Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ništa...neka nastavi tako...i meni je godinu dana uredno javljao i onda samo zaćutao odjednom 🙄

Ne znam koji model watch 4 gledas, verovatno ove najobicnije, ja sam nekako na umu imao odmah watch 4 46mm classic LTE koji je jedno 50+ hiljada u prodavnici
Da bas taj sam kupio 120€ star 5 meseci kao nov jos u garanciji nisam gledao najobicniji nego 4 klasik 46 mm
Ko ne prati Reddit...
Samsung je prebacio (navodno) sve svoje GW4 skinove u Samsung Store (Tizen) za starije modele.
Besplatni su, a podrža
Ko ne prati Reddit...
Samsung je prebacio (navodno) sve svoje GW4 skinove u Samsung Store (Tizen) za starije modele.
Besplatni su, a podržavaju i iPhone.

Pogledajte prilog 323968
Jer ima negde da se skinu skinovi za gw4 clasik

Poslednja izmena:
Da bas taj sam kupio 120€ star 5 meseci kao nov jos u garanciji nisam gledao najobicniji nego 4 klasik 46 mm
To se neko onda debelo zeznuo. Za te pare se prodaje watch 3. Na ebayu u inostranstvu na aukciji tesko da se nadje za 120e, i to bez garancije. neka minimalna cena za 46mm classic wifi only da platis 170+ evra ako ne planiras da vrebas i da se uzdas u ludu srecu. LTE em sto je redak, em je mnogo skuplji tako da za 120e ja i dalje ne mogu da poverujem. Glitch u simulaciji.

K
To se neko onda debelo zeznuo. Za te pare se prodaje watch 3. Na ebayu u inostranstvu na aukciji tesko da se nadje za 120e, i to bez garancije. neka minimalna cena za 46mm classic wifi only da platis 170+ evra ako ne planiras da vrebas i da se uzdas u ludu srecu. LTE em sto je redak, em je mnogo skuplji tako da za 120e ja i dalje ne mogu da poverujem. Glitch u simulaciji.
Nemoras da verujes nemam razloga niti korist da lazem
K

Evo nemoras i dalje da verujes
K

Evo nemoras i dalje da verujes
Jer treba i garanciju da slikam u aprilu je kupljen

Prilozi

• 16655794807292776438778408283762.jpg
    16655794807292776438778408283762.jpg
    119 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_20221010_074001.jpg
    Screenshot_20221010_074001.jpg
    195.3 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20221010_073724.jpg
    Screenshot_20221010_073724.jpg
    191.5 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20221010_073635.jpg
    Screenshot_20221010_073635.jpg
    224.4 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20221010_144940_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221010_144940_com.android.chrome.jpg
    155.2 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Nisam ti trazio dokaz, rekao sam u smislu "neverovatno da je neko prodao LTE 46mm Classic po ceni Watch 3". Istina, nije sivi koji je mnogo bolji izbor zbog grebanja (i lepsi vecini ljudi), ali za tu cenu je zaista neverovatno. Sledece godine pa ces moci za iste pare da prodas, ili vece.

Nisam ti trazio dokaz, rekao sam u smislu "neverovatno da je neko prodao LTE 46mm Classic po ceni Watch 3". Istina, nije sivi koji je mnogo bolji izbor zbog grebanja (i lepsi vecini ljudi), ali za tu cenu je zaista neverovatno. Sledece godine pa ces moci za iste pare da prodas, ili vece.
Ma zezam se ali stvarno je tako ispalo
Kako da udem ovde

Peci, ne razumem te bas najbolje posto cesto citiras sebe. Gde da udjes? Pomozi nama da mi tebi pomognemo.

Čovek se pre par postova hvalio da je kupio gw 4 za 50e, tako da ništa nije nemoguće ako imaš sreće i volje za rizikom 😇

Čovek se pre par postova hvalio da je kupio gw 4 za 50e, tako da ništa nije nemoguće ako imaš sreće i volje za rizikom 😇
To je u rangu nasao sam 20000din na ulici, ne vazi se. Gear S2 classic kosta vise od toga xD
Nek on isproba kako mu meri otkucaje srca, mozda je nesto pokvareno :D

Ne znam zašto napinjete čoveka, kao da nikada niste kupili nešto po extra ceni, jer ste bili na pravom mestu u pravo vreme :cool:

Ma zezamo se malo. Jesam kupovao po extra povoljnim cenama, ali nikad 3,4x ispod cene kao ovo za 50e watch 4 a samo original narukvica kosta toliko :D

Kako da skinep pozadine za ovaj sw4 i gde
Odes na playstore, kucaj watch face a gore levo imas da izaberes za koji uredjaj pretrazujes. Legion ti je dobar cak i besplatni, a ja sam platio 150din da imam sve funckije.

