nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Skini direktno sa sata, upali wifi i idi na updateJa ne mogu da odradim update nikako - skine update, počne da prebacuje na sat i tu pukne.
Skini direktno sa sata, upali wifi i idi na updateJa ne mogu da odradim update nikako - skine update, počne da prebacuje na sat i tu pukne.
Da, zaboravih to. Ako su i dalje povezani on će opet pokušati da povuče sa telefona, znači mora da se ugasi BT. 🙂Prošlo je ovako - preko Wifi uključenog na satu ali da isključenim BT na telefonu.
Slažem se, do sad sam mislio da je samo do mog modela ali izgleda da su *****ali nestone znam za kasnije modele, ali sve u svemu nisam prezadovoljan sa samsung 5 pro...baterija manje više, ali sve ostalo je sporo i bagovito...mnoge stvari se sporo otvaraju, sporo reaguje na komande, kad pritisnem 2x taster da otvorim dialer čekam pola sata da ukapira, često i ne kapira komandu...probao sam takođe gestures, jednom u 50 puta ukapira...često pričam na satu i zovem ljude sa sata, i to je mučenje...
galaxy watch 1, koji još uvek radi odlično, je brzi voz za ovaj...
mislim da je prosto kilavi softver u pitanju...Slažem se, do sad sam mislio da je samo do mog modela ali izgleda da su *****ali nesto
Meni je juce obican GW5 ludovao sa baterijom dok nisam ugasio gemini na satu. Takodje ako si tek sad uradio update na one ui 8 vrati sat na fabriku i ponovo, i meni je bio neupotrebljiv posle togaGde mogu da promenim bateriju na Galaxy watch 5pro, baterija stara 3 godine, za sat ode 15posto
Ako je reklama molim na PP hvala
Gledao sam na youtube-u snimak, i malo sam citao po stranim forumima, ima neki hack gde moze da se prebaci na neku drugu zemlju i da ce onda moci da radi merac pritiska i ostale nedostupne funkcije.Za puls bilo koji, pritisak ne može jer treba da staviš prste na dugmiće.
Od GW4 nadalje imaju i irregular heart rhythm notification(IHRN) koji može da detektuje aritmiju/atrijalnu fibrilaciju, ali naravno ne može da se enabluje u Srbiji.
il dobio neko Wellnes companion od DanteNe radi to više, radilo je do wearOS 8.0. Isti developer radi na novoj aplikaciji već duže vreme - zapravo je izbacio prvu verziju pre nekoliko sati, za sada samo EKG -
![]()
[RESTRICTIONS-REMOVED] Samsung Health Monitor - WearOS - Phone 1.4.1.006 - Watch 1.4.1.006 - (Up To One UI6, Not working on UI8) - 9th Apr 2025
Hello Everyone, I hope you all are fine... As SHM MOD is reaching its end, consider trying my health app, preregistration has ended for GeminiMan Wellness Companion - please wait, it will be released in few days hopefully...xdaforums.com
Nema jošil dobio neko Wellnes companion od Dante
kaze juce poslao na Google play
Nisam znao da može tako, al treba da imaš Samsung telefon onda..Ili instalirajte kad idete prvi put napolje. Ostaju sve funkcije do fabričkog reseta, bar mi je tako bilo na starom telefonu.
Sad čekam sledeće putovanje...
Ne moze vise tako, problem je sad gde je kupljen sat tj region. Na zeninom W8 LTE sam pokusao da aktiviram dok smo bili u Londonu menjao region, kupio njihovu karticu,tamo napravio drugi nalog, nisam uspeo. Dobijem,pojavi se app instaliram ali nije htelo da radi.Ili instalirajte kad idete prvi put napolje. Ostaju sve funkcije do fabričkog reseta, bar mi je tako bilo na starom telefonu.
Sad čekam sledeće putovanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari