Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

*** neka ga puni svaki dan, sta da radimo 🙂))))
Samo nisam ocekivao da je tolika razlika negativna u odnosu na moj watch 3 star 2 godine.

Da, i ja sam prešao sa Galaxy Watch 42mm (R810) koji je trajao 2-3 dana u zavisnosti od aktivnosti, ali šta sad, već sam se navikao - svako veče na punjač, kao i telefon i ne razmišljam 🙂

Ima li nas jos kojima jos nisu dostavljene slusalice na poklon uz kupovinu galaxy watch 5 sata ? Potvrdu da je zahtev prihvacen sam dobio na mail pre nek8h 15-20 dana i u mailu pise da je krajnji rok za dostavu 31.10 i da ce me kurir obavestiti ali jos uvek nista .

BITNO!!! Update R8xxXXU1GVI3 moze da vam brikuje sat ako se ugasi.

Ako niste vec radili update, ugasite auto update u opcijama i nemojte raditi za svaki slucaj. Izvor i vise detalja na linku ispod. Po komentarima vidim da su se javili ljudi kojima vise sat nece da se upali nakon sto se ugasio. Neki kazu da su palili i gasili bez problema, mada mozda vise ima veze ako se slucajno skroz isprazni. U svakom slucaju, pazite da ne dodje do brikovanja.

@Corvus Corax ili neko od admina ako zeli moze da istakne ovu poruku neko vreme dok ne izadje novi update. N

ILI, ako je i dalje u garanciji, azurirajte, brikujte ga, reklamirajte i mozda dobijete novi sat 🙃

@shatroghistro Nažalost, nemamo opciju da istaknemo ili fiksiramo post u okviru teme. A nema svrhe da je stavljamo u prvi post teme, kada to niko neće ni videti. :/

@shatroghistro Nažalost, nemamo opciju da istaknemo ili fiksiramo post u okviru teme. A nema svrhe da je stavljamo u prvi post teme, kada to niko neće ni videti. :/
Da, rekoh mozda ovde. Nema veze, valjda ce videti ljudi. Hvala na odgovoru
ILI, ako je i dalje u garanciji, azurirajte, brikujte ga, reklamirajte i mozda dobijete novi sat 🙃
Previše cimanja da se dobije par meseci noviji sat. Samo fali ovi naši da nađu nešto pod nestručnim rukovanjem.

Imam baš tu verziju i baš mi se sinoć ugasio sat posle fudbala, normalno se upalio nakon punjenja... Hvala za info, u svakom slučaju potrudiću se da ga ne praznim do kraja u narednom periodu, dok ne jave da su rešili problem.
20221108_234116.jpg

Dobro je da je tako, izgleda da zavisi kome ide update i na koji model, ne znam. Meni R890

Prilozi

• SmartSelect_20221108_234553_Galaxy Watch4 Manager.jpg
    SmartSelect_20221108_234553_Galaxy Watch4 Manager.jpg
    22.2 KB · Pregleda: 21
Imam i ja tu verziju software-a, pre par dan se isključio jer je baterija bila potpuno prazna, normalno sam ga uključio nakon toga...

Inače, izgleda da sad baterija traje osetno duže nego pre update-a, nakon 24 časa je na 78% (mada je danas slabije korišćen nego inače), kaže da je ostalo za još 2 dana i 11 sati.... Bez problema puna dva dana traje...

I ja sam već na toj verziji softvera, doduše slučajno se nije desilo da se isprazni baterija, tako da za sada nemam nikakvih problema.

Takođe, čini se i meni da je produženo trajanje baterije, negde su slični procenti na kraju dana.

Ponovo mi progovorio sat tj daje notifikacije na svakih 1km (doduše nešto ubrzano, pa sad treba tim da se pozabavim)

Jutros sam negde naleteo na informaciju da je Samsung zvanično obustavio distribuciju novog update-a i da će pokušati brzo da izbaci novi update koji ispravlja ovaj propust...

