Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Screenshot_20221008_210935.jpg

IMG_20221014_113733.jpgIMG_20221014_113745.jpgIMG_20221014_113755.jpg

@DeonTuck Ja sam kupio GW za 50e, jos mi lik donio na adresu iz drugog grada. Ja u fazon ako kupim kupim, svejedno mi, nisam htio ni do pola puta.
Imam i punjac i kutiju, objavio sam kad sam prvi put postavio fotografiju.
Na profilu od prodavca sam nasao da je sat se prodavao u maju ove godine za 275e, samo otvoren. Tad je on kupio.
Koristim ga vec dvije sedmice, cini mi se, sve radi top. Baterija dva dana, mogla bi i duze ali nakon drugog navece stavim da se puni. Postavio sam tu jedan skrin od setnje prije koju vece, sve mjeri.
50evra ja platio. Apsolutno nikakve potrebe nemam da lazem. Dobijao sam 150 nakon par dana od druga koji je pregledao ga, nisam htio prodati. Prodacu dok mi dosadi hahahScreenshot_20221008_211056.jpg

@eborko zaista je dzabe to za 50e ali kao sto rekoh, to je u rangu statisticke greske. Takodje, ja sam pricao o 46mm Classic verziji sa bezelom, i to prvenstveno mislim na sivu jer je trazenija i deluje skuplje na oglasima.

Svaka cast za ulov 💪
Gimmick zato sto ti ne treba. Ne daj Boze da ti preskace srce ili da imas smetnje, znacilo bi ti dosta
Gimmick zato sto je netacno a ne zato sto mu ne treba. Ima u jednoj temi se javljao kardiolog i objasnio zasto je totalno beskorisno i netacno. Previse detaljno za mene, ali mozes potraziti ako te zanima.

Ma da, ni meni nije jasno kako je toliko povoljno ispalo. Covjeku su trebale pare da polaze neki sertifikat za prevoz opasnih materija, kamiondzija je. Nije mi jasno da nije imao da posudi od nekog jer je znao koliko vrijedi ali meni je ovo extra ispalo.

Ne znam sada kako ce da radi kad ga povezem sa ajfonom, ranije GT2 mi je radio ali zakinut je bio za neke stvari. Ako bude tako i sa ovim, ide na oglase pa cu neki AW ganjati.

Pa nece da ti radi :/
Od GW4 i WearOS vise ne radi na iPhone, pisalo se o tome ovde vise puta.

Citao sam povrsno temu, mislio sam samo da GW i huawei ne slazu se vise.
Pa dobro, nacicu cu neki AW, ovaj dam u racun. Svakako ce ga racunati barem 3x vise nego sto sam platio, opet dobro.

Probaj, pa vidi koliko dobijes. 150 je mozda neki max, jer vec od 170ak imas da kupis skuplju classic verziju, ali pokusaj.
GW radi svaki pre GW4, tipa GW3 radi, i to ti je dobra opcija za kupovinu, odlican sat.

Momci ako može mala pomoć. Hoću da kupim online galaxy watch 5 44mm LTE preko A1. Da li mi neko u pp može obajsniti postupak kupovine, jer dosada nisam imao iskustva sa tim.

Zar ti nije bolje njih da nazoves i da sa njima prodjes proces online kupovine.

Da li neko moze da preporuci powerbank prenosni bezicni punjac da moze da puni watch 4? Probao sam Xiaomi ali nece da puni sat. Koliko videh watch serija ima neki WPC-based standard punjenja.

Xiaomi power bank nece da puni ni Watch 5 Pro model , provereno

Probaj, pa vidi koliko dobijes. 150 je mozda neki max, jer vec od 170ak imas da kupis skuplju classic verziju, ali pokusaj.
GW radi svaki pre GW4, tipa GW3 radi, i to ti je dobra opcija za kupovinu, odlican sat.
Kao sto rekoh zelim da se vratim na iOS pa tako i ovaj sat zamijenim koji nece raditi, jedan prodavac mi racuna 125e, drugi 150e. Naravno u racun. Ja ganjam neki AW4/5

Xiaomi power bank nece da puni ni Watch 5 Pro model , provereno
Isto ti dodje to kao watch 4, i watch 3, imaju to WPC-based bezicno punjenje i rade samo na tim punjacima. Vidim ima samsung powerbank 45e na KP, sto je verovatno 60 evra kad pozoves, ali nije mi toliko zapelo.

@eborko zavisi koliko ti u startu racunaju taj drugi sat u zameni. Vidis koliko mozes za kes da ga dobijes, pa preracunaj

Istrči još večeras, nemoj da te mrzi 🤣

Da iskoristim da pitam, kada na 1km na satu prikaže podatke, prilikom šetnje po sredini velikim zelenim brojevima prikazuje "Total time" a ne "Lap time" kao npr. kod vožnje bajsa.

Kako to da promenim? Ili nema opcije ili je ja ne vidim? Ranije na starom GW je prikazivao "Lap time" kod šetnje...

Istrči još večeras, nemoj da te mrzi 🤣

Da iskoristim da pitam, kada na 1km na satu prikaže podatke, prilikom šetnje po sredini velikim zelenim brojevima prikazuje "Total time" a ne "Lap time" kao npr. kod vožnje bajsa.

Kako to da promenim? Ili nema opcije ili je ja ne vidim? Ranije na starom GW je prikazivao "Lap time" kod šetnje...
Nmg, prehlađen već danima 🙁
Što se informacija o aktivnosti tiče to sve ima da se podesi...da ne kuckam nadugačko, evo, valjda se snađeš sa slika...

