Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Evo i ja da potvrdim,vec dvadesetak dana sam vlasnik GW46mm (R800),presao sa GT2,i mogu da kazem da sam prezadovoljan! Baterija nije kao na GT2 ali opet meni sasvim dovoljna,kao sto rece kolega iznad,4 dana prosek. Brzi je dosta od GT2,ima bolji ekran,auto brajtnes radi bolesno tacno,mogucnost odgovaranja na poruke kao i quick replay opcije su mi top! Sve u svemu,sto se mene tice,odlicna sprava.
 
Koji od ovih uređaja ima najduže trajanje baterije ali da ima ECG i Mjerenje pritiska?
 
Imam galaxy watch (3F50) i Poco x3 nfc. Nikako ne mogu da podesim da mi stižu obaveštenja na sat. Ima neko ideju ili rešenje?
 
Evo i ja da se upišem u temu :) Uzeo sam skoro watch 3 i polako se upoznajem sa satom, ranije nisam koristio ništa slično. Hvala za linkove za omogućavanje merenja pritiska, sve savršeno radi. Pokušavam da podesim notifikacije za mail. Ako sam dobro skontao, ne postoji gmail aplikacija za sat, već mora preko Samsung mail-a (Note 10+ je u pitanju). Ne znam kako da podesim notifikacije za mail, tako da mi stižu samo na sat, ali ne i na telefon. Na telefon mi treba samo gmail notifikacija, ne i od Samsung maila-a. Ako ugasim notifikacije na telefonu, ne stiže ni na sat. Da li neko zna kako podesiti da za Samsung mail bude na satu, ali ne i na telefonu?
 
Ima Outlook mail za smartwatch, možda iz njega da se proba.
Meni je trebalo obrnuto, da me ne smaraju mailovi na satu.
 
Hvala, ako ne uspem, pokušaću i sa tim. Da li je neko možda uzimao ringke bezel? Pretspostavljam da samo preko njihovog store-a može da se poruči. Ako ima još neko zainteresovan, možda možemo da se iskombinujemo pa da podelimo poštarinu
 
Ringke bezel je odličan, totalno promeni izgled sata. Imao sam neki kineski pre njega, ni upola lep.IMG_20210528_135151.jpg
 
Odlično izgleda! I mislio sam da ti kineski ne vrede. Pretpostavljam da si uzeo preko njihove prodavnice, koliko te izašla poštarina, ako nije tajna?
 
Bila je džabe poštarina jer živim vani. Dobro se drži i otporan je na ogrebotine iako sam ga do sad ko zna koliko puta zakačio i odrljao.
 
Imaš na Amazonu, šalju kod nas, ali je slanje papreno.
 
I ja nabavio Ringke, mnogo lepši i kvalitetniji od Kineskih varijanti...







 
Uh,ovo izgleda bas bas mocno! Moram nabaviti Ringke definitivno!
 
Ja naručio sa Amazona USA, preko Planet express... Naručio sam tada ovaj Ringke bezel i V-MORO metalnu narukvicu, ali nju sam samo probao i stoji, nekako mi lepše izgleda ova kožna.
 
Ako ima zainteresovanih da porucimo zajedno sa Ringke sajta za free shipping?Ja sam nagurao 41usd, treba na 75usd za free shipping, posiljku porucujem na hrvatsku adresu,cim stigne u HR, isti dan ili sutradan stize u Srbiju....Dobih na mail i kupon -20%
 
SamWatch Starstory 4 Renewal.
 
Uzeo bih takođe Ringke bezel za GW 46mm, pa ako ste zainteresovani da zajedno naručimo, tu sam.
 
Nece da mi skine shipping, bez obzira sto je preko 75usd,a pise free international shipping on all orders over 75usd
 
A koliko je inače shipping?
 
Zanima me za Galaxy Watch 3 da li radi u BiH mjerenje pritiska? :) Btw povezao bi ga na Xiaomi :)
 
Poslednja izmena:
Jel neko kupovao silikonsku narukvicu za Galaxy Watch 3 ovde u Srbiji???
 
I mene interesuje, jer ne znam gde ima krštena da valja,a sa alija je bzvz,posle svakog treninga silikonka pobeli i usmrdi pa mora na detaljno pranje, da ima negde od GW narukvica bilo bi ekstra, ali kvalitetne ovde jos nisam nasao,ako imas neki info javi.Razmisljam da uzmem huaweijevu sa kp da stavim nadam se da je originalna.
 
Jel zna neko kad ce Active 2 da dobije BP i ECG zvanicno ovde ili i dalje mora da se ide sa onim .apk fajlovima i to?
 
Jelte, je l' vama na Galaxy Watch zvoni/vibrira sat prilikom Viber ili WhatsApp poziva? Meni na Gear S3 ne "zvoni" vec po prekidu poziva dobijem notifikaciju o propustenom pozivu(!?), samim tim ne mogu ni da obavim razgovor preko sata sto inace radim kad vozim bajs ili mezim nesto pa su mi masni prsti.
Imam sat 3 godine i ubedjen sam da je ranije signalizirao dolazni poziv iz ovih apps isto kao i regularan SIM poziv.
 
Nazad
Vrh Dno