Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Kod mene je stigao apdejt na gw6 classic, istog dana kada je stigao OneUI 7.0 na s23, a kod supruge koja takođe ima gw6 classic u kombinaciji sa s21fe, nije stigla nadogradnja.
Tako da vrlo verovatno ova nadogradnja ima veze sa novim androidom i novim One UI 7.0 na povezanom telefonu, ali zaista nema nikakvih vidljivih promena.

Koliko se sećam, pomenuti je kidao i onako očajnu bateriju

Kod mene je radio OK, bez nekog većeg uticaja na bateriju ali s obzirom da mi više nije instaliran jer sam kupio jedan face izvan njihove ponude ne mogu sada da proverim kako bi se ponašao.

Pa možda znači ovima koji ga koriste..Meni,s obzirom da treniram po 3-4 puta nedeljno, baterija svakako ne može dan...Izbrisala mi se licenca watchmakera posle hard reseta telefona tako da ću da mu dam šansu.

Neka daju oni feature gde će da traje duže baterija, ostalo nije ni potrebno. Dovoljno stvari već ima.

Šteta,a baš sam htio da dam 500+ eura za smartwatch:)
ja iskren da budem,da nemam 6 classic,kupio bih 5 pro ili 4 classic.I uopste ne vidim poentu mijenjanja smartsatova ako si zadovoljan izgledom i funkcijama...
EDIT: ***e,'ladno ovo parce bezvezne tehnike kosta vise nego Samsung tv od 43 inca...

Samo da potvrdim model pro 5 , posle najnovijeg updejta, znatno slabija baterija, sad dnevno punjenje

Tugo pregolema...a nekad cepao 3-4 dana bez problema

Bio van zemlje, ubacio u telefon strani eSIM i reko da probam EKG i pritisak na GW5 Pro... naravno radi. Probao sam i kad sam se vratio, sa našom karticom i radi i dalje. To je to, miran sam ili će u nekim trenutku da se blokiraju opcije?

Dvoumim se izmedju sedmice i ultre. Ima li smisla davati duplo vise para ,po meni,samo zbog baterije. Jeste da mi estetski ultra izgleda bolje ali ne nista spektakularno. Meni sad sluzi da mi meri parametre,otkucaje srca,spavanje,notifikacije. Prelazim sa AW9.

Da li se nekome dešava da mu se pali ekran na satu dok je u sleep modu? To mi se ranije nije dešavalo nikada, sve dok ne kliknem na dugme sa strane. Kao da radi raise to wake, a ne bi smelo.
Samsungov perfektni softver opet kida.

GW5 pro Lte od zadnjeg apdejta srče bateriju kao lud!
Da li vraćanjem na fabrička podešavanja vraćam sat na vrednosti i operativni sistem kao kada je kupljen ili ostaje poslednji sistem?

Poslednji sistem. Kao na telefonu.

Nemam LTE ali definitivno da potvrdim da su nešto žestoko zeznuli po pitanju baterije sa poslednjim updateom.

Morala sam da resetujem sat (watch 6 40mm BT) zbog problema sa konektovanjem. Naravno, povukao je najnoviji update i sada je razmak između dva punjenja još kraći. Neko vreme je bilo malo bolje 1,5-2 dana, ali sad je gore.

Da li se nekome dešava da mu se pali ekran na satu dok je u sleep modu? To mi se ranije nije dešavalo nikada, sve dok ne kliknem na dugme sa strane. Kao da radi raise to wake, a ne bi smelo.
Samsungov perfektni softver opet kida.
Da odgovorim sam sebi, možda nekome bude značilo. Znači radi raise to wake kada uključim sleep mode na satu.
Rešenje je da se na telefonu u Modes doda u other actions Raise to wake: off i onda radi.
Bravo za Samsung i njihov softver

Vrh Dno