Prilozi

• 20221017_190020.jpg
    20221017_190020.jpg
    104.4 KB · Pregleda: 34
  • 20221017_190027.jpg
    20221017_190027.jpg
    102.7 KB · Pregleda: 35
  • 20221017_190034.jpg
    20221017_190034.jpg
    105 KB · Pregleda: 36
Je l' imate neki lep watchface da preporucite? Instalirao sam i one Pixelove, nasao neke sa reddita, nista mi se ne svidja nesto specijalno, uvek se vracam na Premium Analog ili na Kinetic Digits.
Najduze sam koristio Adeston Racesuit A1 ali na Active 2 i pravljeno je Tizen, ne postoji za WearOS.

Ne mogu da editujem, ali sam jedva nasao taj Adeston watchface kako izgleda. Jedan od lepsih, ali ne moze vise da se skine.

Ja koji god da instaliram uvek se vratim na md 209 wf,totalno ok,jos kad instaliram samsung komplilacije ispadne jos lepsi i upotrebljiviji.

Što se informacija o aktivnosti tiče to sve ima da se podesi...da ne kuckam nadugačko, evo, valjda se snađeš sa slika...
Ovo je OK, "Guide frequency" na svaki km štikliran, ali mi (kod šetnje konkretno) prikazuje "Total time" umesto "Lap time", e to ne mogu da promenim 😡

Je l' imate neki lep watchface da preporucite? Instalirao sam i one Pixelove, nasao neke sa reddita, nista mi se ne svidja nesto specijalno, uvek se vracam na Premium Analog ili na Kinetic Digits.
Najduze sam koristio Adeston Racesuit A1 ali na Active 2 i pravljeno je Tizen, ne postoji za WearOS.
Ja sam kupio Legion. Ne moras da kupis ako neces shortcuts da podesavas. Meni znaci jer onda sve imam na samom satu. Plus dodatna podesavanja pozadine sata dobijes. 149din sam dao.

Jel se jos nekom desava na Watch 4 da gornje dugme izgubi podeseni shortcut? Stavio sam na 2x da bude Gpay, ali se desava da mi vrati na recent apps.

Da, evo bas sad. Zapravo je resetovao podesavanja, podesio sam odavno da otvara wallet, i to je radilo, a sad kad sam usao u podesavanja vidim da stoji recents za double tap.

Kod mene je podešeno na "Workout" i radi, iskreno i zaboravio sam na tu opciju 🤣

Jel se jos nekom desava na Watch 4 da gornje dugme izgubi podeseni shortcut? Stavio sam na 2x da bude Gpay, ali se desava da mi vrati na recent apps.
Ja sam primetio da se dešava u dva slučaja: nakon ažuriranja Google Wallet aplikacije i nakon sistemskog ažuriranja.

Ja sam primetio da se dešava u dva slučaja: nakon ažuriranja Google Wallet aplikacije i nakon sistemskog ažuriranja.
Meni je van toga, na svakih par dana. Mislim da mi se posle neke aplikacije to desi, tipa ako pokrenem neki program za vezbanje. Bas me nervira, jer najvise placanje i koristim na satu 😀

Meni i to od poslednjeg ažuriranja koje je bilo pre par dana. To dugme sam setovao za google wallet i po navici sam dvoklikom aktivirao Gpay i plaćam. Pre neki dan stiskam dugme, prinosim sat POS terminalu i vidim ništa se ne dešava, kada on nije ni aktivirao Gpay već neku poslednju workout rutinu koju sam imao.

Meni i to od poslednjeg ažuriranja koje je bilo pre par dana. To dugme sam setovao za google wallet i po navici sam dvoklikom aktivirao Gpay i plaćam. Pre neki dan stiskam dugme, prinosim sat POS terminalu i vidim ništa se ne dešava, kada on nije ni aktivirao Gpay već neku poslednju workout rutinu koju sam imao.
Bukvalno ista stvar. Cak mi tad ne radi ni ono trzanje rukom 2x da otvori GW. Koji su ovo 1s world problems, kako li cemo preziveti 😀

A meni je najjaca sledeca stvar. Uzmem najskuplju verziju sata, LTE, i sad kada zaboravim mob, radi mi sve sem poziva posto to nije dozvoljeno na LTE verziji, iako nemam karticu. Posto ovde ne moze i sat i mob, prakticno sam platio vise da imam manje funkcija, a bas mi je to zgodno. Sinoc sam zaboravio mob i trebao mi za poziv, nisam mogao preko sata sem da saljem poruke.

Nisi trebao uzimti LTE 🙂
Mislim da se pisalo u ovoj temi da možeš da telefoniraš sa sata ako je sat povezan na WiFi mrežu a na telefonu aktivirana opcija Call&Text on other device. Preko ove opcija sa Tab S6 pozivam i primam pozive koji su upućeni na S22 Ultra.

kod mene na watch 3 (LTE) takodje ne rade pozivi kada sam (samo) na wifi. (sms i ostala obavestenja rade) a eSIM ne uspevam da dodam, nudi mi samo da dodam postojecu liniju sa mobilnog, sto kod nas nije moguce a nemam opciju da dodam neki drugi eSIM.

tablet je druga prica, ja takodje na tab a8 (wifi) mogu da obavljam pozive i saljem sms preko sim kartice koja mi je u A52..

Ja imam watch 4 lte, i isto samo mogu slati poruke kada sam na nekoj wifi mreži. Da li je moguće da ne mogu kupiti neki pripejd esim broj, nevezan za telefon i ubaciti ga u sat ?

Nazad
Vrh Dno