Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Malo njih koriste LP7, svi su presli na LP2 ili LP3, tako da v4.1 nema za LP7. Ili predji na neki od njih ili flesuj verziju v4.0.5

Cekam JKAY-a za te modove

Pih, ovde su se neki ruke davali za LP7 :)
Za prelazak na LP3 mora wipe ili je dovoljno da "predjem" preko njega? Znam da je obično poželjno wipe ali ako su već slični romovi..

Šta je bre ovo, rip off mog Benchmark intervjua na italijanskom :) . U čemu je fora, jel su ovo delovi kopirani sa našeg sajta, sa nešto izmenjenim pitanjima, pa provučeni kroz google translate na italijanski, pa opet na engleski?

lol on mi poslao pitanja, a ja manje vise odradio copy/paste mojih odgovora tebi :) mrzelo me da smisljam. On je bio odusevljen tvojim radom, pa je pokusao da ne bude bas isto. Al sam ja tu zasr'o jer sam trebao pa promenim malo odgovore :), a znas kako me mrzelo :)

Opušteno, nego sam pitao čisto zbog copyright-a, pošto mi nije bilo jasno šta je šta u toj zbrci sa google translate-om :)

Бенчмарк до Рима:D Шта је следеће, Токио?

Sgs2 via tt2

Da me bacis u promet??? Ha-ha Nece moci. :) ILi mozda imas u planu da vodis na veceru? :D
A tiramisu... Pa dobro potrudio se...
Svaka cast za Neat, lepo prolazi :)

Ne znate vi kako je dobar tiramisu :D

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Vidis da nisam jedini koji trazi da se iskljuci crt off :) Znas da ne valja to na ICS-u i covek stavlja :) e da nije ti losa tema, mada meni je sat ubedljivo najbolji :)

Da, da video sam skinuo sam :)

Zbog cega u kontaktima imam slike sa FB a kad pozivam ili me pozivaju nema ih?
Isto ih nema u pozivima odlaznim i dolaznim?

Da li ovde postoji moderator? Kakav je to nacin, udavili ste temu sa trivijalnim stvarima, nista pametno vise ne moze da se procita ili, ne daj boze, da se dobije pomoc ili odgovor na pitanje.

Pa, kada bi ljudi koristili search ne bi ni imali potrebu da postavljaju pitanja. Sve je već sažvakano i svareno. Nekoliko puta :p

Da li ovde postoji moderator? Kakav je to nacin, udavili ste temu sa trivijalnim stvarima, nista pametno vise ne moze da se procita ili, ne daj boze, da se dobije pomoc ili odgovor na pitanje.

Definitivno. Predlog jedna tema o rutovanju, modovanju..na S2 i druga o samom telefonu, iskustva, misljenja itd.

Užas jedan kako su ljudi nezahvalni... Temu gde ljudi poput Vertumusa, Saleta, Djilkosha i ostalih pomažu ljudima, neko naziva trivijalnom... Ccccc... E Srbijo, na XDA su priznati ali u Srbiji ne...

galaxys2leak202122011-1297514335.jpg

4,27" Super AMOLED+, 800x480pix, Gorilla Glass
8 mpx kamera sa LED flashom & 1080p video snimanjem; 2 mpx prednja kamera
1,2 GHz dual-core Samsung Exynos(arm cortex-A9) cpu; MALI-400MP gpu
1024mb RAM
16/32gb interne memorije + micro sd card slot
NFC
Android 2.3 Gingerbread OS
Bluetooth 3.0
3,5mm audio jack
Usb 2.0
MHL(umesto HDMI, preko micro usb porta)
DLNA
1650 mAh baterija
8.49mm debljine i 116g težine​

*ako dodje do izmena u specifikacijama updatovacu post​

Dodatak:
Kako rootovati telefon
==============
0. Rootovanjem gubite garanciju.
1. Proverite u Settings/About phone koju verziju firmware-a imate. U polju Build number stoji GINGERBREAD.XXKH3. KH3 je oznaka roma koju imate.
2. Posetite http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 i skinite ODIN i odgovarajuci cf-root kernel.
3. Prateci uputstvo flashujete telefon pomocu ODIN-a.
UPOZORENJE: NIKADA NEMOJTE DA FLASHUJETE PIT FILE I NEMOJTE DA UKLJUCUJETE RE-PARTITION DUGME U ODINU. MOZETE OZBILJNO DA UPROPASTITE TELEFON.

SIM Unlock
=======
1. Kada je telefon rootovan, pronadjite na marketu [root] Galaxy S2 SIM Unlock i instalirajte ga
2. Dok je telefon jos uvek na mrezi, pokrenite program i pustite ga da trazi unlock code
3. Kada nadje unlock code zapisite broj negde, ugasite telefon i zamenite SIM karticu. Upalite telefon i pitace vas za SIM Unlock code. Unesite zapisani broj.
4. Ukoliko ova procedura ne radi, nemojte dalje pokusavati, vec postavite pitanje u ovoj temi.

Jaкo je тешко погледати само први пост ове теме...

Užas jedan kako su ljudi nezahvalni... Temu gde ljudi poput Vertumusa, Saleta, Djilkosha i ostalih pomažu ljudima, neko naziva trivijalnom... Ccccc... E Srbijo, na XDA su priznati ali u Srbiji ne...
Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna? Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu. Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale i svaka njima cast na znanju i onome sto rade,.pogotovu V. vec me interesuje da procitam i razgovaram o konkretnim stvarima vezanim za telefon. Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.
Toliko...

Koji ti imas problem devojcice?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna? Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu. Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale i svaka njima cast na znanju i onome sto rade,.pogotovu V. vec me interesuje da procitam i razgovaram o konkretnim stvarima vezanim za telefon. Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.
Toliko...
A koje te to konkretne stvari zanimaju a da vec nije dat odgovor? Hajde,molim te,reci samo jednu?

Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna?

U temi gde prednjače "trivijalne" stvari, čini samu temu trivijalnom. Nadam se da razumeš.

Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu.

Kultura na nivou. Nema šta.

Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale

Ali je zato njihova pomoć više nego MOST WELCOME, zar ne?

Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.

To se zove poniznost, kultura i poštovanje prema nekom ko zna više od mene. Najmanje čime mogu da uzvratim nekom ko mi je pomogao je lepa reč, kompliment i neizmerna zahvalnost.

Što se tiče tih pitanja koja nemaju odgovor, prelistaj malo temu, videćeš o kojim pitanjima je reč. Ponovljeno n puta.

Što se mene tiče ovaj dijalog sa osobom kao ti se završava. Samo sam hteo, ako mogu, da ti objasnim par stvari lepog i kulturnog ponašanja. Pozzz

Toliko...

Cao Jasna. Niko se meni ne uvlaci u d**e, vecina nas se ovde i uzivo poznaje.

Postavi pitanje koje te zanima, ja cu ti odmah odgovoriti. Znaju da sam slab na zene :)

Nazad
Vrh Dno