Samsongov telefon? Meni posle ovog poslednjeg azuriranja bolje radiPoslednja verzija Galaxy Wear ubi mi konekciju sa satom, GW 46mm u pitanju. BT radi i mobilni vidi sat ali nema komunikacije. Svi poznati i nepoznati metodi reseta, instalacije, deinstalacija, reseta i sta oces ne daju rezultate...
Zato i pitam, dosta price je bilo da ima nekih glupih problema i ogranicenja kod drugih marki telefonaHuawei P30Pro ali vidim po netu da nisam jedini, zali se dosta korisnika koji nemaju Samsungov mobilni.
Ako može pomoć koji sat da kupim i kako da podesim EKG , krvni pritisak i alarm otkucaja ,težak sam srčani bolesnik .Evo i ja da se upišem u temuUzeo sam skoro watch 3 i polako se upoznajem sa satom, ranije nisam koristio ništa slično. Hvala za linkove za omogućavanje merenja pritiska, sve savršeno radi. Pokušavam da podesim notifikacije za mail. Ako sam dobro skontao, ne postoji gmail aplikacija za sat, već mora preko Samsung mail-a (Note 10+ je u pitanju). Ne znam kako da podesim notifikacije za mail, tako da mi stižu samo na sat, ali ne i na telefon. Na telefon mi treba samo gmail notifikacija, ne i od Samsung maila-a. Ako ugasim notifikacije na telefonu, ne stiže ni na sat. Da li neko zna kako podesiti da za Samsung mail bude na satu, ali ne i na telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari