možda ti se nešto u podešavanjima resetovalo.Ček, jel realno da su sa ui 5 ugasili opciju da imam HR dok trčim, šetam ili sam možda u opcijama nešto propustio?!...ranije znam sigurno da sam čekao i puls da uhvati pored lokacije, sada samo ovu drugu imam!
To vec ne bih znao, nisam dugo koristio GW5pro. Koliko me secanje sluzi, bilo je tu srce na tom ekranu, ali stvarno ne mogu da tvrdim.@psychofedex ne znam da li smo se razumeli, evo slika pa možda bude jasnije...nekad je pored ovog za pozicioniranje znaka bilo i srce, to me interesuje. Mada on meni govori puls na svakih 1km.
Nema ni kod mene srce kad gledaš iz ovog menija za workout, ali kad pokreneš workout imaš HR normalno..Ček, jel realno da su sa ui 5 ugasili opciju da imam HR dok trčim, šetam ili sam možda u opcijama nešto propustio?!...ranije znam sigurno da sam čekao i puls da uhvati pored lokacije, sada samo ovu drugu imam!
I mene isto zanima. Naročito da li radi Google pay (wallet) kad je povezan sa uređajima koji nisu Samsung.Koristi li neko Galaxy Watch satove (konkretno me interesuje GSW 5 Pro) sa Honor uređajima i ako da kakva su mu iskustva?
Hvala puno, ali je napravljen za Wear OS. Znači 4, 5 ili 6.ako moze na gw3, zasto da ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari