nimbus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2008
- Poena
- 320
da bi izbegao stavljanje go app, možeš staviti zasebnu app. od svih koje sam probao, meni je ova najbolja za to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gizmoquip.smsscheduler
To moze GoSms, sistemska sms aplikacija ne moze.. Verovatno i neki drugi sms programi to mogu...nisam ih sve probao
Neka me neko ispravi ako grešim... Čini mi se da je bilo opcije da se namesti vreme kada će telefon poslati sms. Ako je tako neka mu neko pomogne da nađem kako se to radi![]()
Za ubuduće koristi Dropbox auto upload da u slučaju gubitka ili uništavanja telefona ne izgubiš i slike.Pozdrav !
Fon je unesen u more visokog saliniteta na par sekundi (dovoljno da se sam ugasi) i posle otvoren da se osusi ali ni "glasa" ne pusta !
Da li mu ima spasa ?
Ili bar da se podaci sa interne memorije spasu (slike) ?
Da li moze neki deo da se proda (da je preziveo; npr. ekran) ?
PS. Lokacija je PA, BG, retko NS
Hvala !
Tu sam danas video da je istrosilo 78% od svih trosenja baterije (cacko sam malkice i sam), sad je trenutno 26% nakon punjenja ...
Ako toliko vuce na ekran, zasto se mnogo trosi nakon sto ugasim wifi i ostavim telefon da ne radi nista, a ekran se "ugasi" zamraci i miruje, garantovano ga niko ne dira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari