Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Sestrin S2 ne prepoznaje internu mem, a kad ga prikacima na PC, pise 'usb not recognized'.

Mogu li nekako da se sacuvaju podaci ili mora da se formatira? Sve je stock, zadnja verzija.

Verovatno je otišao microUSB port. Mora da se zameni.

Kad se udje u storage, na internoj stoji 0gb. Nema to veze s USB portom.

Izvini, u brzini sam pročitao da prepoznaje internu memoriju, pa sam automatski pretpostavio da je problem do porta.

Ako ne vidi internu memoriju, ne možeš sačuvati podatke. Pokušaj najprostije, da ugasiš, pa uključiš telefon (ako nisi).

Jel mogu da se instaliraju aplikacije? Da li se vide slike preko galerije?

Poslednja izmena:
Galerija prikazuje kao da nema dovoljno memorije a sad je instalirala Twitter i radi.

Ps. Probali smo restart.
Pss. Kad upali kameru, pise 'iskljuci USB mem prije upotrebe kamere', tako nekako.

Poslednja izmena:
Hm. Na osnovu svega što si naveo, kao da je interna memorija mountovana na PC i da nije dostupna na korišćenje telefonu. Aplikacije se instaliraju jer je particija za aplikacije dostupna. Možda ipak jeste microUSB...

Kada je to krenulo da se dešava?

I ja mislim da se nesto pomerilo i on je kao mountovao. Dolazi do nekog problema. Mozda kada bi flesovao odinom, ali hmm kako kad ga komp ne prepoznaje...

Imam problem..izgrebano mi je ono staklo koje stiti glabvnu kameru i sad kad slikam,slike su neupotrebljive bukvalno,sve je mutno..
Posto u Nisu niko nema deo, tj niko ne moze da mi sredi to,nadjoh nesto na ebay-u ali nisam siguran da je to to..
http://m.ebay.com/itm/141303100240?nav=SEARCH

Da li je ovo delic koji mi treba,tj ne mogu da provalim da li uz ovo ide i to staklence koje pravi problem?

P.S.Ako neko zna gde mogu brze da dodjem do potrebnog dela,moze PM;)

Poslednja izmena:
Imam isti problem. Ogrebano mi je staklo. Slike su losije, ne moze normalno da fokusira.

Par likova mi je reklo da se menja samo zadnja maska.... U kompletu sve dolazi... Lako se menja, mozes sam masku promeniti. Ne kosta mnogo.

Imam isti problem. Ogrebano mi je staklo. Slike su losije, ne moze normalno da fokusira.

Par likova mi je reklo da se menja samo zadnja maska.... U kompletu sve dolazi... Lako se menja, mozes sam masku promeniti. Ne kosta mnogo.
Znaci nije to ovo sto sam ja nasao na ebayu?Ajd ako ti nije problem pusti link gde to moze da se nadje i poruci..Mozes i na PM..Hvala!

Ma problem je sto i ja ne znam gde to mogu kupiti. Ako bilo ko moze reci uopsteno gde samo moze kod nas ovaj deo da se kupi, bio bih mu zahvalan. Hteo sam i onu bat. od 2000mAh da kupim ali je nema u Srbiji.

Znaci zadnja maska za s2... Zadnju masku treba da kupis.

Da zadnju masku a ne poklopac baterije.

Ajd sad da li sam ja lud ili sta..Kontaktirao sam prodavca ovog dela koji sam postavio u prethodnoj poruci,s pitanjem da li u tom paketu postoji i staklo zastitno,na sta mi je on odgovorio :
Hi, thanks for your interesting.
The glass/plastic is in the right of the picture. Which is the black part in the picture.
Just have a check.
And if still have any other questions.
Just let me know.
?!

A onda slucajno nadjoh i ovaj video.. Da li je moguce da je ovaj crni delic zapravo ovo staklence?Mislim,kada gledam ovako spolja telefon,cini mi se da to moze da bude to,ali ko ce ga znati,pa rekoh ajd ovde opet da pitam za misljenje..

Jeste to je to. A i da nije nije da ćeš bankrotirati za 3$. Ali jeste sigurno to što ti treba.

Jesi li primetio da ekran ima vecu ostrinu PhilZ-u?
Ima tu omogucenu opciju, pa je sve ostro, bolje nego na Apolo-u.
setih se ovoga iz NEAT teme a da ne davim tamo

ima sharpness i na apolu, u njegovom recoveryju pa pod apolo extras, on ili off. juče nađoh :)

Da to sam i ja juce video... Ahaha. U apolo extras, pa u mDNIe sharpness

dobro jutro i tebi znači :D

jel ti vidiš razliku?

ono, buljiš u ekran, odeš u recovery, toggluješ to, restartuješ, gledaš opet... primetiš li išta?

Poslednja izmena:
:):) Ipak sa ugasio sharpness zato sto ukljucen sharpness smanjuje performanse u igrama i ovako uopsteno. Lepse je kada je ukljuceno.

Primeti se razlika, ali ne u recovery-u vec u samom ROM-u. Bas je ostrija slika, sve je ostrije, od ikonica pa do teksta itd...

Stavio sam malo philz i touch je i dalje kilav... Isto kao Apolo regular ili light npr.

Koliko imate u antutu?

11560 na apolo regular, imas moj skor u xda s2 general temi. Jedan je 14100 drugi je 11500 na stocku.

Na philz-u imam oko 10800.

Licno sam presao na stock rom, pobrisao sam 70 aplikacija, ubacio apolo regular kernel... Baterija nikad bolja, misl da ne moze biti losije od neatrom-a.

Jednom sam se vratio sa regular, na philz i primetio sam da su mi ostala podesavanja jacine zvuka od regular verzije, tako da preporucujem cisto vracanje, direktno flesujete kernel u aromi...

Kod mene oko 10500 i na philz i na apolo. Zar ne bi trebalo oko 12000 da bude s2 default?

Jel sam te dobro razumeo, imaš bolju bateriju na stocku nego na neatu? Tw neat ili aosp?

10500 je stock-u po defaultu.

Ne moze biti losija baterija sa XWLSD+Apolo Rrgular od Neat tw-a. Pobrisem po 60-70 aplikacija a slobodan ram nikada ispod 400mb. NeatRom je super rom ali ima previse funkcija za koje mislim da jedu ram, da sve to cini rom nestabilnijim.

DorimanX obozavam, korisim ga uz stock rom. Apolo je dobar ali nekako je trom.
Sada samo stock furam sa custom kernelom obavezno + mora biti debloated, tu tb pomaze :)

Imam nesto da vas pitam pa ako neko ima neku ideju, sugestiju, predlog ili misljenje molim neka ga iznese...

Vozio sam kola, nakacio telefon (S II) u drzac na soferki, bilo je suncano, klima nije radila, izadjem iz kola, stavim u dzep ranca telefon (spoljni mrezasti), za 2-3' ga uzmem da slikam nesto, telefon jeste onako mlak na dodir i kad sam upalio kameru cujem zujanje, kao pcelica da zuji, pogldeam i oslusnem telefon i on zuji ali mu zuji kamera (bukvalno) kao da se fokus stalno pomera naperd nazad i slika ne ekranu izgleda kao da gledam "talasanje" vrelog zraka, kao da posmatram velika toplotna komesanja zraka kroz aparat (znate ono kad titra vazduh od vrucine) i opucam nekoliko slika sto su mi trebale i slike ok i sakrijem u hlad telefon ( uranac u mrkli mrak) i radi sad normalno ne zuji ko pcelica...
Da li je od vrucine ili nakon 2 godine nesto crkava?

Hvala svima unapred na komentarima i ne zamerite kao omasih temu..

Neka me neko ispravi ako grešim... Čini mi se da je bilo opcije da se namesti vreme kada će telefon poslati sms. Ako je tako neka mu neko pomogne da nađem kako se to radi :)

To moze GoSms, sistemska sms aplikacija ne moze.. Verovatno i neki drugi sms programi to mogu...nisam ih sve probao

Nazad
Vrh Dno