www.sammobile.com
Da, rekoh mozda ovde. Nema veze, valjda ce videti ljudi. Hvala na odgovoru@shatroghistro Nažalost, nemamo opciju da istaknemo ili fiksiramo post u okviru teme. A nema svrhe da je stavljamo u prvi post teme, kada to niko neće ni videti. :/
Previše cimanja da se dobije par meseci noviji sat. Samo fali ovi naši da nađu nešto pod nestručnim rukovanjem.ILI, ako je i dalje u garanciji, azurirajte, brikujte ga, reklamirajte i mozda dobijete novi sat 🙃
www.sammyfans.com
I dva dana je premija ako uspeš u fullu da sastaviš.Pošto je počeo Samsung GW46 da zeza ( neće da se poveže, par puta je zaglavio, neće da pokaže sliku nego mora hard reset ), moraću da ga menjam.
Vidim da je Samsung izbacio bezel, što mi se nikako ne sviđa. Poslednji sa bezelom je GW4 ako se ne varam. Kakav je sa baterijom? Izgura li 3 dana ili mora svaki drugi dan da se puni?
Zavisi sta trazite po meni u toj klasi pametnog sata su Samsung i Apple, posebna klasa su GPS satovi (Garmin, Sunto i sl.), a sve drugo je manje vise slicno, uz varijacije u mogucnostima, izgledu i kvalitetu izrade ali ne mogu sve ono sto mogu GW I AW. Oba imaju bateriju koja traje dan, dva (meni GW4 traje dan ipo) ali sam se navikao da ga punim kqo i telefon pa mi ne smeta, ne razmisljam o tome vise.Joj, svaka dva dana. Sramota.
Vredi li onda gledati Watch 3, da nije malo bolje stanje?
I šta vredi gledati osim Samsunga? Huawei GT2 Pro sam čačkao, nije mi ostavio neki utisak, posebno sa nekim glupostima ( tipa možes max 10 kontakata da sačuvaš na satu, totalna glupost ).
@scouser verujem, zato i mislim da ću morati da gledam modele i bez bezela.
Imas na KP koliko hoces.Pošto i nakon dve godine neću menjati moj GW3, ajde neko ko je menjao narukvice da podeli gde je uzimao. Moja kožna narukvica je odsvirala svoje.
Da, slično i kod mene, samo sam poruku dobio dva dana ranije. I dalje ništa od isporuke slušalica do danas.Ima li nas jos kojima jos nisu dostavljene slusalice na poklon uz kupovinu galaxy watch 5 sata ? Potvrdu da je zahtev prihvacen sam dobio na mail pre nek8h 15-20 dana i u mailu pise da je krajnji rok za dostavu 31.10 i da ce me kurir obavestiti ali jos uvek nista .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari