Alone.rider_06
Poznat
- Učlanjen(a)
- 23.05.2024
- Poena
- 45
Uskoro ce ga biti svuda. Pa taman da se uporedi sa starim modelom.
Ima izložen u Ušću u Samsung radnji u prizemlju, pretpostavljam da ima i u onoj većoj na poslednjem spratu.Jel su izložili negde Galaxy Wacth Ultra?
Da uporedim sa iWatch ultra treba mi neki ozbiljan smartwatch, nisam zadovoljan kako Suunto meri plivanje
Da, da.Ne gotovim previše lika jer, pričao sam već o tome, jedini radi ovo i nemaš nikog drugog da sa njim uporediš i vidiš je li on tačan ili ne.
ali ovo svakako nije ništa neočekivano, Samsung ko Samsung. novi nazivi, šatro novi hardver a softver isti klinac već godinama.
ko ima Watch 4, tj. prvi sat sa androidom a ne tizenom, nema apsolutno nikakve potrebe da menja jer ne dobija apsolutno ništa.
20mmPozdrav svima. Imam jedno pitanje za poznavaoce. Za GW 5 pro 45 mm, širina narukvice je 20 ili 22 mm?
Hvala unapred.
Hvala na brzom odgovoru.
Cek da vidis tek Vivo X Fold 3 pro, Mix Fold 4 ili Find n3Gledao u prodavnici juče sve novo od samsunga...mislim da me fold 6 još i najviše "dotakao" 😇
mozda bi dao ~400
Narandžasti ne mogu da progutam, ali ovaj nije tako los izgled... za 400...Moze Ultra plus doplata za moj GW5 pro 😂 5 pro barem ima bezicno punjenje![]()
2 dana sigurno i jos malo prekoKoliko ti baterija traje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari