Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Nejedan Wearos sat ne moze preko 2-3 dana,a i to sa light koriscenjem.Ako ga planiras za poneki trening,gps,stoperica ili pracenje spavanja-dan mu je maksimum.

Citam po forumima da sa iskljucenim AoD (sto ne koristim ni na ovom) izdrzi 2, nekad i 3 dana. Meni je i 2 ok, iovako sedim za kompjuterom po ceo dan, pa dopuniti tu i tamo nije problem. Od tih dzidzabidza senzora jedino mi je "zanimljivo" pracenje sna, ostalo manje vise nepotrebno.
Jel punjenje sata preko telefona ukinuto na 7ici i serijama posle nje?

Moguce,meni je always on obavezan osim kada sam u gradu uvece,tada ga gasim.Bez treninga i pracenja sna na 6 clasic 43mm izdrzi 1.5 dan max.Bilo koje od to dvoje,skoro dan.Takav je WearOs,nema to veze sa Samsungom.

Sutra stize pa se javim za koji dan tj prekosutra 😄

Ne može 3 dana. Meni isključen AOD i guram 2 dana ravno.

Dan ipo do dva uz pojedine mere štednje. Prodaj najbolje i uzmi neki garmin ako ti je battery life baš bitna opcija odnosno nisi u mogućnosti da svako veče ili drugo dok se kupaš staviš sat na punjač. Garmini su u Nemačkoj baš dobri sa cenom po oglasima.

Nema savršenog nažalost...mada bi ja rado probao forerunmer 970

Dan ipo do dva uz pojedine mere štednje. Prodaj najbolje i uzmi neki garmin ako ti je battery life baš bitna opcija odnosno nisi u mogućnosti da svako veče ili drugo dok se kupaš staviš sat na punjač. Garmini su u Nemačkoj baš dobri sa cenom po oglasima.
Probam i vratim ako mi se ne svidja :)
Nego ajde da probam samsung combo kako radi, nije ni neka cifra (35€ na 5 meseci).
Garmin je suvise ozbiljna stvar za moje amaterske prohteve (notifikacije, placanje, ponekad neki trening tj setnja i to je to).
Doduse u jednom lancu marketa sam video na brzinu neki Garmin 7s za 399€ ako se secam, videcu jel jos aktuelan.

Odličan je combo sat i telefon, ja sam toliko navučen da bukvalno sat vremena kada sam bez sata kao ruku da nemam. Jedino ta baterija da je bolja, ostalo top

Stigao, dimenzije su na oko iste kao sa Balance-om, iako je 44mm vs 46mm. Krece cackanje.

Prilozi

• 1759922394631.png
    1759922394631.png
    1.7 MB · Pregleda: 29
Nazad
Vrh Dno