
Pozdrav ljudiiii, ima li euforije oko 6-ice?😁
Napredak, nema sta😝🤣Nemoj tako, biće širi ekran za 1.5mm i kockastiji dizajn
Da kucnem u drvo posle par meseci nista, a ni na stranim forumima nisam vidjao da se neko zalio, sto nije slucaj sa prethodnim modelima.pozdrav svima.Kakva su iskustva sa folijom, da li puca po sredini nakog nekog vremena?Ja na 4ci mijenjam drugi put za 2 godine, a nije bas jeftina ako gledamo da jw original.
Kupio sam prošle godine za suprugu Flip 5 u pretprodaji. Evo uskoro će godinu i dana folija ne pokazuje nikakve znake odlepljivanja, a ona bašPosle skoro godinu,otisla folija na flip5.
Po sredini se odlepila.Cuje se kako pucka kad se zatvara telefon.Kao da je postala krta vremenom.
4000?Pri mobil ili onaj Begram?
Kakvo je to smaranje,sad treba da se akam po Beogradu za foliju.
Narucio sam par komada sa alija,kad ode ova druga original,sam cu menjati...
Cackao sam peticu malo u radnji i deluje mi skroz ok, da bih se lako navikao.@Marmil meni je fold bez problema obavljao posao za sve navedeno, ali dok ti sam ne vidiš da li ti to odgovara niko za tebe ne može da zna. Ono što ja mogu da ti dam savet, kupiš fold 3 za tipa 350-400e i koristiš par dana (2-3 sedmice optimalno) upravo za to što si naveo dok ne skontaš valja li ili ne. Prodaš ga za 20-30e manje, nećeš mnogo izgubiti ali si bar siguran da si uradio pravu stvar (fold 6 može biti samo dosta bolji od tog koji si probao).
Baterija je iskreno kao na nivou Note 20 Ultra sa 1000 ciklusa (vratih se na njega pre par dana bas), sto nije toliko strasno.Cackao sam peticu malo u radnji i deluje mi skroz ok, da bih se lako navikao.
Jedino sto bih bateriju verovatno razarao, meni je SOT izmedju 3,5-4h, znaci ako bih jos koristio telefon kao tablet, tesko da bi bez 2 punjenja dnevno to funkcionisalo 🫠
Ja sam danas dobio mejl da se pored maske sa olovkom dobijaju i slusalice. 😎Dobri su im pokloni, futrola 😁
Na US storu, note 20 ultra u zamenu, 600$ i 25-30$ mesecno. E to je top ponuda. A ne kod nas futrola za s pen, a s pen da se kupi dodatno 🤣
Delim mišljenje...dosta ti dok vidiš salu u kojoj su radili predstavljanje, nebo i zemlja od onog kako znaju i umeju. A realno, ni jedan produkt mi se ne dopada ni malo...svaki je fail na svoj način.Kakav promašen eventčak i plaćeni YouTube likovi ne uspevaju da izmisle hajp posle predstavljanja.. a koliko vidim podigli su i cene
A vidim da ne daju ni preorder poklone više ..
Skoro se nije desio veći fail za Samsung od ovoga
Verujem da ce kroz pola godine biti upola te cene 12/256 fold na KP, sa jos god ipo dana garancije.U Gigatronu preko vikenda 10% popusta na sve online kupovine visa karticom. Naglasili na SVE (i na robu sa popustom). Tako da ko razmišlja; onda eto Fold6 12/256 bude oko 220k. Poklon maska sa olovkom i buds 3 pro slušalice (za one koji su se registrovali za prezentaciju). Slušalice će valjda moći da se prodaju za 100-120eur.
A po toj logici, Fold5 12/256 bude 162k.
Pa rešena je folija...evo skoro godinu od f5 kako je izašao sa novim mehanizmom, ja još ne znam nekog da se žalio na istuDok ne rese koliko toliko foliju ne svrbi me nesto dlan za fold 6, iako bi mi u ovom trenutku odgovarao takav uredjaj.
Buds 3 pro za 100- 120e? Po ovoj ceni uzimam slusalice odmah ko uzme fold 6, dajem pare unapred 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari