- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Popularity raise every min
http://www.androidworld.it/2012/03/31/intervista-a-vertumus-il-themer-di-xda-80674/
Malo njih koriste LP7, svi su presli na LP2 ili LP3, tako da v4.1 nema za LP7. Ili predji na neki od njih ili flesuj verziju v4.0.5
Cekam JKAY-a za te modove
Popularity raise every minhttp://www.androidworld.it/2012/03/31/intervista-a-vertumus-il-themer-di-xda-80674/
Šta je bre ovo, rip off mog Benchmark intervjua na italijanskom. U čemu je fora, jel su ovo delovi kopirani sa našeg sajta, sa nešto izmenjenim pitanjima, pa provučeni kroz google translate na italijanski, pa opet na engleski?
Pih, ovde su se neki ruke davali za LP7![]()
Za prelazak na LP3 mora wipe ili je dovoljno da "predjem" preko njega? Znam da je obično poželjno wipe ali ako su već slični romovi..
Kako nisi znao kad sam ti dao jos pre neki dan![]()
Sad je sale zauzet svojim romom na xdaNema vremena za beta testiranje, moraš tražiti nove beta testere
Da li može da se implementira 14-toggle u NEAT ROM? Mislim da bi bilo super...
hahaha jeste al ne za romNe znate vi kako je dobar tiramisu
Sent from SGS2 using Tapatalk2
Cim sam napisao "vecera", nestade covek![]()
Da li ovde postoji moderator? Kakav je to nacin, udavili ste temu sa trivijalnim stvarima, nista pametno vise ne moze da se procita ili, ne daj boze, da se dobije pomoc ili odgovor na pitanje.
![]()
4,27" Super AMOLED+, 800x480pix, Gorilla Glass
8 mpx kamera sa LED flashom & 1080p video snimanjem; 2 mpx prednja kamera
1,2 GHz dual-core Samsung Exynos(arm cortex-A9) cpu; MALI-400MP gpu
1024mb RAM
16/32gb interne memorije + micro sd card slot
NFC
Android 2.3 Gingerbread OS
Bluetooth 3.0
3,5mm audio jack
Usb 2.0
MHL(umesto HDMI, preko micro usb porta)
DLNA
1650 mAh baterija
8.49mm debljine i 116g težine
*ako dodje do izmena u specifikacijama updatovacu post
Dodatak:
Kako rootovati telefon
==============
0. Rootovanjem gubite garanciju.
1. Proverite u Settings/About phone koju verziju firmware-a imate. U polju Build number stoji GINGERBREAD.XXKH3. KH3 je oznaka roma koju imate.
2. Posetite http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 i skinite ODIN i odgovarajuci cf-root kernel.
3. Prateci uputstvo flashujete telefon pomocu ODIN-a.
UPOZORENJE: NIKADA NEMOJTE DA FLASHUJETE PIT FILE I NEMOJTE DA UKLJUCUJETE RE-PARTITION DUGME U ODINU. MOZETE OZBILJNO DA UPROPASTITE TELEFON.
SIM Unlock
=======
1. Kada je telefon rootovan, pronadjite na marketu [root] Galaxy S2 SIM Unlock i instalirajte ga
2. Dok je telefon jos uvek na mrezi, pokrenite program i pustite ga da trazi unlock code
3. Kada nadje unlock code zapisite broj negde, ugasite telefon i zamenite SIM karticu. Upalite telefon i pitace vas za SIM Unlock code. Unesite zapisani broj.
4. Ukoliko ova procedura ne radi, nemojte dalje pokusavati, vec postavite pitanje u ovoj temi.
Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna? Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu. Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale i svaka njima cast na znanju i onome sto rade,.pogotovu V. vec me interesuje da procitam i razgovaram o konkretnim stvarima vezanim za telefon. Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.Užas jedan kako su ljudi nezahvalni... Temu gde ljudi poput Vertumusa, Saleta, Djilkosha i ostalih pomažu ljudima, neko naziva trivijalnom... Ccccc... E Srbijo, na XDA su priznati ali u Srbiji ne...
A koje te to konkretne stvari zanimaju a da vec nije dat odgovor? Hajde,molim te,reci samo jednu?Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna? Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu. Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale i svaka njima cast na znanju i onome sto rade,.pogotovu V. vec me interesuje da procitam i razgovaram o konkretnim stvarima vezanim za telefon. Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.
Toliko...
Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna?
Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu.
Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale
Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.
Toliko...
Citiraj mi gde sam napisala da je TEMA trivijalna? Sledeci put procitaj sta pise, ne trci kao magare pred rudu. Mene ne zanimaju ni Vertumus ni Sale i svaka njima cast na znanju i onome sto rade,.pogotovu V. vec me interesuje da procitam i razgovaram o konkretnim stvarima vezanim za telefon. Na temi postoji desetina pitanja na koje niko nije dao odgovor ali zato dominira uvlacenje u d##e V. od strane nekih ljudi sto je postalo i više nego degutantno.
Toliko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari