nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Nemam pojma, valjda
Koji operateri u Srbiji?eSIM nije fizička kartica nego digitalna. Operateri nude jedan broj na više uređaja. To se dodatno naplaćuje pa ti je najbolje da proveriš sa A1.
Mts, multiSIMKoji operateri u Srbiji?
Nije valjda da mora da se uzme novi uređaj? To je toliko smiješno. Ja sam uzeo titanijumski model da bi trajao a ne da bi bio nakon par godina smeće.Ma kakav rom 😂
Fix ti je da kupiš novi sat
Osnovna svrha sata je da li pokazuje notifikacije i to radi uspješno.Šta to radiš sa satom pa je usporio? Jedino ako nije počeo da kasni i da ti prikazuje netačno vreme...😇
Dodao bih da mu je osnovna svrha štednja baterije, time se "bavi" 95% vremena.Osnovna svrha sata je da li pokazuje notifikacije i to radi uspješno.
Meni ne smeta punjenje, ionako ga odlažem u postolje pred spavanje. To je ipak minijaturizovani smartphone a ne klasičan digitalni sat.Ja jednostavno nisam mogao da se pomirim da ga punim svakih dan i po, dva 🙂
Da, meni se desavalo jednostavno da "zakuca", ne reaguje ekran tipa pola minuta i onda sve kao ok. Dva puta mi je neki sync isrkao bateriju za sat i po, zagrejali se i sat i telefon (s25u). Nisam heavy user, najvise koristim za pracenje mejlova i Teams poruka, ali mi npr Balance bolje prepozna aktivnosti (bajs, setnja..) Ja sam ga punio pred spavanje, jer kad sam dezuran sat vibrira i tu pričam/pišem, ujutro alarm isto, tel stoji u drugoj sobi.Meni ne smeta punjenje, ionako ga odlažem u postolje pred spavanje. To je ipak minijaturizovani smartphone a ne klasičan digitalni sat.
Ali mi smeta lenjost u radu. Software je optimizovan za štednju baterije u svakom trenutku, a ne da bude promptno na usluzi.
Nakrcali su senzora i raznih mogućnosti tek da ih na papiru ima više od (Apple) konkurencije, a korisničko iskustvo je u drugom planu.
Pa dolazimo do toga fizicki koji ti vise pase .Nije sad neka prevelika razlika izmedju njih u ceni .Juce sam prodao classic 8 za 170e ,kao nov ,clasic 6 ne verujem da je nesto mnogo sad jefitniji .Znam da nema mnogo oglasa po toj ceni ,ali ko hoce moze sacekati malo,naletece sigurno jos ..Mislite da je bolje uzeti galaxy watch classic 8 ili sacuvati pare i uzeti classic 6? Meni je vizuelno lepsi 6, ali nisam toliko u satovima pa nemam predstave tehnoloski koje su razlike i dal ce mi to biti neka razlika u realnoj upotrebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari