Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ček, jel realno da su sa ui 5 ugasili opciju da imam HR dok trčim, šetam ili sam možda u opcijama nešto propustio?!...ranije znam sigurno da sam čekao i puls da uhvati pored lokacije, sada samo ovu drugu imam!

Ček, jel realno da su sa ui 5 ugasili opciju da imam HR dok trčim, šetam ili sam možda u opcijama nešto propustio?!...ranije znam sigurno da sam čekao i puls da uhvati pored lokacije, sada samo ovu drugu imam!
možda ti se nešto u podešavanjima resetovalo.
i za hr i za stres imaš manual i continuous podešavanje u Samsung Health-u, proveri oba.
umelo i meni nekad da se resetuje samo od sebe i prebaci na manual umesto na 24/7 merenje.

@psychofedex ne znam da li smo se razumeli, evo slika pa možda bude jasnije...nekad je pored ovog za pozicioniranje znaka bilo i srce, to me interesuje. Mada on meni govori puls na svakih 1km.

Prilozi

• Screenshot_20240208_064726_shealth.png
    Screenshot_20240208_064726_shealth.png
    32.1 KB · Pregleda: 62
@psychofedex ne znam da li smo se razumeli, evo slika pa možda bude jasnije...nekad je pored ovog za pozicioniranje znaka bilo i srce, to me interesuje. Mada on meni govori puls na svakih 1km.
To vec ne bih znao, nisam dugo koristio GW5pro. Koliko me secanje sluzi, bilo je tu srce na tom ekranu, ali stvarno ne mogu da tvrdim.

Koristi li neko Galaxy Watch satove (konkretno me interesuje GSW 5 Pro) sa Honor uređajima i ako da kakva su mu iskustva?

Stigao galaxy watch 6 jutros, naravno prvo što sam pogledao je situacija koju sam 3 posta iznad objasnio!! Slika sve govori i hvala samsung ekipi što su i satove počeli da unazađuju izlaskom novih modela!!

Veći ekran baš mnogo znači i primetno je brži (responzivniji) ovako na prvu, videću kako će se to odraziti na bateriju tj. autonomiju. Tanji skoro 1mm od w4 pa je i to primetno (verovatno ću ga manje čukati usput). Konačno ovo sa backup i restore odlično funkcioniše na samsungu, nema više cimanja od 2h dok se sat prebaci na novi telefon ili prelazi sa starog na novi sat!
Ne sviđa mi se što sat nekako vuče na tamno plavu boju; kada se stavi pored w4 razlika u nijansama crne se baš primeti

4ka 44mm će u oglase pa ako nekom treba ok samsung sat za male pare neka prati oglase (javi se na pm).

Prilozi

• Screenshot_20240213_125057_shealth.png
    Screenshot_20240213_125057_shealth.png
    34.6 KB · Pregleda: 24
Nema ni kod mene srce kad gledaš iz ovog menija za workout, ali kad pokreneš workout imaš HR normalno..
GW4C

Prilozi

• Screenshot_20240213_134125_shealth.png
    Screenshot_20240213_134125_shealth.png
    36.2 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20240213_134138_shealth.png
    Screenshot_20240213_134138_shealth.png
    36.5 KB · Pregleda: 36
@nightshadow to sam i ja konstatovao, ali na taj način ne možeš da znaš kada je tačno odradio lock i počeo da meri, ovako sam uvek bio siguran da sačekam par sekundi i znam kada mogu da pristisnem start. Mala i glupa stvar al eto, meni znači. Sada se i plašim da proveravam da li imam noviju verziju softvera jel su mo]da to onemogućili na poslednjoj (tu negde je i počelo da mi se dešana na gw4 pa nisam siguran, a ne bi da izgubim to).
Ako može neko sa gw6 (classic) ko ima poslednju verziju ažuriranu samo da proveri i napiše stanje unapred sam zahvalan.

Pa brate nije GPS pa da trazi lock 10s :D
Mislim, ne kontam koja ti je razlika sve i da mu treba 10s da izmeri HR? :D

Softver je isti na oba sata, trebalo bi da je isto i na GW6 onda sa poslednjom verzijom..

@Stefan1995 običan naravno, classic je duplo teži, a rotirajući bezel mi je više smetnja nego korist 😉

Uzgred, evo i slike podešavanja pa vi sad meni recite zašto je sat sam skinuo noviji fw?!?

Prilozi

• Screenshot_20240213_224316_Galaxy Watch6 Manager.jpg
    Screenshot_20240213_224316_Galaxy Watch6 Manager.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 37
Mhm, vazi. Imao sam oba, tako da nisi pogresio, nadam se da si uzeo 44mm zbog vece baterije.
Dobar je bazel, ali su druge stvari lose nazalost.
A za podesavanje, sta da ti kazem, samsung i softver ***.
Koliko me secanje sluzi, nakon prvog abdejta je sat dosta bolje radio.

Pa i zbog baterije ali i generalno zbog svega. 40 mi je baš mali. Inače, pošto sam danas baš dosta vremena proveo skrolujući kroz ekrane i ostalo, sad posle ove nadogradnje mogu da kažem da je primetno fluidniji...da laički objasnim, kao da sam sa 60hz prešao na 120.

Izvinjavam se unapred ako pitanje nije adekvatno za ovaj forum, ali da li je neko zainteresovan da testira watch face koji sam napravio?

Do pre par dana sam imao Samsung A52s i galaxy watch classic 46 mm,extra su me služili. Sat sam dao sinu. Ja sam kupio Motorolu edge 30 fusion i hteo sam da kupim još jedan galaxy watch 46 mm, jer mi odgovara po više parametara. Maločas nađem isti u mom gradu i odem da ga vidim. Nikako nisam uspeo da ga povežem sa telefonom. Da li neko zna da li je uopšte kompaktaibilan sa Motorolom???

Sto ne bi bio.. U cemu je tacno problem?
Treba da instaliras galaxy wear aplikaciju i nakon povezivanja bt udjes u nju.
Mozda negde gresim, ali ovako je pre bilo.

Taj drugi Galaxy watch classic što si uzeo je četvorka? Nov ili polovan? I da li ti je Motorola prethodno bila uparena sa prethodnim satom?

Isti je kao i onaj koji sam dao sinu,galaxy watch sr-m 800,classic 46 mm. Motorola nije bila uparena ni sa jednim satom,jer je nova,kupio sam je pre par dana .

Ako se ne varam, taj sat ne radi WearOS platformi već na Tiezen i koliko se sećam, pošto nemaš sad Samsung telefon uz taj Motorola moraš osim wearable aplikacije da instaliraš i neki plugin za sat koji takođe ima da se instalira na Google play.

Wearable sam instalirao i puno nekih dozvola.ali verovatno ima još neka sitnica

Jel neki od novijih GW ima opciju za merenje pritiska?
Ja nosim GW Active 2 i jos uvek nema update za ECG i merenje pritiska...

Svi noviji imaju, a opcija je zaključana za naš region. Prelistaj malo temu. Imaš uputstvo kako otključati te funkcije. Konkretno za tvoj model, ne znam da li podržava.

Nazad
Vrh Dno