Dok to ne urade, sat ide dva puta dnevno na punjač, just in case... 🤣

Krenuo VK4 update kojiu ispravlja ovu grešku...

Hocu da uzmem sg watch 5 ili 5 pro.
Zanima me jedna stvar- npr stigne mi slika na wa ili viberu, da li mogu sliku da otvorim i uvecam na satu? Hvala!

Ja sad probao, sigurno ne može da se uveća.

Dali neko kupio GW 5 na Kup.prod.?sad je cena 230€...jako povoljna

Pošto je počeo Samsung GW46 da zeza ( neće da se poveže, par puta je zaglavio, neće da pokaže sliku nego mora hard reset ), moraću da ga menjam.
Vidim da je Samsung izbacio bezel, što mi se nikako ne sviđa. Poslednji sa bezelom je GW4 ako se ne varam. Kakav je sa baterijom? Izgura li 3 dana ili mora svaki drugi dan da se puni?

Mora svaki drugi dan, dva dana moze da sastavi i to mu je to.

Pošto je počeo Samsung GW46 da zeza ( neće da se poveže, par puta je zaglavio, neće da pokaže sliku nego mora hard reset ), moraću da ga menjam.
Vidim da je Samsung izbacio bezel, što mi se nikako ne sviđa. Poslednji sa bezelom je GW4 ako se ne varam. Kakav je sa baterijom? Izgura li 3 dana ili mora svaki drugi dan da se puni?
I dva dana je premija ako uspeš u fullu da sastaviš.

Ja sam se prilično lako navikao na sat bez bezela. Sumnjao sam da hoću ali jesam.

Joj, svaka dva dana. Sramota.
Vredi li onda gledati Watch 3, da nije malo bolje stanje?
I šta vredi gledati osim Samsunga? Huawei GT2 Pro sam čačkao, nije mi ostavio neki utisak, posebno sa nekim glupostima ( tipa možes max 10 kontakata da sačuvaš na satu, totalna glupost ).

@scouser verujem, zato i mislim da ću morati da gledam modele i bez bezela.

Joj, svaka dva dana. Sramota.
Vredi li onda gledati Watch 3, da nije malo bolje stanje?
I šta vredi gledati osim Samsunga? Huawei GT2 Pro sam čačkao, nije mi ostavio neki utisak, posebno sa nekim glupostima ( tipa možes max 10 kontakata da sačuvaš na satu, totalna glupost ).

@scouser verujem, zato i mislim da ću morati da gledam modele i bez bezela.
Zavisi sta trazite po meni u toj klasi pametnog sata su Samsung i Apple, posebna klasa su GPS satovi (Garmin, Sunto i sl.), a sve drugo je manje vise slicno, uz varijacije u mogucnostima, izgledu i kvalitetu izrade ali ne mogu sve ono sto mogu GW I AW. Oba imaju bateriju koja traje dan, dva (meni GW4 traje dan ipo) ali sam se navikao da ga punim kqo i telefon pa mi ne smeta, ne razmisljam o tome vise.

Pošto i nakon dve godine neću menjati moj GW3, ajde neko ko je menjao narukvice da podeli gde je uzimao. Moja kožna narukvica je odsvirala svoje.

Ja sve uzimao sa AliExpressa 🙂 Doduše samo silikonske...

Ima li nas jos kojima jos nisu dostavljene slusalice na poklon uz kupovinu galaxy watch 5 sata ? Potvrdu da je zahtev prihvacen sam dobio na mail pre nek8h 15-20 dana i u mailu pise da je krajnji rok za dostavu 31.10 i da ce me kurir obavestiti ali jos uvek nista .
Da, slično i kod mene, samo sam poruku dobio dva dana ranije. I dalje ništa od isporuke slušalica do danas.
Ima li nas još u sličnom ststusu? I da li imate neke informacije o rokovima?

Nazad
Vrh Dno