Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ma ista stvar - skine ga očas posla i onda kada krene kopiranje (zašto ga kopira kada ga je skinuo na sat) samo stoji neko vreme na 0% nakon čega izbaci poruku "Can't copy"!

Sad sam isključio Bluetooth na telefonu pa da probam tako pošto možda kada su telefon i sat povezani to pravi problem (čim ga on tako brzo downloaduje)...

Poslednja izmena:
Nakon factory reseta i ponovnog setupa na stolu od 22:00 pa evo do 09:30 je svukao 9% baterije, kontam da se sve vratilo u normalu..

ne znam za kasnije modele, ali sve u svemu nisam prezadovoljan sa samsung 5 pro...baterija manje više, ali sve ostalo je sporo i bagovito...mnoge stvari se sporo otvaraju, sporo reaguje na komande, kad pritisnem 2x taster da otvorim dialer čekam pola sata da ukapira, često i ne kapira komandu...probao sam takođe gestures, jednom u 50 puta ukapira...često pričam na satu i zovem ljude sa sata, i to je mučenje...

galaxy watch 1, koji još uvek radi odlično, je brzi voz za ovaj...

ne znam za kasnije modele, ali sve u svemu nisam prezadovoljan sa samsung 5 pro...baterija manje više, ali sve ostalo je sporo i bagovito...mnoge stvari se sporo otvaraju, sporo reaguje na komande, kad pritisnem 2x taster da otvorim dialer čekam pola sata da ukapira, često i ne kapira komandu...probao sam takođe gestures, jednom u 50 puta ukapira...često pričam na satu i zovem ljude sa sata, i to je mučenje...

galaxy watch 1, koji još uvek radi odlično, je brzi voz za ovaj...
Slažem se, do sad sam mislio da je samo do mog modela ali izgleda da su *****ali nesto

Da ne ureknem.... meni sve radi osetno fluidnije nego pre apdejta.
Što se tiče baterije to će se videti za par dana. U pitanju je GW 5 pro, LTE verzija.

Jel ima neko preporuku za neku radnju u BG za narukvice za GW, idalje nosim fabričku gumenu na magnet, smučila mi se.

Upravo intalirao novi update na GW4 Classic. U pitanju je bug fixes i security. Bilo je nekih problema sa nepravilnim radom senzora sa prelaskom na verziju 8.0 i ovo valjda rešava to.

Gde mogu da promenim bateriju na Galaxy watch 5pro, baterija stara 3 godine, za sat ode 15posto
Ako je reklama molim na PP hvala

Proveri da ti nije slučajno uključen AOD - meni je tako prošle nedelje ostao uključen i čak sa ambijentalnim prikazom mi je trošio bateriju tako kako je sada kod tebe.

Gde mogu da promenim bateriju na Galaxy watch 5pro, baterija stara 3 godine, za sat ode 15posto
Ako je reklama molim na PP hvala
Meni je juce obican GW5 ludovao sa baterijom dok nisam ugasio gemini na satu. Takodje ako si tek sad uradio update na one ui 8 vrati sat na fabriku i ponovo, i meni je bio neupotrebljiv posle toga

Koji model od Samsung može da javi automaski ako bude povišen pritisak, puls, i ostale zdravstvene opcije? Nije bitna cena. Treba da nosi starija osoba, može i da ga podseća da treba da se pokrene da šeta tj. na aktivnost.

Za puls bilo koji, pritisak ne može jer treba da staviš prste na dugmiće.
Od GW4 nadalje imaju i irregular heart rhythm notification(IHRN) koji može da detektuje aritmiju/atrijalnu fibrilaciju, ali naravno ne može da se enabluje u Srbiji.

