Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Samo da javim da sam uzeo ultru, ipak.
Narukvica je predugačka, to ću morati menjati.
Ostalo klasika, nisam primetio nešto wau novo u odnosu na 5 pro.
Malo ću pročačkati pa javljam koliko drži baterija bez AOD - a, nemam naviku da ga držim upaljenim.

Opa sa 6 da skočim na 8...još ako nisu zabili i ovako žalosnu već bateriju, biće sjajno. Hvala za info @dusanpn

Poslednja izmena:
Malopre sam videla da i kod mene ima opcija da se instalira, ali sam zaustavila dok ne stignem da ispratim dokle je Dante stigao sa svojim rešenjem za ONE UI 8.

Kakvo je stanje sa Samsung galaxy 5 pro satom imam neki dobar deal 75€ perfektno stanje jel se isplati kupiti za 2025/2026?
Valjda cupa bateriju 2x dana i dan danas bez always on displaya

Odlican je jos uvek,ja imam i njega i galaxy 8 ultru pa ih malo malo zajedno cackam,dobar je to model,a za povremeno konektovanje po potrebi baterija gura 5 dana,sa non stop konekcijom osvane treci dan sa 20 posto.

Pitanje, kako aktivirati Samsung Health Monitor app u UK. Pretpostavljam da njihova kartica treba da bude u telefonu ?

Kakvo je stanje sa Samsung galaxy 5 pro satom imam neki dobar deal 75€ perfektno stanje jel se isplati kupiti za 2025/2026?
Valjda cupa bateriju 2x dana i dan danas bez always on displaya
Ako ti nije kasno, evo odgoova i od mene za 5 Pro...
BT uvek upaljen, svi senzori aktivni, notifikacije samo za pozive i sms poruke, uključena vibracija, ugašeni zvuci, uveče od 10 do ujutru u 6 ide u Do not disturb mode, kada gasi sve konekcije, gasi ekran, pali Power saver, a ostaju da rade senzori jer prati san. Baterija puna 4 dana i ostane još 10-15%. Inače, star godinu i po dana.

Hvala na info uzeo sam Samsung watch 5 pro u odlicnom stanju iako je polovan.
Ono sto bi se reklo 10 od 10.

Za sad zadovoljan 2 i po dana baterija tjera moci ce i vise kad ugasim ono sleep navecer.

Zadovoljan sam, cilj je bio izbjeci samo svaku noc punjenje.

Jedino šteta sto neke opcije nisu dostupne u BIH ima metoda da se zaobiđe ali nisam to još radio.

Sto se tice aktivacije Samsung Health Monitor app na W8 u nekoj drugoj zemlji gde je podrzana, bitno je da sat W8 nije kupljen kod nas za nas region.

Kako da osposobim Gemini na Galaxy Watch 7 da moze da pokrene whatsapp ili da zapocne poziv? Sta god da mu kazem on kaze da ne moze to da uradi i da moram manuelno.
Takodje stalno mi govori da upalim Gemini Apps Activity, da li ce mu to omoguciti ove funkcije? Sat mi je uparen sa Samsung telefonom.

Ako ti nije kasno, evo odgoova i od mene za 5 Pro...
BT uvek upaljen, svi senzori aktivni, notifikacije samo za pozive i sms poruke, uključena vibracija, ugašeni zvuci, uveče od 10 do ujutru u 6 ide u Do not disturb mode, kada gasi sve konekcije, gasi ekran, pali Power saver, a ostaju da rade senzori jer prati san. Baterija puna 4 dana i ostane još 10-15%. Inače, star godinu i po dana.
Jesi siguran da je do not disturb bez konekcija? Ja kad ga upalim i dalje je vezan sa telefonom. Da nije airplane mod?

Evo na prvi pogled, baterija mi drži bolje, sad mogu svaki treći-četvrti dan na punjenje, ne radi budženi Samsung health monitor Dante 63 reče da će naći rešenje, ima vizuelnih promena oko poruka, brisanje poruka sa palcem i kažiprstom sad mnogo bolje radi...

I ja evo upravo nabacio na watch 5 pro

Ima vizuelnih promjena dosta taman nabacio novi watch face.

Evo na prvi pogled, baterija mi drži bolje, sad mogu svaki treći-četvrti dan na punjenje, ne radi budženi Samsung health monitor Dante 63 reče da će naći rešenje, ima vizuelnih promena oko poruka, brisanje poruka sa palcem i kažiprstom sad mnogo bolje radi...
Da, u međuvremenu sam i ja na mom 5 Pro preuzeo one ui 8. Baš to što kažete, vizuelne promene i pokreti sa prstima. što se tiče watch face nisam našao još uvek neke interesantne

Izašao je danas update OneUI 8 za GW4. Malo lepše izgledaju notifikacije i "tiles". Dodali su dodatne opcije za gestures koje još nisam isprobao. Vibracija mi sad deluje nekako slabije (možda se tripujem). Sve ostalo isto. Da vidim kako će se baterija ponašati. Osim toga, za pohvalu je da je prva serija Samsunga na WearOS dobila ovaj update (nakon 4 godine od izlaska).

Sinoc sam uradio update na one ui 8 na GW 5 i ovo je debakl. Battery drain je nenormalan bukvalno, sinoc sam oko 23h sa 100% instalirao update i dok se zavrsilo bilo je na 75%. Otisao sam da spavam oko ponoci i u 8 kad sam ustao sad je bio ugasen..

Ja bukvalno ne mogu da napunim kojom brzinom se prazni sada kad pokuasavam da ga uparim sa telefonom, jedino da ga ugasim i onda napunim..

Nazad
Vrh Dno