@Peci 1970 Ako je huawei bez Google servisa, ne znam. Ali proguglaj malo i naci ces na internetu. Imas i na satu add more watch faces skroz na desnu kada odes da biras watch face pa vidi sta se tu desava.

@outlaw stigla nova zakrpa pa ću da vidim jel se opravilo dok izadem iz ove prehlade nesretne

Prilozi

• Screenshot_20221013-131547_Galaxy Watch4 Manager.jpg
    Screenshot_20221013-131547_Galaxy Watch4 Manager.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 51
Držim fige 🤞

@Peci 1970 Ako je huawei bez Google servisa, ne znam. Ali proguglaj malo i naci ces na internetu. Imas i na satu add more watch faces skroz na desnu kada odes da biras watch face pa vidi sta se tu desava.
Huawei ima pley prodavnicu, ali nece da se poveze pley prodavnica na satu sa telefonom bio sam u yetelu imaju tamo njihovog prodavca za samsung uredaje i nije uspevo da se poveze
Kada idem skroz dedno za maske trazi da ude u pley prodavnicu ali nece da se povezr

Huawei ima pley prodavnicu, ali nece da se poveze pley prodavnica na satu sa telefonom bio sam u yetelu imaju tamo njihovog prodavca za samsung uredaje i nije uspevo da se poveze

Kada idem skroz dedno za maske trazi da ude u pley prodavnicu ali nece da se povezr
Moraces onda malo detaljnije da se pozabavis time da vidis kako to da odradis, guglaj, sta da ti kazem.. Mozda ima neka opcija da nekako instaliras putem onih WiFi ADB sideload aplikacija, nisam probao watch face, samo Samsung Health aplikaciju.

Moraces onda malo detaljnije da se pozabavis time da vidis kako to da odradis, guglaj, sta da ti kazem.. Mozda ima neka opcija da nekako instaliras putem onih WiFi ADB sideload aplikacija, nisam probao watch face, samo Samsung Health aplikaciju.
Hvala probam sve i guglam al zasad ne ide
@Peci 1970 - ja ti lepo rekoh da Samsung Watch i Huawei mobilni nisu dobra kombinacija od ove godine, tj EMUI apdejta.
Izgleda

Mora da je i prethodni vlasnik imao Huawei pa popizdeo i prodao sat ispod cene 😅

@Peci 1970 jesi isprobao rešenje sa Reddita koje sam postavio pre neki dan? :)

@Peci 1970 jesi isprobao rešenje sa Reddita koje sam postavio pre neki dan? :)

Nisam procitao kako to da odradim
Mora da je i prethodni vlasnik imao Huawei pa popizdeo i prodao sat ispod cene 😅
Ne imao je samsung al je kupio sw5

Radi ECG normalno kad se odradi po onom tutorijali sa xda.. Dakle em što sam u Srb, em što nemam Samsung telefon, ali može da se namesti da radi.. BP nisam probao jer nemam uređaj da ga kalibrišem.

Elem, realno je ovo gimmick jedan veliki :D

Prilozi

• Screenshot_2022-10-13-18-37-18-716_com.samsung.android.shealthmonitors.jpg
    Screenshot_2022-10-13-18-37-18-716_com.samsung.android.shealthmonitors.jpg
    79.1 KB · Pregleda: 37
Da, pricali smo o tome pre koji dan, lako se namesti, ima i po YT tutorijala. Izmerio sam jednom, dva put i batalio, hvala bogu pa mi ne treba :D

Radi ECG normalno kad se odradi po onom tutorijali sa xda.. Dakle em što sam u Srb, em što nemam Samsung telefon, ali može da se namesti da radi.. BP nisam probao jer nemam uređaj da ga kalibrišem.

Elem, realno je ovo gimmick jedan veliki :D
Gimmick zato sto ti ne treba. Ne daj Boze da ti preskace srce ili da imas smetnje, znacilo bi ti dosta

Nazad
Vrh Dno