Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

digital01

Slavan
Učlanjen(a)
01.06.2006
Poena
319
Vidim nema tema medju mobilnim, pa rekoh da je otvorim. Danas sam ga uzeo, prvi utisci su extra, prava masina :) Upravo slusam muziku sa njega, pisem na forumu i chatujem na fb, sve u isto vreme i sve iz lezeceg polozaja. :)

Tesko da ova grdosija spada u mobilne telefone :D

dobar je za onog ko ima novca da ga priusti. ja licno mislim da bi mu 300€ bila taman cena posto je ipak samsung, ali 101000din koliko izadje sa svim haracima je budalastina.
ako za 43000 kod nas vec moze da se kupi 10" tablet sa Tegra 2 platformom, na kojem je poslednjim updateom problematicnog software-a ispravljeno sve sto ga je mucilo, onda ovaj losiji od 7" za duplo vise novca (+ jos malo) ispadne stvarno totalna budalastina.

Uff kakav lap moze da se uzme za 101000 :D

sta bre pricate o 100k, covek ga je mozda uzeo za 600e preko oglasa...nego
bio sam u kontaktu sa tabom pre 2 nedelje, deluje kao prilicno cvrsta masina - kvalitet izrade ostavlja prilicno dobar utisak, ekran je bolji nego sto sam ocekivao, ali meni je kao mobilni uredjaj delovao malo teze nego sto bi trebalo za tu velicinu. naravno nisam mogao da se otrgnem osecaju da je u pitanju poveci galaxy s

pa i da je toliko platio opet je 200€ skuplji od gore pomenute Toshibe(zaboravio sam da napišem da je toshiba) u metrou za 43k

I čak je skuplji i od iPada, koji, iako ne volim da priznam, je trenutno bolja stvar

jeste...nema bluetooth, microsd, sim, kamere, flash i ima duplo manje rama....ma rastura za tu cenu xD
moguce da sam jos nesto izostavio

jeste...nema bluetooth, microsd, sim, kamere, flash i ima duplo manje rama....ma rastura za tu cenu xD
moguce da sam jos nesto izostavio
imao sam Tab nedelju dana, Android 2.2 nije optimizovan za tablete, flash je na Androidu skoro pa neupotrebljiv još uvek, tako da to nije minus.

Za microSD se slažem, ali uzmeš model sa većom memorijom.

Razlika u ceni je ipak još bitnija, Tab da bi bio konkurentan mora da ima mnogo manju cenu, a ovde je 1200e.

I da, ovo govori vlasnik Galaxy S, koji za par dana prelazi na Nexus S

ne kazem ja da galaxy tab opravdava cenu, ali to ne radi ni ipad....oba ne bi trebalo da kostaju preko 400e s obzirom na mogucnosti.

Hajli, aj ako budeš imao vremena napiši mini review o Nexus S kad ti stigne i ako imaš priliku istestiraj GPS u kolima, baš me zanima da li je sve u redu.

Hajli, aj ako budeš imao vremena napiši mini review o Nexus S kad ti stigne i ako imaš priliku istestiraj GPS u kolima, baš me zanima da li je sve u redu.
nema frke, mada moram kola da nabavim :D
@Seraph: iPad i košta 400e npr u Austriji, koja nije preko sveta...

neupotrevljiv zbog brzine ili neprilagođenosti touch displejima, isti je *****.

uzet je za 600 ali ga ne koristim kao fon, nego kao masinu za surf, mail itd a koja ima i mogucnost telefoniranja. flash jos nisam stigao dovoljno da isprobavam ali za dan koliko je kod mene cini mi se da je opera mnogo tecnija u surfu od default browsera, a i kuckanje na forumima je mnogo lakse nego na fonu. ;-)

Digital01, kada stigneš stavi koji screen shot nove makine, dosta mi je ovih skinutih sa weba. :)

Sad cu da ga isprobam, pa vam javljam utiske. Jel zna neko gde mogu da nadjem onu koznu futrolu, koja se otvara kao sveska?

slucajno naleteo na YT-u na neki test tog miren browsera, i vidim da razbija ostale pa reko da preporucim.

Evo ga u mts-u takodje, od danas...minimalna cena 19.999 uz verovatno mix net xxl

ako je uz tu od skoro 4000 din mesečno, ajoj majko božija
kako kod nas nema onaj tab bez 3g-a, vidim da je taj znatno jeftiniji

Nema ih vise na sajtu. SGS po poslovnicama mozda i ima, znam da je bila kriza pre dve nedelje kad sam uzimao i da su dobijali po par komada samo, a Galaxy Tab je bio skroz rasprodat koliko sam cuo a da li su ga nabavljali opet nemam pojma.

Danas sam u VIP radnji u centru NS-a video Tab u izlogu.

Kako ga onda nema na njihovom sajtu ?
Najbolji fon koji imaju je Desire Z.

Verovatno imaju po par komada u poslovnicama cisto kad dodje neko da pita jel ima. Mozda cekaju novu narudzbinu, a skinuli su ga sa sajta mozda da smanje potraznju za njim a kad ga dobiju u vecoj kolicini opet ce vratiti na sajt.

Ok, a recite mi koliko je bio Galaxy S i Tab uz 325 paket ?
Sigurno 40k ?

Vrh Dno