Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ima i A1 multi sim. 350 din mesecno do 3 uredjaja ukupno koriste isti broj tel, i internet ogranicen na 2GB na tim dodatnih uredjajima van glavnog.

Imam Galaxy Watch 5 Pro.
Nekako mi je usporio u zadnje vrijeme.

Probao sam factory reset pa. Clean install ali i dalje je nekako trom?

Da li za njega ima neki rom?

Šta to radiš sa satom pa je usporio? Jedino ako nije počeo da kasni i da ti prikazuje netačno vreme...😇

Ma kakav rom 😂
Fix ti je da kupiš novi sat
Nije valjda da mora da se uzme novi uređaj? To je toliko smiješno. Ja sam uzeo titanijumski model da bi trajao a ne da bi bio nakon par godina smeće.
Šta to radiš sa satom pa je usporio? Jedino ako nije počeo da kasni i da ti prikazuje netačno vreme...😇
Osnovna svrha sata je da li pokazuje notifikacije i to radi uspješno.
Dodatna svrha sata je plaćanje i slušanje muzike. Tu se već muči, naročito oko muzike, sporo otvara aplikaciju za plaćanje, a Spotify još sporije. Nekad je to bilo baš smooth.
Treća funkcija su aplikacije, tu ne može nikud, običan calculator ima lag od sekunde, scroll U meniju secka...

@Ludak znaš šta ti je činiti (čitaj kupi novi)... ništa to nije bez razloga. Svaki novi ui ga dodatno zakolje.

Osnovna svrha sata je da li pokazuje notifikacije i to radi uspješno.
Dodao bih da mu je osnovna svrha štednja baterije, time se "bavi" 95% vremena.
Za onih 5% kada se za nešto koristi potrebno mu je vreme da pokrene pozadinske procese, izađe iz standby, učita aplikacije...

Samsung watch i stednja baterije 😂

Da, to mu je prioritet, inače...

Стигло неко ажурирање за GW6 classic ... око 150 mb

Posto sam novi korisnik u svetu pametnih satova, trebalo mi je vreme da napisem utiske o Samsung Galaxy Watch 7 44mm i uopsteno kako sarađuje sa telefonom drugog brenda (u mom slucaju honor 400pro). Nakon dva meseca koriscenja sat se odlicno pokazao, postoji neko odstupanje u broju pređenih koraka između telefona i sata kao i dodavanje koraka prilikom mirovanja ili voznje ali to nije kriticno, ostale Health funkcije rade dobro.

Sto se tice rada i saradnje sata i telefona tu je sve ok, pre neki dan je stiglo i azuriranje na 170MB, tako da je ceo onaj postupak uparivanja sata i telefona koji sam naveo u poruci #2,485 ispravan i radi kako treba. Za koriscenje galerije potrebno je da se u podesavanjima telefona dozvoli koriscenje lokacije, dakle sama Bluetooth veza nije dovoljna, nakon cega cete moci rucno da prebacite one slike koje su vam potrebne ili da ukljucite automatsko kopiranje slika na sat sto ne bih preporucio zbog velicine memoriskog prostora.
Baterija drzi do dva dana, dobra stvar je sto sat prepozna kad nije na ruci i sam iskljuci AOD, punjenje sata sa original samsungovim adapterom na 15w puni za sat i 20min. Ekran je odlican i na suncu moze lako da se vidi sadrzaj koji se prikazuje. Tastatura sata je precizna cak i ako je na malom ekranu od svega 1,5", retko kad se desi da se pritisne pogresno slovo. Glasovne poruke i pozivi su moguci i odlicno cujete sagovornika kao i on vas, testirao sam dva-tri puta, do sad mi se niko nije zalio da me lose cuje.

Sve u svemu zadovoljan sam kupovinom, svakom preporucujem!

Nazad
Vrh Dno