Za puls bilo koji, pritisak ne može jer treba da staviš prste na dugmiće.
Od GW4 nadalje imaju i irregular heart rhythm notification(IHRN) koji može da detektuje aritmiju/atrijalnu fibrilaciju, ali naravno ne može da se enabluje u Srbiji.
Gledao sam na youtube-u snimak, i malo sam citao po stranim forumima, ima neki hack gde moze da se prebaci na neku drugu zemlju i da ce onda moci da radi merac pritiska i ostale nedostupne funkcije.
Prakticno svaki ima tu funkciju, ali samo je iskljucena usled regulative.
Evo video ispod

Kako omogućiti tlakomjer i EKG na Samsung Galaxy Watch satu (nove upute)

Ne radi to više, radilo je do wearOS 8.0. Isti developer radi na novoj aplikaciji već duže vreme - zapravo je izbacio prvu verziju pre nekoliko sati, za sada samo EKG -

Jel ima neko da je prešao sa watch 6 na watch 8 i ima li ikakve razlike osim u nešto boljem trajanju baterije? Razmišljam se da li da idem na 8 ili garmin venu 3?!

Ne radi to više, radilo je do wearOS 8.0. Isti developer radi na novoj aplikaciji već duže vreme - zapravo je izbacio prvu verziju pre nekoliko sati, za sada samo EKG -
il dobio neko Wellnes companion od Dante
kaze juce poslao na Google play

Ili instalirajte kad idete prvi put napolje. Ostaju sve funkcije do fabričkog reseta, bar mi je tako bilo na starom telefonu.
Sad čekam sledeće putovanje...

Ili instalirajte kad idete prvi put napolje. Ostaju sve funkcije do fabričkog reseta, bar mi je tako bilo na starom telefonu.
Sad čekam sledeće putovanje...
Ne moze vise tako, problem je sad gde je kupljen sat tj region. Na zeninom W8 LTE sam pokusao da aktiviram dok smo bili u Londonu menjao region, kupio njihovu karticu,tamo napravio drugi nalog, nisam uspeo. Dobijem,pojavi se app instaliram ali nije htelo da radi.

Ja sam to uradio na GW5pro pre godinu dve... koliko se secam da sam Samsung nalog prebacio na neku drugu zemlju i u Austriji sa nekim eu sim-om sve instalirao. Radilo i u Srbiji po povratku cak i posle UI 8 apdejta. Krajem prosle godine promenio tel, kad sam prebacivao sat nije mi uspela migracija vec sam morao i njega na factory reset. I posle toga na satu mi ostala app za pritisak i EKG(!?) (opciju za apneu nisam imao ni ranije) ali kad me sat prebaci na telefon da instalira app dobijem onaj odgovor (na tel) da zemlja nije podrzana. Sad cekam prvo putovanje da instaliram na telefon... Nisam hteo da budzim krekovane app na telefon gde su mi bankovne apps. Cekam za to i ako bih ikako uspeo da platim inapp osnovnu pretplatu za GoPro Quik...

Moje iskustvo, sat 5pro kupljen u Beogradu, imam Yettel madjarsku pri pejd, aktivirao bez problema sa mojim nalogom, onda sam morao da resetujem sat, ostala aplikacija, ali kad sam usao u Hrvatsku, aktivirao bez problema, u medjuvremenu za aritmiju izlazi ovih dana, samo da je Google play odobri "Welness companion" autor Dante 63, za ECG, verifikovana i proverena od Google, poslao je 31.marta, e kad ce Google staviti to se ne zna, u drugoj fazi razoja stavlja merenje pritiska

Ako može neko objašnjenje za neupućene..jel se ta geminiman wellnes može sinkovati sa samsungovom health app

Ne, potpuno je odvojena app
Skineš sa play store i imaš ecg odmah, nema nikakvih petljanja kao pre

Hvala za infos. To mi generalno nije zanimljivo. U samsung app vodim evidenciju o krvnom pritisku pa ne bih da imam na 5 mesta razlicitih podatke. Hvala.

Zdravo svima. Nedoumica jedna, da li uzeti Galaxy Watch Ultra ili Huawei GT 6 Pro? Moze li mi neko dati iskustva ako ima sa oba? Koristim Honor telefon.

Nazad
Vrh Dno